- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.001
Rabbım en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın canım, bu son üzüntün olsunKübracım Kıbrısı denedim canım haziran ayı banada uğurlu gelmişti hamile kaldım 5. Gün hem kaset testte hemde erken gebelik testinde pozitifi gördüm malesef 5+5 de düşük yaptım keseyi göreceğim hafta düşük yaptımsen ne önerirsin bitane donmuş embriyom var onumu yaptırayım okadar dedim 3 nüde koyun diye yapmadı Dr belki biri kalırdı oda taktiri ilahi 9 yumurta oldu dönorden 3 tane kaldı 5. Gün olan bakalım dinleneceğim maddi anlamda çok zorladı bizi Kıbrıs deli paralar gönlüm yeni biyer yeni toplama yada aynı yerde daha araştırmalı yeniden toplama bakalım zaman ne gösterecek
canım naçizane tavsiyem bana kalsa 2 koydururum demıssın bence 1 embriyo ile devam et,Canım benim hem çok sevindim hem çok üzüldümBende erken doğumla İkizlerimi kaybettim çok zor bir süreç maddi manevi olarak .Sabretmen lazım tabiki bu süreçte rabbim sabır versin inşallah Benimde son 2 emriyom kaldı dondurulmuş 5 gün emriyosu taze .Doktorum 1 tane koyucagiz dedi bu sefer rahimden kaynaklı .Çoklu gebelikler tarnsferler daha çabuk tutuyor tabiki benim de öyleydi tekli için çok nadir umitliydim .Çok ama çok pahalı malesef şimdi daha çok arttı bende para biriktiriyorum su an için 1 seneye kadar İnslalah artmaz daha da Ben senin yerinde olsam 2 emriyo koydururdum 3 tane varsa 1 tanesini dondururdum yine .Benim Son 4 emriyom kalmıştı 2 tanesini koydurdum 2 tane kaldı 1 tane dedi doktor onyuzden bana kalsa 2 sini de koydururdum ama ikizde çok zor oluyor canım erken doğum ve çok fazla riskleri var .5 aylıktı bende kaybettim doğuma az kalmıştı nasip tabiki olmayınca olmuyor ne kadar cabalasakta
Amin canım inşallah bende senin adına çok sevindim sağlıcakla gelsin yavrunuzRabbım en kısa zamanda saglıkla nasıp etsın canım, bu son üzüntün olsun
aminn canım, Allah razı olsun ..Amin canım inşallah bende senin adına çok sevindim sağlıcakla gelsin yavrunuz
5. Gün çift emriyo transferinde 10. Gün değerim 267 çıkmıştı 5. Haftada düşük yaptımÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Geçmiş olsun canım Allahım inşallah bundan sonrakinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin5. Gün çift emriyo transferinde 10. Gün değerim 267 çıkmıştı 5. Haftada düşük yaptım
Çok tşk ederim amin inşallahGeçmiş olsun canım Allahım inşallah bundan sonrakinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
9. gün 352 çıkmıştıÇift embriyo transferi olanlar beta hcg değerleriniz hangi günler kaç çıkmıştı yazabilir misiniz
Kesinlikle rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum hala atlatamiyorum çok zor bir süreç ama hayat devam ediyor yapicak bişey yok sabretmek lazim dua etmek lazım.Cok çok pahalı evet şu zamlardan ve Euro da yükseldi fiyatlar daha çok arttı .Başka bir hastanede de deneyebilirsin ama memnunsan hiç değiştirme derim.Rahim hazırlamak çok zaman aliyor Tabiki.Biraz dinlen sende kendini hazır hissettiğinde başla.Hayirlisi canım Rabbim gönlüne göre versin.Yumurtam çatlayıp catlamadigini bile bilmiyorum inan.Cunku doktor hiç öyle şeyler söyleniyor bende sormadım çünkü yumurtam çok ama çok küçük olduğu için belki de olmuyor doktor erken menopoz dedi ama yumurtam küçük diye o yüzden de Kıbrıs'a karar verdikEvet hatırlıyorum söylemiştin çok çok üzücü bir durum Rabbim bidaha yaşatmasın ne sana ne bana..Bizim 9 emriyodan 3 tanesi 5. Gün emriyosu oldu 2 tanesi 5. Gün 4aa transfer edildi tuttu kalan 1 tane 5. Gün 3.ab onu dondurdular canım Dr çok iyi çok sıcak tüm personel öyle bizi oraya yollayan kendi Dr um orayı tanıyor biliyor ve iyi diyor eşimde diyo biraz birikim yapıp başka bir merkez mi denesek kafamızda bikaç yer var hatta eşim görüşmüş Dr ile başka bir hastanede burası daha donanımlı demiş valla Kübra fiyatlar hiç düşçek gibi değil 5.500 euro konaklama yol hariç 3 gün kaldık biz gerçekten çok yıpratıcı eşimin son görüştüğü yer Dr 5.500 içinde konaklama ulaşım dahil demiş bakalım ya dinlencem biraz hemen yapılmaz zaten en az 2 adet dedi burdaki Dr um bende ha diyince hazır olamam lazer bunda bile başladık 3 ay sonra transfer olabildim rahim içi hazırlamak da zaman alıyor benim çatlamayan yumurtalar oluyor erteleniyor o sebepten bakalım artık Rabbim neyler..
