- 12 Mart 2019
- 16.267
- 35.813
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #16.961
Sağol canım Allah razı olsunKuzum başın sagolsun mekanı cennet olsun inşallahh
Ay canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahHalam rahatsızdı ne olacağı belli değildi bu süreçte başlayamam dedim iyikide öyle yapmışım halam vefat etti
Sağol canımAy canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Merhaba canım ben başlamadım beklemedeyim sezeryandan kaynaklıKızlar napıyosunuz hamileliği devm edenler sıcaklar bastırdı nasıl geçiyo günlertedavisi devam edenler var mı güzel haberler
İyiz nabalim sürecin tamamlanmasını bekliyoruz cnm sen nslsn nasıl gidiyor hamilelikKızlar napıyosunuz hamileliği devm edenler sıcaklar bastırdı nasıl geçiyo günlertedavisi devam edenler var mı güzel haberler
İyi gidiyor 26+0 bu gün şaka gibiİyiz nabalim sürecin tamamlanmasını bekliyoruz cnm sen nslsn nasıl gidiyor hamilelik
Aminnİyi gidiyor 26+0 bu gün şaka gibiyediklerim ağzıma çok geliyo :/ onn dışında bi şikayetim yok şükür seninki nasıl gidiyo? İsteyen herkese nasip olsun güzel duygular bunlar
Benden de iyilik burdaki kızları merak ettimsürece hep beraber başlamıştık :)
Aaa çok sevindim sizin adinizaSelam canlar
Bende ocakta transfer oldum mol gebelik oluşutu hatırlayanlar vardır kürtaj olmuştum Şubat'ta..
Mayıs sonu hamile.oldugumu öğrendim, korunmayı bırakmıştık..
Şükürler olsun şuan 8.haftamdayim
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da en en kısa zamanda nasip etsinaminnnn
Aminnn canım inşallah, Rabb'im saglikla herkese nasip etsinAaa çok sevindim sizin adinizaSaglikla gelsin inşallah
Merhaba canım ilk defa böyle bişey duyuyorum dışarı taşmak nedir tam anlayamadım ama büyük ihtimalle fazla gibi bişey olmasi gerekiyor yani ama bir bilgim yok bende merak ettim kötü bişey değildir insalalhMerhaba kızlar birşey danışmak istiyorum 2 adet dondurulmuş embriyom vardı. Düşük yaptığım için transfer için bekledim. Kendimi hazır hissettik doktora gittim bir tanesi dışarı taşmak üzere gibi birşey söyledi çözüp bakarız dedi ama hiçbir şey anlamadım dışarı taşması nedir bu durum embriyonun boşa gittiğini mi gösteriyor kötü birşey mi
Yaaa canım evet hatırladım.senin adına çok sevindim.MaşallahSelam canlar
Bende ocakta transfer oldum mol gebelik oluşutu hatırlayanlar vardır kürtaj olmuştum Şubat'ta..
Mayıs sonu hamile.oldugumu öğrendim, korunmayı bırakmıştık..
Şükürler olsun şuan 8.haftamdayim
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da en en kısa zamanda nasip etsinaminnnn
Canim ben ikizlere hamileydim çift emriyo ikiziydi çok çok erken idrar testi belki 11 12 gün yapabilirsin ama kan testinde gününü bekle daha net ve doktorlar da gününde yapmanı öneriyor zaten .Senin kan testin ne zamandiBurada tecrübeli ikiz anneleri vardır, Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim
Maşallahİyi gidiyor 26+0 bu gün şaka gibiyediklerim ağzıma çok geliyo :/ onn dışında bi şikayetim yok şükür seninki nasıl gidiyo? İsteyen herkese nasip olsun güzel duygular bunlar
10. Gün kan verin dediler normalde çarşamba gününe denk geliyor canımCanim ben ikizlere hamileydim çift emriyo ikiziydi çok çok erken idrar testi belki 11 12 gün yapabilirsin ama kan testinde gününü bekle daha net ve doktorlar da gününde yapmanı öneriyor zaten .Senin kan testin ne zamandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?