- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.941
Bilmiyorum ki canm ben idrar testini verilen kan testinin oncesjnde yapmıştım günümde kan vermstm sürekli kan vermedimCanım bu testte beta kaçtı acaba.brbiödr böyle
Kizlar birşey daha sorucam aklıma takıldı bunu yaşayan var mı ? 2.5 3 ay oldu ben sezeryan olalı hemen hemen adetim de bitmek üzere bugün yarın tekrar hamile kalınabilir mi ?Sezeryandan sonra kıza sürede bir mucize olur mu sizce ?Baş dönmesi miğde bulantısı ve yemek yeme de biraz hamileliğim gibi yaşıyorum şu aralar acaba adetten de olabilir mi bilemedim sormak istedim yaşayan var mı bu şekilde ?Rahım temizleniyordur canım o yuzden fazla kanaman olmuştur
Kan testinde belli olur canım net olarak Ama 179 200 lerde olması lazim çokta yüksek çıkmaz heralde ikizse yüksek çıkabilir amaCanım bu testte beta kaçtı acaba.brbiödr böyle
Canım yumurtlamalarını takip et sezeryan ve düşükten aonra hamile kalması vucudun daha kolay oluyormuş mutlaka yumurtlamanı takip et ve o gunleri degerlendirKizlar birşey daha sorucam aklıma takıldı bunu yaşayan var mı ? 2.5 3 ay oldu ben sezeryan olalı hemen hemen adetim de bitmek üzere bugün yarın tekrar hamile kalınabilir mi ?Sezeryandan sonra kıza sürede bir mucize olur mu sizce ?Baş dönmesi miğde bulantısı ve yemek yeme de biraz hamileliğim gibi yaşıyorum şu aralar acaba adetten de olabilir mi bilemedim sormak istedim yaşayan var mı bu şekilde ?
Yani bu kadar kısa sürede olabilir mi birde yumurtlama olabilir mi bilmiyorum doktorla bununla ilgili hiç konuşmadım sormadım çünkü yumurtam yok denecek kadar küçük baya o yüzden yumurta donasyonu yaptırmıştım.Bir mucize olabilir mi ?Bu ay ilacda kullanmayı düşünmüyorum deneme amaçlı aslındaCanım yumurtlamalarını takip et sezeryan ve düşükten aonra hamile kalması vucudun daha kolay oluyormuş mutlaka yumurtlamanı takip et ve o gunleri degerlendir
Bi doktorunla konuş yumurtalamaya yardımcı ilaçlarla bi degerlendirin ama sen sezeryan oldun ya 1 seneye yakın hamile kalmaman gerekıyor diye bılıyorum. Dikişlerin patlama ihtimali oluyor sanırımYani bu kadar kısa sürede olabilir mi birde yumurtlama olabilir mi bilmiyorum doktorla bununla ilgili hiç konuşmadım sormadım çünkü yumurtam yok denecek kadar küçük baya o yüzden yumurta donasyonu yaptırmıştım.Bir mucize olabilir mi ?Bu ay ilacda kullanmayı düşünmüyorum deneme amaçlı aslında
Evet doktorda dedi zaten 1 sene işlem yapamayız dedi tedaviye baslayamayiz dedi sezeryandan kaynaklı dedim bir ihtimal belki kendiliğinden mucize olursa kalinabilirmi yada kalan var mı merak ettim bilgi almak için sorayım dedimBi doktorunla konuş yumurtalamaya yardımcı ilaçlarla bi degerlendirin ama sen sezeryan oldun ya 1 seneye yakın hamile kalmaman gerekıyor diye bılıyorum. Dikişlerin patlama ihtimali oluyor sanırım
Evet canım 1 gün kullanabilmiştim zatenkaramel Latte karamelim okuduğum kadarıyla bu ay tedaviye yarıda kesmişsin. Estrofem kullanırkenmi kestin ?
Hee 1 günden bişey olmazdır ya. Ben 1 hafta kullanıp bıraktım. Dün estrofemi bırakmamın 5. Günü döngüöünde 14. Günü kanamam başladı adet sanırım bugünde ağrı ile sökülüyo. Bu kadar erkem olurmu ya estrofememi bağlı acabaEvet canım 1 gün kullanabilmiştim zaten
Canım neden yarıda bıraktın hayırdırEvet canım 1 gün kullanabilmiştim zaten
Bende ilaçtan mı üzüntüden mi bilmiyorum 1 hafta erken adet oldumHee 1 günden bişey olmazdır ya. Ben 1 hafta kullanıp bıraktım. Dün estrofemi bırakmamın 5. Günü döngüöünde 14. Günü kanamam başladı adet sanırım bugünde ağrı ile sökülüyo. Bu kadar erkem olurmu ya estrofememi bağlı acaba
Halam rahatsızdı ne olacağı belli değildi bu süreçte başlayamam dedim iyikide öyle yapmışım halam vefat ettiCanım neden yarıda bıraktın hayırdır
Yaaa başın sağolsun canım moral çok önemli bu süreçte geç olsun güç olmasın canımHalam rahatsızdı ne olacağı belli değildi bu süreçte başlayamam dedim iyikide öyle yapmışım halam vefat etti
Sağol canım amin ❤Yaaa başın sağolsun canım moral çok önemli bu süreçte geç olsun güç olmasın canım
Hayır olsun canım inşallahBende ilaçtan mı üzüntüden mi bilmiyorum 1 hafta erken adet oldum
İnşallah canımHayır olsun canım inşallah
Şimdi gördüm karamelim başınız sağolsun rabbim ahiretini güzel eylesin inşallahHalam rahatsızdı ne olacağı belli değildi bu süreçte başlayamam dedim iyikide öyle yapmışım halam vefat etti
Amin Allah razı olsun bebegimŞimdi gördüm karamelim başınız sağolsun rabbim ahiretini güzel eylesin inşallah
Kuzum başın sagolsun mekanı cennet olsun inşallahhHalam rahatsızdı ne olacağı belli değildi bu süreçte başlayamam dedim iyikide öyle yapmışım halam vefat etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?