Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İyi gidiyor 26+0 bu gün şaka gibi yediklerim ağzıma çok geliyo :/ onn dışında bi şikayetim yok şükür seninki nasıl gidiyo? İsteyen herkese nasip olsun güzel duygular bunlar
Aminn reflü bende de oluyor artık buyuyorlar skştiriyorlar çok sıcak havalar pestil gibiyim valla

Burada tecrübeli ikiz anneleri vardır, Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim

Merhaba kızlar birşey danışmak istiyorum 2 adet dondurulmuş embriyom vardı. Düşük yaptığım için transfer için bekledim. Kendimi hazır hissettik doktora gittim bir tanesi dışarı taşmak üzere gibi birşey söyledi çözüp bakarız dedi ama hiçbir şey anlamadım dışarı taşması nedir bu durum embriyonun boşa gittiğini mi gösteriyor kötü birşey mi

Selam canlar
Bende ocakta transfer oldum mol gebelik oluşutu hatırlayanlar vardır kürtaj olmuştum Şubat'ta..
Mayıs sonu hamile.oldugumu öğrendim, korunmayı bırakmıştık..
Şükürler olsun şuan 8.haftamdayim
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da en en kısa zamanda nasip etsin aminnnn

Aaa çok sevindim sizin adiniza Saglikla gelsin inşallah

Merhaba canım ilk defa böyle bişey duyuyorum dışarı taşmak nedir tam anlayamadım ama büyük ihtimalle fazla gibi bişey olmasi gerekiyor yani ama bir bilgim yok bende merak ettim kötü bişey değildir insalalh

Yaaa canım evet hatırladım.senin adına çok sevindim.Maşallah İnsalalh bize de bol bol dua et canım bende İkizlerimi kaybettim biliyorsundur 1 sene tarnsfer olmazsın dedi doktor 1 tane koyucam dedi

Burada tecrübeli ikiz anneleri vardır, Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim
Canim ben ikizlere hamileydim çift emriyo ikiziydi çok çok erken idrar testi belki 11 12 gün yapabilirsin ama kan testinde gününü bekle daha net ve doktorlar da gününde yapmanı öneriyor zaten .Senin kan testin ne zamandi

İyi gidiyor 26+0 bu gün şaka gibi yediklerim ağzıma çok geliyo :/ onn dışında bi şikayetim yok şükür seninki nasıl gidiyo? İsteyen herkese nasip olsun güzel duygular bunlar
Maşallah kizlar benimle yada bende öncekiler beni hatırlayanlar bilir ben çocuklarımı alamadım kucagima ama İnslalah siz sağlıkla alın bana da çok dua edin nolur?Rabbim isteyen herkese nasip etsin

10. Gün kan verin dediler normalde çarşamba gününe denk geliyor canım ilk transferin tek embriyo 8. Gün idrarda öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…