- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.881
Güzel haberlerini bekliyoruzEvt yapacaklar hazırlandım bekliyorum
O acıkma bendede ilaçları kullandıgımdan beri başladı hormon ilaçları iştah acıyo mu acabaBende bekliyorum bir belirti olsun diye niyeysebelirtisizde oluyormuş sadcee çok acikiyorum şu aralar belirtilen sayılır mı bilemedim
Evet canım öyleymişHerkesde belirti farklı oluyo bazılarında hiç olmuyo
İlaçtan önce fazlanyoktu öyle ama ilaçlarda fazla acaba ondan mı baya da alıyorum birde 2 ignem var onlarda aciktirir mi bilememedim .Günde nerden baksanız 5 6 defa yemek yiyorumO acıkma bendede ilaçları kullandıgımdan beri başladı hormon ilaçları iştah acıyo mu acaba
Progestan estrofem kan sulandırıcı imom bı kaç ilaç daha var aldığım belki onlarda yapıyordur ama önceden de aliyodum bu kadar acikmiyordumİlaçtan önce fazlanyoktu öyle ama ilaçlarda fazla acaba ondan mı baya da alıyorum birde 2 ignem var onlarda aciktirir mi bilememedim .Günde nerden baksanız 5 6 defa yemek yiyorum
BEnimki 8.6 en son transferden 1 gün önce baktirmistim sizde ne kadar olması gerekiyor bilmiyorumKalınlaşırda ne kadar kalınlaşcak kaç mm
Yok ben 5 6 defa degıl kuzum o cok fazlaymış ama eskıye gore benımde canım hep bişey istıyoİlaçtan önce fazlanyoktu öyle ama ilaçlarda fazla acaba ondan mı baya da alıyorum birde 2 ignem var onlarda aciktirir mi bilememedim .Günde nerden baksanız 5 6 defa yemek yiyorum
Geçmiş olsun canım2 tüp bebek aşamasındaydım ilaçlara başladık rahim kalımlaşmadığı için ertelendi bıraktık ilaçları
Bende bekliyorum bir belirti olsun diye niyeysebelirtisizde oluyormuş sadcee çok acikiyorum şu aralar belirtilen sayılır mı bilemedim
Ayy insalalhYok ben 5 6 defa degıl kuzum o cok fazlaymış ama eskıye gore benımde canım hep bişey istıyoözellikle tatlı… komşumda bal kabagı tatlısı yapmış getirdi tamda senın beybi acıkıyodur belki
Evet dün bendede oldu mide yanması yağlı biseyde yemedim ama psikolojik mi onu da anlamadımOda çok az oluyo sanki midem yanıyo hafiften acıkınca fln ama psikolojikte olabilir anlaşımıyor
Düşünme o kadar detayKalınlaşırda ne kadar kalınlaşcak kaç mm
Kuzum ben daha once hamıle kaldım tüp bebekle sadece 3 kere kramp girmişti transferın 2. Gunu başka hiç belirtim olmadı taa 6. Haftada bi midem bulanmaya başladı sabahları zaten 1 hafta sonra kalbi durmuştu yani hemen belirti olmuyo nokta kadar bıle degıl vucudu ne kadar etkıleyebılırAyy insalalhaçılsın o ben yerim önemi yok yeterki gerçekten rabbim bize nasip etsin .Şu an 4.Gunum tutunma belirtileri olması lazım. Sanırım ama öyle hiç bişey canım çekmiyor acikiyorum işte sabah öğle akşam gece falan
Ahhhhh ahhhhh detay mı düşünmeDüşünme o kadar detay
Gecmiş olsun2 tüp bebek aşamasındaydım ilaçlara başladık rahim kalımlaşmadığı için ertelendi bıraktık ilaçları
Kafanı meşkul et git temizlik filan yapAhhhhh ahhhhh detay mı düşünmedetaylarda boğuluyorum
Oda doğru kuzum bende 1 kere hamile kalmıştım ama pek bişey anlayamadım bende 5 6 haftada boş gebelik oldu tutmuştu ilk onu da pek hatırlamıyorum açıkçası çoğunlukla uykum geliyodu ve hep turşu yiyordum.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahKuzum ben daha once hamıle kaldım tüp bebekle sadece 3 kere kramp girmişti transferın 2. Gunu başka hiç belirtim olmadı taa 6. Haftada bi midem bulanmaya başladı sabahları zaten 1 hafta sonra kalbi durmuştu yani hemen belirti olmuyo nokta kadar bıle degıl vucudu ne kadar etkıleyebılır
Aaaa bak aklıma geldi belim cok agrımıştı o da 7. Gunden sonra başladı ama 1. Hamılelikte boyle olması 2. De de olacak anlamına bıle gelmıyomuş aynı kişi hamıleliklerinde farklı şeyler yaşayabılıyomuşEvet dün bendede oldu mide yanması yağlı biseyde yemedim ama psikolojik mi onu da anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?