Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kesin o öldürdü o kadını. Zaten şimdiye kadar neden tutuklamadılarsa adam herkesi taciz etmiş nasıl gezıyo ben anlamamıştım
Bu adamda değişik bı psikoloji var insanlara kendini masum gösteren maskeli şeytan gibi duruyor. Yani insanlar hem kiyamiyor hem korkuyor hem kızıyor bu adama. Adam milleti değişik bı psikolojiye sokmuş saklı bı yönü var onu çok iyi kullanıyor ama yalancının mumu yatsıya kadar bu ömür boyu böyle gecinemezsin kötülükle elbet çıkar Allah'ım dan bulsun

Kızlar ben 2 Ocak transfer oldum dün 6. Günümde akşam lekelenme olmuştu şimdi doktorumla konuştum tabi konuşmadan önce sabah hemen bir test daha yaptım silik çizgi yine hemen çıktı.doktor miktarını sordu tamam lekelenme olması normal coraspin bırakalım dedi bir de kan testi gününü 1 gün önceye çekti yarın kan vereceğim yani dualarınızı beklerim

Ben demiştim sana canım
Şimdi güzelcee yarını bekle

Yerleşiyor minnak desene güzel haberlerini bekliyoruz

Kesın ywrlwşmw kanamsı canım 5. Gun embrıyosu 6. 7. Gunde oluyo kanama genelde

Düşün yaptıklarını bılıyorum ama ben bıle vurunca karşı taraf yazık adama dedim. Ve müge anlıya bıle laf soyluyo kimse cesaret edemez Ama adamda psikolojik bi hastalık var ailesi bılmıyodur büyük ihtimal sahip cıkamamışlar bunun psikolojık tedavıye ihtiyacı var kişilik bozukluğu cok ileri boyutta

Şizofreni filan mı ne nasıl biri olduğu belli degil işte olene kadar çocuğunu onarmaya iyilestirmeye devam edicen yoksa senin kanından canindan brii başkalarına bela olabiliyor Allah'ım korusun zor bı imtihan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…