İnsalalh bende tek emriyo koydurucam doktor da zaten. 1tane koyuyor rahim kaldırmadigi için sanırımcanım naçizane tavsiyem bana kalsa 2 koydururum demıssın bence 1 embriyo ile devam et,
doktorunda sorun oldugu ıcın tek embrıyo dusuunmustur sanırım ..
saglıkla gelsın ınsallah
Amin canım inşallahAllah'ım sağlıkla.kucagimiza aldırsin yavrularımızı
Benimde kendi yumurtam az büyüyor ama kalitesini bilmiyoruz işte ondan Kıbrıs dedik bizde evet canım sabretmekten başka elimizden gelen bişey yok bişey dicem sübyana inanırmısın hiç öle üzerine taktınmı bişeyler bana çok diyen oldu en başta ailem aklıma gelmiyor değil bidakine sende temkinli ol olmadı Bi yazdır onu tak üzerine el elden sebep Allahtan deneyelim bizde faydası olur inşallah gülüm senin yaşın genç olur daha senin benim artık 40 İ geçti nasip bu işler biz eşimle nasibe çok inanan insanlarız elimizden gelenin çok fazlasını yaptık 10 kez tüp bebek çok şükür maddi imkan el verdi de yaptırabildik tek yapılmayan bize emriyo genetiğine bakılmaması Dr çok iyi çok ilgili tüm personel fakat merkez küçük bizim tam donanımlı hastane değil ama orda da yapılıyorsa genetik ki yapılıyor bakalım devam da edebiliriz orası ile ama sana bişey diyim mi Kıbrıstaki tüm merkezler bence başarılı bu işe odaklı yıllardır gayeleri hep giden haftayı gebe bırakmak işte diyorum ya birazda şans ve nasip işi..Kesinlikle rabbim kimseye yaşatmasın çok zor bir durum hala atlatamiyorum çok zor bir süreç ama hayat devam ediyor yapicak bişey yok sabretmek lazim dua etmek lazım.Cok çok pahalı evet şu zamlardan ve Euro da yükseldi fiyatlar daha çok arttı .Başka bir hastanede de deneyebilirsin ama memnunsan hiç değiştirme derim.Rahim hazırlamak çok zaman aliyor Tabiki.Biraz dinlen sende kendini hazır hissettiğinde başla.Hayirlisi canım Rabbim gönlüne göre versin.Yumurtam çatlayıp catlamadigini bile bilmiyorum inan.Cunku doktor hiç öyle şeyler söyleniyor bende sormadım çünkü yumurtam çok ama çok küçük olduğu için belki de olmuyor doktor erken menopoz dedi ama yumurtam küçük diye o yüzden de Kıbrıs'a karar verdik
amınnn canım, Rabbım gonlune gore versınİnsalalh bende tek emriyo koydurucam doktor da zaten. 1tane koyuyor rahim kaldırmadigi için sanırım
Yumurta sıkıntı işte mecburuz o yüzden Kıbrıs'a gitmek zorunda kalıyoruz kıskaca Türkiye'de çözüm yok malesef bunun icin malesef ki elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor evet inanırım ama takmadım üzerime hiç yazdirmadim çevremde de çok duydum tanıdıklar akrabalar ailem komşular söyledi ama ben açıkçası bilemedigim için yaptırmadım çünkü benim Ben 15 yaşından beri kendiliğinden adet görmüyorum ilaçla hep adet gordum yok denecek kadar az dediler Yumurtalarim için bu yüzden de hiç yaptırma gereği duymadım ama kimlere uygulanıyor bilemiyorum.evet yaşım genç 31 yaşındayım ama maddi manevi su an için bittik diyebilirim borcumuz var hep kredi çekip yaptık bu işlemleri ilaclari iğneleri çok pahalı sonrasında zaten biliyorsunuz dur.Benim 3 ncü ama maddi olarak gücüm yeticekmi bilmiyorum çok yorucu çünkü manevi olarak da herşeye razıyım tabiki yeter ki rabbim nasip etsin.Benim gittiğim merkezde genetik olarak yapıldı emriyolara bakıldı 5.gun emriyosuydu taze dondurulmuş.Ben üniversitesi Hastanesine gittim donanımlı iyi herşey de var Gayet güzel bizim burdaki hastanelerden çok çok iyi 1 odaya Ve Transfer odasına girmek için kaç kapıdan geciyosun hijenik bilmiyorum o konuda gayet iyiler birde ücret azalsa mükemmel olucak .Şans işi birazda sanki ya kısmet . İnşallah bize de nasip olurBenimde kendi yumurtam az büyüyor ama kalitesini bilmiyoruz işte ondan Kıbrıs dedik bizde evet canım sabretmekten başka elimizden gelen bişey yok bişey dicem sübyana inanırmısın hiç öle üzerine taktınmı bişeyler bana çok diyen oldu en başta ailem aklıma gelmiyor değil bidakine sende temkinli ol olmadı Bi yazdır onu tak üzerine el elden sebep Allahtan deneyelim bizde faydası olur inşallah gülüm senin yaşın genç olur daha senin benim artık 40 İ geçti nasip bu işler biz eşimle nasibe çok inanan insanlarız elimizden gelenin çok fazlasını yaptık 10 kez tüp bebek çok şükür maddi imkan el verdi de yaptırabildik tek yapılmayan bize emriyo genetiğine bakılmaması Dr çok iyi çok ilgili tüm personel fakat merkez küçük bizim tam donanımlı hastane değil ama orda da yapılıyorsa genetik ki yapılıyor bakalım devam da edebiliriz orası ile ama sana bişey diyim mi Kıbrıstaki tüm merkezler bence başarılı bu işe odaklı yıllardır gayeleri hep giden haftayı gebe bırakmak işte diyorum ya birazda şans ve nasip işi..
