- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #17.021
Ayyy maşallah bebeğiniz analı babalı hayrılı büyüsün adınıza sevindimBenim yanımda kimse kalmadı transferden sonra. Evin düzenini bana göre değiştirmiştik biraz. Damacanayı sandalye üzerine koyduk, eğilmiyeyim diye mesela. Yemekleri geceden eşimle birlikte yaptık, ilk 3 gün bol bol tavuk çorbası içtim sipariş verip. Eşim akşamdan gün içinde ihtiyacım olacak bardak, tabak ne varsa masanın üzerine çıkarıyordu uzanmayayım diye. Sürekli de yatmadım. Her gün 15-20 dk yürüdüm hastaneye yürüyerek gidip progestan iğnemi oldum. Birkaç gün içinde doğum var. İnşallah size de nasip olurBol protein tüketmeyi ve 2,5 lt su içmeyi umutmayın
Çok teşekkür ederimAyyy maşallah bebeğiniz analı babalı hayrılı büyüsün adınıza sevindimbana da ümit oldunuz❤ ben de tüp bebege başladım rezervede azalma var kaç tane yumurta toplandı sizin ve tazemi yoksa dinlendirme oldumu
Merhaba canım daha öncesinde tarnsfer oldun mu ilk trensferin mi ?Herkese merhaba benim 2 olumsuz transferim var genetik test yaptik suan ve hafif pihtilasma sorunu var dedi doktorum ve oncesinde corasprin b vitamini onerdi transferden sonrada kan sulandiricilara devem edriz dedi acaba tutmayan 2 transferimin nedeni olabilir mi yada bu transferde tutunma olasiligi artmis mi olur
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederimbenden ilk ay yumurtalardan biri erken çatlayıp adet oldum ama ikinci ay 3 yumurta toplandı. Çok şükür üçü de döllendi ve 3. günde donduruldu. Rezerv az olunca beşinci güne kadar bekleyip riske atmak istemedi doktor embriyoları. Bir ay dinlendim. Sonra kan tahlili yapıp hormonlarıma göre karar verdi doktor transfere. İkisi transfer edildi, biri tuttu çok şükür, şu an onu uyuturken yazıyorum bu mesajı kalan bir embriyoda saklanıyor. Umudunuzu kaybetmeyin. Benim amh 0.1’di, 1 tane yumurta çıkar ancak diye düşünüyorduk. İnşallah siz de çok beklemeden kavuşursunuz bebeğinize
Kizlar nasılsınız ?Size bir soruyla geldim iki gündür karnımin içi diikislerimin orası çok ağrıyor Sezeryan olan arkadaşlar sizce neden ağrıyordur ?Üstünde 4 ay geçti nerdeyse ama ağrılarım oluyor?Kübracım bahsettiğim dua hamile kalınca takılan bir dua canım bebeğe Bi zarar gelmesin diye annemden fırçayı yedim takmadım diye çünkü ben zaten hamile kalamıyorum diye düşünemedim.. Maddiyat ahhh bizde tesadüf Bi yatırım amaçlı biyer aldık tamda ikisi bir araya denk geldi öyle olunca baya bi zorladı bizi toparlanmak zaman alıcak maddi açıdan bizimde Rabbim kolaylık versin artık ne diyeyim cümlemize
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah5. Gün çift emriyo transferinde 10. Gün değerim 267 çıkmıştı 5. Haftada düşük yaptım
Amh benim tüp bebek raporu çıkarmak için bakılmıştı ve onun düşük olması rezerv azlığını gösterdiği için rapor aldım. Böylece yarı fiyatına gelmişti tedavi.Amin canım inşallahNe güzel sağlıkla büyüsün 5 gün emriyolari daha iyi deniyor yani tutma olasiligı daha yüksek oluyor.Benim hiç 3.gun emriyom olmadı hep 5.gun emriyosuydu.Amh hiç bakmadım doktor ne dediyse onu yaptim ve hiç de bişey sormadım .Umarim bende alırım kucağıma Bir gün
Selam Kübracım nasılsın? Dikişler kabarık kabarık mı duruyorKizlar nasılsınız ?Size bir soruyla geldim iki gündür karnımin içi diikislerimin orası çok ağrıyor Sezeryan olan arkadaşlar sizce neden ağrıyordur ?Üstünde 4 ay geçti nerdeyse ama ağrılarım oluyor?
