Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Rabbım en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın canım, bu son üzüntün olsun

canım naçizane tavsiyem bana kalsa 2 koydururum demıssın bence 1 embriyo ile devam et,
doktorunda sorun oldugu ıcın tek embrıyo dusuunmustur sanırım ..
saglıkla gelsın ınsallah

Çift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz

Kesinlikle rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum hala atlatamiyorum çok zor bir süreç ama hayat devam ediyor yapicak bişey yok sabretmek lazim dua etmek lazım.Cok çok pahalı evet şu zamlardan ve Euro da yükseldi fiyatlar daha çok arttı .Başka bir hastanede de deneyebilirsin ama memnunsan hiç değiştirme derim.Rahim hazırlamak çok zaman aliyor Tabiki.Biraz dinlen sende kendini hazır hissettiğinde başla.Hayirlisi canım Rabbim gönlüne göre versin.Yumurtam çatlayıp catlamadigini bile bilmiyorum inan.Cunku doktor hiç öyle şeyler söyleniyor bende sormadım çünkü yumurtam çok ama çok küçük olduğu için belki de olmuyor doktor erken menopoz dedi ama yumurtam küçük diye o yüzden de Kıbrıs'a karar verdik

canım naçizane tavsiyem bana kalsa 2 koydururum demıssın bence 1 embriyo ile devam et,
doktorunda sorun oldugu ıcın tek embrıyo dusuunmustur sanırım ..
saglıkla gelsın ınsallah
İnsalalh bende tek emriyo koydurucam doktor da zaten. 1tane koyuyor rahim kaldırmadigi için sanırım

Benimde kendi yumurtam az büyüyor ama kalitesini bilmiyoruz işte ondan Kıbrıs dedik bizde evet canım sabretmekten başka elimizden gelen bişey yok bişey dicem sübyana inanırmısın hiç öle üzerine taktınmı bişeyler bana çok diyen oldu en başta ailem aklıma gelmiyor değil bidakine sende temkinli ol olmadı Bi yazdır onu tak üzerine el elden sebep Allahtan deneyelim bizde faydası olur inşallah gülüm senin yaşın genç olur daha senin benim artık 40 İ geçti nasip bu işler biz eşimle nasibe çok inanan insanlarız elimizden gelenin çok fazlasını yaptık 10 kez tüp bebek çok şükür maddi imkan el verdi de yaptırabildik tek yapılmayan bize emriyo genetiğine bakılmaması Dr çok iyi çok ilgili tüm personel fakat merkez küçük bizim tam donanımlı hastane değil ama orda da yapılıyorsa genetik ki yapılıyor bakalım devam da edebiliriz orası ile ama sana bişey diyim mi Kıbrıstaki tüm merkezler bence başarılı bu işe odaklı yıllardır gayeleri hep giden haftayı gebe bırakmak işte diyorum ya birazda şans ve nasip işi..

Yumurta sıkıntı işte mecburuz o yüzden Kıbrıs'a gitmek zorunda kalıyoruz kıskaca Türkiye'de çözüm yok malesef bunun icin malesef ki elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor evet inanırım ama takmadım üzerime hiç yazdirmadim çevremde de çok duydum tanıdıklar akrabalar ailem komşular söyledi ama ben açıkçası bilemedigim için yaptırmadım çünkü benim Ben 15 yaşından beri kendiliğinden adet görmüyorum ilaçla hep adet gordum yok denecek kadar az dediler Yumurtalarim için bu yüzden de hiç yaptırma gereği duymadım ama kimlere uygulanıyor bilemiyorum.evet yaşım genç 31 yaşındayım ama maddi manevi su an için bittik diyebilirim borcumuz var hep kredi çekip yaptık bu işlemleri ilaclari iğneleri çok pahalı sonrasında zaten biliyorsunuz dur.Benim 3 ncü ama maddi olarak gücüm yeticekmi bilmiyorum çok yorucu çünkü manevi olarak da herşeye razıyım tabiki yeter ki rabbim nasip etsin.Benim gittiğim merkezde genetik olarak yapıldı emriyolara bakıldı 5.gun emriyosuydu taze dondurulmuş.Ben üniversitesi Hastanesine gittim donanımlı iyi herşey de var Gayet güzel bizim burdaki hastanelerden çok çok iyi 1 odaya Ve Transfer odasına girmek için kaç kapıdan geciyosun hijenik bilmiyorum o konuda gayet iyiler birde ücret azalsa mükemmel olucak .Şans işi birazda sanki ya kısmet . İnşallah bize de nasip olur

Kübracım bahsettiğim dua hamile kalınca takılan bir dua canım bebeğe Bi zarar gelmesin diye annemden fırçayı yedim takmadım diye çünkü ben zaten hamile kalamıyorum diye düşünemedim.. Maddiyat ahhh bizde tesadüf Bi yatırım amaçlı biyer aldık tamda ikisi bir araya denk geldi öyle olunca baya bi zorladı bizi toparlanmak zaman alıcak maddi açıdan bizimde Rabbim kolaylık versin artık ne diyeyim cümlemize

Amin inşallah

Evet cnm hatırlıyorum, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…