Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Rahım temizleniyordur canım o yuzden fazla kanaman olmuştur
Kizlar birşey daha sorucam aklıma takıldı bunu yaşayan var mı ? 2.5 3 ay oldu ben sezeryan olalı hemen hemen adetim de bitmek üzere bugün yarın tekrar hamile kalınabilir mi ?Sezeryandan sonra kıza sürede bir mucize olur mu sizce ?Baş dönmesi miğde bulantısı ve yemek yeme de biraz hamileliğim gibi yaşıyorum şu aralar acaba adetten de olabilir mi bilemedim sormak istedim yaşayan var mı bu şekilde ?

Canım yumurtlamalarını takip et sezeryan ve düşükten aonra hamile kalması vucudun daha kolay oluyormuş mutlaka yumurtlamanı takip et ve o gunleri degerlendir

Canım yumurtlamalarını takip et sezeryan ve düşükten aonra hamile kalması vucudun daha kolay oluyormuş mutlaka yumurtlamanı takip et ve o gunleri degerlendir
Yani bu kadar kısa sürede olabilir mi birde yumurtlama olabilir mi bilmiyorum doktorla bununla ilgili hiç konuşmadım sormadım çünkü yumurtam yok denecek kadar küçük baya o yüzden yumurta donasyonu yaptırmıştım.Bir mucize olabilir mi ?Bu ay ilacda kullanmayı düşünmüyorum deneme amaçlı aslında

Bi doktorunla konuş yumurtalamaya yardımcı ilaçlarla bi degerlendirin ama sen sezeryan oldun ya 1 seneye yakın hamile kalmaman gerekıyor diye bılıyorum. Dikişlerin patlama ihtimali oluyor sanırım

Bi doktorunla konuş yumurtalamaya yardımcı ilaçlarla bi degerlendirin ama sen sezeryan oldun ya 1 seneye yakın hamile kalmaman gerekıyor diye bılıyorum. Dikişlerin patlama ihtimali oluyor sanırım
Evet doktorda dedi zaten 1 sene işlem yapamayız dedi tedaviye baslayamayiz dedi sezeryandan kaynaklı dedim bir ihtimal belki kendiliğinden mucize olursa kalinabilirmi yada kalan var mı merak ettim bilgi almak için sorayım dedim

karamel Latte karamelim okuduğum kadarıyla bu ay tedaviye yarıda kesmişsin. Estrofem kullanırkenmi kestin ?

Evet canım 1 gün kullanabilmiştim zaten
Hee 1 günden bişey olmazdır ya. Ben 1 hafta kullanıp bıraktım. Dün estrofemi bırakmamın 5. Günü döngüöünde 14. Günü kanamam başladı adet sanırım bugünde ağrı ile sökülüyo. Bu kadar erkem olurmu ya estrofememi bağlı acaba

Bende ilaçtan mı üzüntüden mi bilmiyorum 1 hafta erken adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…