Anladım canım sen devlette yaptırdım dimiAmh benim tüp bebek raporu çıkarmak için bakılmıştı ve onun düşük olması rezerv azlığını gösterdiği için rapor aldım. Böylece yarı fiyatına gelmişti tedavi.
Aleyküm selam yok normal duruyor aslında ama ici de çok ağrıyor nedense anlamadımSelam Kübracım nasılsın? Dikişler kabarık kabarık mı duruyor
Cevabıniz için teşekkür ederim❤ inşallah umarım Ben de kısa zamanda ulaşırım bebeğimiÇok teşekkür ederimbenden ilk ay yumurtalardan biri erken çatlayıp adet oldum ama ikinci ay 3 yumurta toplandı. Çok şükür üçü de döllendi ve 3. günde donduruldu. Rezerv az olunca beşinci güne kadar bekleyip riske atmak istemedi doktor embriyoları. Bir ay dinlendim. Sonra kan tahlili yapıp hormonlarıma göre karar verdi doktor transfere. İkisi transfer edildi, biri tuttu çok şükür, şu an onu uyuturken yazıyorum bu mesajı kalan bir embriyoda saklanıyor. Umudunuzu kaybetmeyin. Benim amh 0.1’di, 1 tane yumurta çıkar ancak diye düşünüyorduk. İnşallah siz de çok beklemeden kavuşursunuz bebeğinize
2 kere transfer oldum ikiside olumsuz oldu olumsuz olunca doktor genetik teste gonderdi ordada hafif pihtilasma sikintisi var dediMerhaba canım daha öncesinde tarnsfer oldun mu ilk trensferin mi ?
Her embriyo farklı gelişiyor genetik her zaman gönderilmesi bence normal değil.2 kere transfer oldum ikiside olumsuz oldu olumsuz olunca doktor genetik teste gonderdi ordada hafif pihtilasma sikintisi var dedi
Anladım canım inşallah2 kere transfer oldum ikiside olumsuz oldu olumsuz olunca doktor genetik teste gonderdi ordada hafif pihtilasma sikintisi var dedi
Kizlar doğum yapalı sezeryanla 4 ay oldu ikizlerim ölü doğdu ama sütüm gelmedi doğum yapanların hepsi sordu bana ama öyle bişey varmı yaşayan var mı gelmeme gibi yada geliyor mu ?Normal mi?Her embriyo farklı gelişiyor genetik her zaman gönderilmesi bence normal değil.
öyle denebilir ama transfer edip rahimöin kendisini iyi etmeside beklenebilir benimde embriyolarım yavaşlıyordu strese girip kendini durdurduğu bile oluyor denmişti.
ama bu kez farklı doktor genetiğe göndermek yerine transfer etmeyiseçti ve çok şükür 4. tedavimde pozitifi yakaladım.
Aret Kamar’da yaptırdım.Anladım canım sen devlette yaptırdım dimi
Aslında genelde gelir süt. Ağrı sızı şişlik hiçbirşey olmadı mı. Ben bebeğimi kaybettiğim de sürümün kesilmesi için ilaç verdiler bana sana öyle bşey yapmış olabilirler mi acabaKizlar doğum yapalı sezeryanla 4 ay oldu ikizlerim ölü doğdu ama sütüm gelmedi doğum yapanların hepsi sordu bana ama öyle bişey varmı yaşayan var mı gelmeme gibi yada geliyor mu ?Normal mi?
Himm anladım canımAret Kamar’da yaptırdım.
Yok canım ya sütüm hiç gelmedi bende anlamadım tuaf doktora da sormadım açıkçası göğüs uclarim açıyor şişlik var ama ilac kullandım ağrı kesici falan ama o kadar başka bişey vermediler ?Tuaf geldi bana da 4 ay geçti çünkü normalde geliyormuş çünküAslında genelde gelir süt. Ağrı sızı şişlik hiçbirşey olmadı mı. Ben bebeğimi kaybettiğim de sürümün kesilmesi için ilaç verdiler bana sana öyle bşey yapmış olabilirler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?