Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Yaaa hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum canım benim sağlıkla kucağına al inşallah

Yaaa canım evet hatırladım.senin adına çok sevindim.Maşallah İnsalalh bize de bol bol dua et canım bende İkizlerimi kaybettim biliyorsundur 1 sene tarnsfer olmazsın dedi doktor 1 tane koyucam dedi
Dualarım sizinle kuzu, Rabb'im en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Evett hatırlıyorum, bundan sonra herşey senin için çok güzel olsun canım

Çok sevindim sizin için Aynı anda büyük üzüntü yaşamıştık darısı isteyen herkesin başına

Yaa sizin adınıza çok sevindim. sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Tedavisiz kendiliğinden oldu dimi canım Rabbim ne kadar büyük Ne kadar gözyaşı dökmüştük, üzülmüştük işte Allah bir kapıyı kapatıp daha güzelini açar dedikleri
Evet canım doğal oldu..
Ahh evet hiç bir zaman vazgeçmedim dua etmekten, Rabbimin bir bildiği vardır dedim kesinlikle öyle ya, Rabb'im daha güzellerini bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin aminnn

Maşallah kizlar benimle yada bende öncekiler beni hatırlayanlar bilir ben çocuklarımı alamadım kucagima ama İnslalah siz sağlıkla alın bana da çok dua edin nolur?Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kübracım Kıbrısı denedim canım haziran ayı banada uğurlu gelmişti hamile kaldım 5. Gün hem kaset testte hemde erken gebelik testinde pozitifi gördüm malesef 5+5 de düşük yaptım keseyi göreceğim hafta düşük yaptım sen ne önerirsin bitane donmuş embriyom var onumu yaptırayım okadar dedim 3 nüde koyun diye yapmadı Dr belki biri kalırdı oda taktiri ilahi 9 yumurta oldu dönorden 3 tane kaldı 5. Gün olan bakalım dinleneceğim maddi anlamda çok zorladı bizi Kıbrıs deli paralar gönlüm yeni biyer yeni toplama yada aynı yerde daha araştırmalı yeniden toplama bakalım zaman ne gösterecek

Canım benim hem çok sevindim hem çok üzüldüm Bende erken doğumla İkizlerimi kaybettim çok zor bir süreç maddi manevi olarak .Sabretmen lazım tabiki bu süreçte rabbim sabır versin inşallah Benimde son 2 emriyom kaldı dondurulmuş 5 gün emriyosu taze .Doktorum 1 tane koyucagiz dedi bu sefer rahimden kaynaklı .Çoklu gebelikler tarnsferler daha çabuk tutuyor tabiki benim de öyleydi tekli için çok nadir umitliydim .Çok ama çok pahalı malesef şimdi daha çok arttı bende para biriktiriyorum su an için 1 seneye kadar İnslalah artmaz daha da Ben senin yerinde olsam 2 emriyo koydururdum 3 tane varsa 1 tanesini dondururdum yine .Benim Son 4 emriyom kalmıştı 2 tanesini koydurdum 2 tane kaldı 1 tane dedi doktor onyuzden bana kalsa 2 sini de koydururdum ama ikizde çok zor oluyor canım erken doğum ve çok fazla riskleri var .5 aylıktı bende kaybettim doğuma az kalmıştı nasip tabiki olmayınca olmuyor ne kadar cabalasakta

Eğer doktorundan memnun değilsen tabiki değiştir ama başka hastaneye oradan taşınır mi bilmiyorum tabiki hiç yapmadım.Ben şu anki doktorumdan çok memnunum .O yüzden başka doktora gitmedim.Gonlun ne diyorsa onu yap hatta benim doktorumu da önerebilirim üniversite hastanesi sen hangi hastane hangi doktorda yaptırdın canım

Burada tecrübeli ikiz anneleri vardır, Çift embriyo transferinde transferin 6. Günü erken idrar testi yapmak için çok mu erken olur? Ben ilk tek embriyo transferimi 8. Gün idrarda öğrenmiştim
Yok olmaz ikiz gebelik daha erken yol alıyor istisnalar olabilir tabi bünyeye göre

Evet hatırlıyorum söylemiştin çok çok üzücü bir durum Rabbim bidaha yaşatmasın ne sana ne bana.. Bizim 9 emriyodan 3 tanesi 5. Gün emriyosu oldu 2 tanesi 5. Gün 4aa transfer edildi tuttu kalan 1 tane 5. Gün 3.ab onu dondurdular canım Dr çok iyi çok sıcak tüm personel öyle bizi oraya yollayan kendi Dr um orayı tanıyor biliyor ve iyi diyor eşimde diyo biraz birikim yapıp başka bir merkez mi denesek kafamızda bikaç yer var hatta eşim görüşmüş Dr ile başka bir hastanede burası daha donanımlı demiş valla Kübra fiyatlar hiç düşçek gibi değil 5.500 euro konaklama yol hariç 3 gün kaldık biz gerçekten çok yıpratıcı eşimin son görüştüğü yer Dr 5.500 içinde konaklama ulaşım dahil demiş bakalım ya dinlencem biraz hemen yapılmaz zaten en az 2 adet dedi burdaki Dr um bende ha diyince hazır olamam lazer bunda bile başladık 3 ay sonra transfer olabildim rahim içi hazırlamak da zaman alıyor benim çatlamayan yumurtalar oluyor erteleniyor o sebepten bakalım artık Rabbim neyler..

Bizim çare tüp bebek Yücel bey canım çok refleks bir Dr ilgili çalışanlar da öle hiç yatmadım 5 dk yatırdılar günlük hayatına devam et dediler ne gariptir ki adam denize havuza bile girebilirsin dedi kendini rahat bırak sıkma dedi tabiki girmem deniz kenarında yaşıyorum düşün o öle dedi diye. Hep uzandım sadece iğneye gittim geldim hergün onun dışında komşuma indim oturduk ama hep kısa kısa benim şansıma 10 saat kıbrısta uçak bekledik o gün Erdoğan oradaydı ve uçaklar kalkış yapmadı 4 de olan uçak gece 12 de kalktı ve ben sandalye tepesinde 10 saat düşün eşime dedim bu tutarsa mucize dedim ama tuttuuuuuuu malesef erken gitti yani 24 saat yatsanda tutacağı varsa nerde olursan ol tutuyor onu gördük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…