Amin inşallahamınnn canım, Rabbım gonlune gore versın
Kübracım bahsettiğim dua hamile kalınca takılan bir dua canım bebeğe Bi zarar gelmesin diye annemden fırçayı yedim takmadım diye çünkü ben zaten hamile kalamıyorum diye düşünemedim.. Maddiyat ahhh bizde tesadüf Bi yatırım amaçlı biyer aldık tamda ikisi bir araya denk geldi öyle olunca baya bi zorladı bizi toparlanmak zaman alıcak maddi açıdan bizimde Rabbim kolaylık versin artık ne diyeyim cümlemizeYumurta sıkıntı işte mecburuz o yüzden Kıbrıs'a gitmek zorunda kalıyoruz kıskaca Türkiye'de çözüm yok malesef bunun icin malesef ki elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor evet inanırım ama takmadım üzerime hiç yazdirmadim çevremde de çok duydum tanıdıklar akrabalar ailem komşular söyledi ama ben açıkçası bilemedigim için yaptırmadım çünkü benim Ben 15 yaşından beri kendiliğinden adet görmüyorum ilaçla hep adet gordum yok denecek kadar az dediler Yumurtalarim için bu yüzden de hiç yaptırma gereği duymadım ama kimlere uygulanıyor bilemiyorum.evet yaşım genç 31 yaşındayım ama maddi manevi su an için bittik diyebilirim borcumuz var hep kredi çekip yaptık bu işlemleri ilaclari iğneleri çok pahalı sonrasında zaten biliyorsunuz dur.Benim 3 ncü ama maddi olarak gücüm yeticekmi bilmiyorum çok yorucu çünkü manevi olarak da herşeye razıyım tabiki yeter ki rabbim nasip etsin.Benim gittiğim merkezde genetik olarak yapıldı emriyolara bakıldı 5.gun emriyosuydu taze dondurulmuş.Ben üniversitesi Hastanesine gittim donanımlı iyi herşey de var Gayet güzel bizim burdaki hastanelerden çok çok iyi 1 odaya Ve Transfer odasına girmek için kaç kapıdan geciyosun hijenik bilmiyorum o konuda gayet iyiler birde ücret azalsa mükemmel olucak .Şans işi birazda sanki ya kısmet . İnşallah bize de nasip olur
Amin inşallahKübracım bahsettiğim dua hamile kalınca takılan bir dua canım bebeğe Bi zarar gelmesin diye annemden fırçayı yedim takmadım diye çünkü ben zaten hamile kalamıyorum diye düşünemedim.. Maddiyat ahhh bizde tesadüf Bi yatırım amaçlı biyer aldık tamda ikisi bir araya denk geldi öyle olunca baya bi zorladı bizi toparlanmak zaman alıcak maddi açıdan bizimde Rabbim kolaylık versin artık ne diyeyim cümlemize
Evet cnm hatırlıyorum, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebisSelam canlar
Bende ocakta transfer oldum mol gebelik oluşutu hatırlayanlar vardır kürtaj olmuştum Şubat'ta..
Mayıs sonu hamile.oldugumu öğrendim, korunmayı bırakmıştık..
Şükürler olsun şuan 8.haftamdayim
İnşallah sağlıkla kucağimiza alırız
Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma da en en kısa zamanda nasip etsinaminnnn
Evet cnm hatırlıyorum, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebi
amiinnn canım benım,Allah razı olsunEvet cnm hatırlıyorum, hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin bebis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?