Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ayyy maşallah bebeğiniz analı babalı hayrılı büyüsün adınıza sevindim bana da ümit oldunuz❤ ben de tüp bebege başladım rezervede azalma var kaç tane yumurta toplandı sizin ve tazemi yoksa dinlendirme oldumu

Çok teşekkür ederim benden ilk ay yumurtalardan biri erken çatlayıp adet oldum ama ikinci ay 3 yumurta toplandı. Çok şükür üçü de döllendi ve 3. günde donduruldu. Rezerv az olunca beşinci güne kadar bekleyip riske atmak istemedi doktor embriyoları. Bir ay dinlendim. Sonra kan tahlili yapıp hormonlarıma göre karar verdi doktor transfere. İkisi transfer edildi, biri tuttu çok şükür, şu an onu uyuturken yazıyorum bu mesajı kalan bir embriyoda saklanıyor. Umudunuzu kaybetmeyin. Benim amh 0.1’di, 1 tane yumurta çıkar ancak diye düşünüyorduk. İnşallah siz de çok beklemeden kavuşursunuz bebeğinize

Herkese merhaba benim 2 olumsuz transferim var genetik test yaptik suan ve hafif pihtilasma sorunu var dedi doktorum ve oncesinde corasprin b vitamini onerdi transferden sonrada kan sulandiricilara devem edriz dedi acaba tutmayan 2 transferimin nedeni olabilir mi yada bu transferde tutunma olasiligi artmis mi olur

Merhaba canım daha öncesinde tarnsfer oldun mu ilk trensferin mi ?

Amin canım inşallah Ne güzel sağlıkla büyüsün 5 gün emriyolari daha iyi deniyor yani tutma olasiligı daha yüksek oluyor.Benim hiç 3.gun emriyom olmadı hep 5.gun emriyosuydu.Amh hiç bakmadım doktor ne dediyse onu yaptim ve hiç de bişey sormadım .Umarim bende alırım kucağıma Bir gün

Kizlar nasılsınız ?Size bir soruyla geldim iki gündür karnımin içi diikislerimin orası çok ağrıyor Sezeryan olan arkadaşlar sizce neden ağrıyordur ?Üstünde 4 ay geçti nerdeyse ama ağrılarım oluyor?

Amh benim tüp bebek raporu çıkarmak için bakılmıştı ve onun düşük olması rezerv azlığını gösterdiği için rapor aldım. Böylece yarı fiyatına gelmişti tedavi.

Cevabıniz için teşekkür ederim❤ inşallah umarım Ben de kısa zamanda ulaşırım bebeğimi

2 kere transfer oldum ikiside olumsuz oldu olumsuz olunca doktor genetik teste gonderdi ordada hafif pihtilasma sikintisi var dedi
Her embriyo farklı gelişiyor genetik her zaman gönderilmesi bence normal değil.

öyle denebilir ama transfer edip rahimöin kendisini iyi etmeside beklenebilir benimde embriyolarım yavaşlıyordu strese girip kendini durdurduğu bile oluyor denmişti.

ama bu kez farklı doktor genetiğe göndermek yerine transfer etmeyiseçti ve çok şükür 4. tedavimde pozitifi yakaladım.

Kizlar doğum yapalı sezeryanla 4 ay oldu ikizlerim ölü doğdu ama sütüm gelmedi doğum yapanların hepsi sordu bana ama öyle bişey varmı yaşayan var mı gelmeme gibi yada geliyor mu ?Normal mi?

Kizlar doğum yapalı sezeryanla 4 ay oldu ikizlerim ölü doğdu ama sütüm gelmedi doğum yapanların hepsi sordu bana ama öyle bişey varmı yaşayan var mı gelmeme gibi yada geliyor mu ?Normal mi?
Aslında genelde gelir süt. Ağrı sızı şişlik hiçbirşey olmadı mı. Ben bebeğimi kaybettiğim de sürümün kesilmesi için ilaç verdiler bana sana öyle bşey yapmış olabilirler mi acaba

Aslında genelde gelir süt. Ağrı sızı şişlik hiçbirşey olmadı mı. Ben bebeğimi kaybettiğim de sürümün kesilmesi için ilaç verdiler bana sana öyle bşey yapmış olabilirler mi acaba
Yok canım ya sütüm hiç gelmedi bende anlamadım tuaf doktora da sormadım açıkçası göğüs uclarim açıyor şişlik var ama ilac kullandım ağrı kesici falan ama o kadar başka bişey vermediler ?Tuaf geldi bana da 4 ay geçti çünkü normalde geliyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…