- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.901
Kafam meşgul olsa burda ne gezımKafanı meşkul et git temizlik filan yap
Tamam işte çık evinin işini yapKafam meşgul olsa burda ne gezımdevamlı bu konudayım ya
Ya yapsamda aklımda bu oluyo barı yapmım daha iyiTamam işte çık evinin işini yap
Yoo ben sohbet için burdayımYa yapsamda aklımda bu oluyo barı yapmım daha iyisen neden burdasım lattişkom demekki senınde aklında bu var
Yaaa biliyodum9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
5. Gün embriyo su dimi9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
Ekliydim ya ben ezeli ekliyim listeye zatenYaaa biliyodum
Hadi bakalım ekliyorum listeye
Akupunktur hep yaptırdın mı canım? Cok guzel klınlık kuzum hayırlı olsun9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
Ay öylemi tamam ozaman tarihi düzelteyimEkliydim ya ben ezeli ekliyim listeye zatendoğum yaparak çıkalım listeden artıkin inşallah
Evet kuzum 5.gun ,6Ab olması lazim5. Gün embriyo su dimi
Olur öyleKafam karısmışdüzeltiyorum
Çok iyi bir değer maşallah9.6mm rahim kalınlığı cumartesi transfer inşallahbugün akupuntur ( kalçadan iğne ve göbekten iğne ) seansimiz başladı gazam mübarek olsun
SüperEvet kuzum 5.gun ,6Ab olması lazim
Akupuntur değil canm iğne oluyorum demek istedimAkupunktur hep yaptırdın mı canım? Cok guzel klınlık kuzum hayırlı olsun
Bizi de ekleYaaa biliyodum
Hadi bakalım ekliyorum listeye
Ya sohbet yonude var tabiYoo ben sohbet için burdayım
Çay içip müge izliyorum aslında
Varmış yine
Sağol canmÇok iyi bir değer maşallahhadi gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?