- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.921
Varsın canm bilgilerini düzelteyim 5. Gün embriyosu dimi kaçında oldun transferBizi de ekle
Evet cocuga istismardan canım kadın hala kayıpYa sohbet yonude var tabinoldu sapık tutuklanmış mı mügedeki
Kesin o öldürdü o kadını. Zaten şimdiye kadar neden tutuklamadılarsa adam herkesi taciz etmiş nasıl gezıyo ben anlamamıştımEvet cocuga istismardan canım kadın hala kayıp
Orası gercekten cok ilginçKesin o öldürdü o kadını. Zaten şimdiye kadar neden tutuklamadılarsa adam herkesi taciz etmiş nasıl gezıyo ben anlamamıştım
5 gün emriyosu canım ayın 6 cuma günü transfer oldumVarsın canm bilgilerini düzelteyim 5. Gün embriyosu dimi kaçında oldun transfer
Tamam canım5 gün emriyosu canım ayın 6 cuma günü transfer oldum
Bu adamda değişik bı psikoloji var insanlara kendini masum gösteren maskeli şeytan gibi duruyor. Yani insanlar hem kiyamiyor hem korkuyor hem kızıyor bu adama. Adam milleti değişik bı psikolojiye sokmuş saklı bı yönü var onu çok iyi kullanıyor ama yalancının mumu yatsıya kadar bu ömür boyu böyle gecinemezsin kötülükle elbet çıkar Allah'ım dan bulsunKesin o öldürdü o kadını. Zaten şimdiye kadar neden tutuklamadılarsa adam herkesi taciz etmiş nasıl gezıyo ben anlamamıştım
Karamelcim transfer adeti 14 gözüküyor yanlışlıkla olmuş sanırım okadar embriyom yok bı anda 14 tane dogurmakta istememTamam canım
ahahaha Allahım yaKaramelcim transfer adeti 14 gözüküyor yanlışlıkla olmuş sanırım okadar embriyom yok bı anda 14 tane dogurmakta istemembitaneyi bulamadım daha gerçeği
Ben demiştim sana canımKızlar ben 2 Ocak transfer oldum dün 6. Günümde akşam lekelenme olmuştu şimdi doktorumla konuştum tabi konuşmadan önce sabah hemen bir test daha yaptım silik çizgi yine hemen çıktı.doktor miktarını sordu tamam lekelenme olması normal coraspin bırakalım dedi bir de kan testi gününü 1 gün önceye çekti yarın kan vereceğim yani dualarınızı beklerim
Yerleşiyor minnak deseneKızlar ben 2 Ocak transfer oldum dün 6. Günümde akşam lekelenme olmuştu şimdi doktorumla konuştum tabi konuşmadan önce sabah hemen bir test daha yaptım silik çizgi yine hemen çıktı.doktor miktarını sordu tamam lekelenme olması normal coraspin bırakalım dedi bir de kan testi gününü 1 gün önceye çekti yarın kan vereceğim yani dualarınızı beklerim
Yani tamam cocuga istismar kotu bişey ama kadınlara neler yapmış bunun için niye alınmıyo onu hiç anlamadımOrası gercekten cok ilginç
Tamam canım
Kesın ywrlwşmw kanamsı canım 5. Gun embrıyosu 6. 7. Gunde oluyo kanama geneldeKızlar ben 2 Ocak transfer oldum dün 6. Günümde akşam lekelenme olmuştu şimdi doktorumla konuştum tabi konuşmadan önce sabah hemen bir test daha yaptım silik çizgi yine hemen çıktı.doktor miktarını sordu tamam lekelenme olması normal coraspin bırakalım dedi bir de kan testi gününü 1 gün önceye çekti yarın kan vereceğim yani dualarınızı beklerim
Düşün yaptıklarını bılıyorum ama ben bıle vurunca karşı taraf yazık adama dedim. Ve müge anlıya bıle laf soyluyo kimse cesaret edemez Ama adamda psikolojik bi hastalık var ailesi bılmıyodur büyük ihtimal sahip cıkamamışlar bunun psikolojık tedavıye ihtiyacı var kişilik bozukluğu cok ileri boyuttaBu adamda değişik bı psikoloji var insanlara kendini masum gösteren maskeli şeytan gibi duruyor. Yani insanlar hem kiyamiyor hem korkuyor hem kızıyor bu adama. Adam milleti değişik bı psikolojiye sokmuş saklı bı yönü var onu çok iyi kullanıyor ama yalancının mumu yatsıya kadar bu ömür boyu böyle gecinemezsin kötülükle elbet çıkar Allah'ım dan bulsun
Şizofreni filan mı ne nasıl biri olduğu belli degil işte olene kadar çocuğunu onarmaya iyilestirmeye devam edicen yoksa senin kanından canindan brii başkalarına bela olabiliyor Allah'ım korusun zor bı imtihanDüşün yaptıklarını bılıyorum ama ben bıle vurunca karşı taraf yazık adama dedim. Ve müge anlıya bıle laf soyluyo kimse cesaret edemez Ama adamda psikolojik bi hastalık var ailesi bılmıyodur büyük ihtimal sahip cıkamamışlar bunun psikolojık tedavıye ihtiyacı var kişilik bozukluğu cok ileri boyutta
Aynen öyle kuzum Allah korusunŞizofreni filan mı ne nasıl biri olduğu belli degil işte olene kadar çocuğunu onarmaya iyilestirmeye devam edicen yoksa senin kanından canindan brii başkalarına bela olabiliyor Allah'ım korusun zor bı imtihan
Ya siz miydiniz bilmiyorm ama biAminnnn kuzum insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?