Ocak ayında da çalışacağım diyenler

kız elmaaaaaaaa bişi sordum canım karnında batmalar oluyormuuuu

Kasığımda,bacağımda,belimde çok ağrı var.
Dün akşam büküldüm kaldım resmen.
Korkuyorum biraz kızlar.
Düşük olurmu diye offfff
İlk gebeliğimde hiç yaşamadım bunları.
Sol kasığım çok fena uyuşuk gibi

stresten bi sigara daha yaktım dumanı içime çekerken içim kalkıyo hala içiyorum sırf elim boş kalmasın diye yaaa ne fena bi insanım

ödenir canım allahın izniyle hem bebiş nasibiyle gelcek bak gör hiç sıkıntı çekmiceksin tecrübeliyim ben bu konuda kızım doğduktan sonra biz çok rahatlamıştık maddi olarak

hiç düşünme tamam mı
yerleşio rahme genişlio ondan ağrım var die
aklına hemen düşüğü getir !!!!!!

canım aslında biran önce doktora gitsen iyi olacak
Allah korusun bi tehlike falan varsa tedbirini al

stresten bi sigara daha yaktım dumanı içime çekerken içim kalkıyo hala içiyorum sırf elim boş kalmasın diye yaaa ne fena bi insanım

Bende hamiş olduğumu öğrenmeden bir gün önce
Şirkette dört kişi yaktık sigarayı içtik
Sonra bende bir bulantı kendimi cama zor attım.
Şimdi ise bıraktım eşimde içmiyor yanımda
Oda bırakıcak inşallah.

sonucu ne zaman alcan bak şimdi heycan yaptım kistle hamile kalan okadar çok insan varki olur inş

bende dumanı çekiyorum ya içime o anda midem kalkıyo sanki vücudum reddediyor dumanı
kendine acımıyorsan bir ihtimal karnındakine acı!!!
ya hamileysen bebek doğana kadar vicdanın sızlamayacak mı
eğer hamile olsam bunu öğrendiğim an ağzıma sürmem ama hiç pozitif hissetmiyorum
sonucu ne zaman alcan bak şimdi heycan yaptım kistle hamile kalan okadar çok insan varki olur inş

saat 3te alıcam canım inşallah Rabbim büyüktür o isterse hiçbişey engel olamaz

aman sevkim mi kirildi noldu bilmiyorum,kocisle arada limoni,hic calisma yapmadik,bugün 11 gün tik yok daha,bu ayda böyle gecer,neyse ara veriyim diyodum,buda vesilesi oldu,hayirlisi olsun napiyim

aahh be potim benim de sağolsun görümce doğura doğura benim yumurtanın çatlayacağı günü buldu
onlar antalyada biz ankara
tabi eşim de yollara düştü dua ediyorum biran önce hastaneden çıksın da eşim gelsin, 7 ocak son gün

hic aklina o ihtimali getirme canim,biliyosun beyin her seyi kaydedip uyguluyo,o ihtimali sil kafandan

aman sevkim mi kirildi noldu bilmiyorum,kocisle arada limoni,hic calisma yapmadik,bugün 11 gün tik yok daha,bu ayda böyle gecer,neyse ara veriyim diyodum,buda vesilesi oldu,hayirlisi olsun napiyim

amannn
ne limonisi ya uzatmayın kendinize zehir etmeyin
sallayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…