- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.981
benimde kasıklarım ağrıyo bacaklarım sızlıyo her an oldu olacak diye lavaboya koşuyorum gelen giden yok geleceksen geeellll artııkkkkk bide elmacım bi soru daha akıntın varmı benim bazen şeffaf çamaşırımda iz bırakan akıntım var
ya kızlar adet olduğunuzda karnınız üşüyor mu teniniz yani... ben 2-3 aydır farkettim de.. nekadar sıcak tutarsam tutayım kendimi, adet olduğım zaman karnımda üşüme oluyor..
normal cnm ben ssancıdan soğuk terler döküyorum donuyorum resmen...
anlamiyonuz kizlar, dr gittiginde bebisi görmek istiyo,bebisi büyütüyo karninda ,
Var canım hatta bazen böyle bir an çamaşırıma değdiğini hissedip
Aha regli oldum test yanlışmış diyorum
Gidip bakıyorumki akıntı kırmızı değil
Ne oldu kızlar.
Ben geldim medi gitti
Crafty hiç ses vermiyo
Ne oldunuz böyle küsmüyüz.
Aynen öyle sağlamcılık yapıyorum.
Potim ya çok korkuyorum ondan sanırım yani gittiğimde
ihtimal değil net sonuç istiyorum
Onu karnımda göreyim
canım medinin morali bozuk biraz ondan çıkmıştır küs değilll
Ne oldu kızlar.
Ben geldim medi gitti
Crafty hiç ses vermiyo
aynen bende bunu yaşıyorum ama ben hamile değilim biliyorum
Ne oldu kızlar.
Ben geldim medi gitti
Crafty hiç ses vermiyo
yaklasık 1 hafta 10 gun önce aralık ayı topıgınde yorum yapmıstım adetten 10-15 gun önce adet belırtısı gıbı olan degısıklıklerle ılgılı.cunku suzaman akadar yasamamıstım böyle bı durum.ınanılmaz gögus agrısı kasıklarda batma oldu .akıntım hıc olmadı.adetımden 1 gun gectı ve kan testı yaptırdım.eve geldım dayanamadım ıdrar da yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı.bugun kan testı sonucunu aldım hamıleymısım.sızlerle paylasmak ıstedım.cunku ben cok ıstıyordum.beklemek cok zorlu bı sürectı.kısa zamanda olsa.egerkı sızlerden bırıne bıle azcık faydam olursa ne mutlu bana...
geçmişi okumadın sanırım medi bi daha girmicem dedi ama giriyor yanlız konuşmuyor... crafty i bilmiyorum neden böyle..
yaklasık 1 hafta 10 gun önce aralık ayı topıgınde yorum yapmıstım adetten 10-15 gun önce adet belırtısı gıbı olan degısıklıklerle ılgılı.cunku suzaman akadar yasamamıstım böyle bı durum.ınanılmaz gögus agrısı kasıklarda batma oldu .akıntım hıc olmadı.adetımden 1 gun gectı ve kan testı yaptırdım.eve geldım dayanamadım ıdrar da yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı.bugun kan testı sonucunu aldım hamıleymısım.sızlerle paylasmak ıstedım.cunku ben cok ıstıyordum.beklemek cok zorlu bı sürectı.kısa zamanda olsa.egerkı sızlerden bırıne bıle azcık faydam olursa ne mutlu bana...
Gözün aydın canım.
Allah sağlık,sıhhat versin.[/QUOT
Cok tesekkur ederım.isteyen herkese Allah nasıp etsın inşallaahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?