- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.001
deli bozuğu
işim va dedim ya
yazıom ya
Alla Allaaaa
MUCXXXXXXX
hayırlı olsun cnm allahım sağlıklı bi şekilde aranıza katılmasını nasip eder inşallah.
kızlar belirtilerimi yazmak istiyorum.
bunlar neyin belirtisi acep...
- uykum var
- başım dönüyo
- ağzım kuruyo
- sürekli susuyorum
- yüzüm yanıyo
hiç üzerime alınmıyorum..
hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallahyaklasık 1 hafta 10 gun önce aralık ayı topıgınde yorum yapmıstım adetten 10-15 gun önce adet belırtısı gıbı olan degısıklıklerle ılgılı.cunku suzaman akadar yasamamıstım böyle bı durum.ınanılmaz gögus agrısı kasıklarda batma oldu .akıntım hıc olmadı.adetımden 1 gun gectı ve kan testı yaptırdım.eve geldım dayanamadım ıdrar da yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı.bugun kan testı sonucunu aldım hamıleymısım.sızlerle paylasmak ıstedım.cunku ben cok ıstıyordum.beklemek cok zorlu bı sürectı.kısa zamanda olsa.egerkı sızlerden bırıne bıle azcık faydam olursa ne mutlu bana...
hayirlisi olsun canim,insallah umdugumuz olsun
alınma aman :)
mucxxx en bi çokundan
yaklasık 1 hafta 10 gun önce aralık ayı topıgınde yorum yapmıstım adetten 10-15 gun önce adet belırtısı gıbı olan degısıklıklerle ılgılı.cunku suzaman akadar yasamamıstım böyle bı durum.ınanılmaz gögus agrısı kasıklarda batma oldu .akıntım hıc olmadı.adetımden 1 gun gectı ve kan testı yaptırdım.eve geldım dayanamadım ıdrar da yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı.bugun kan testı sonucunu aldım hamıleymısım.sızlerle paylasmak ıstedım.cunku ben cok ıstıyordum.beklemek cok zorlu bı sürectı.kısa zamanda olsa.egerkı sızlerden bırıne bıle azcık faydam olursa ne mutlu bana...
yaklasık 1 hafta 10 gun önce aralık ayı topıgınde yorum yapmıstım adetten 10-15 gun önce adet belırtısı gıbı olan degısıklıklerle ılgılı.cunku suzaman akadar yasamamıstım böyle bı durum.ınanılmaz gögus agrısı kasıklarda batma oldu .akıntım hıc olmadı.adetımden 1 gun gectı ve kan testı yaptırdım.eve geldım dayanamadım ıdrar da yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı.bugun kan testı sonucunu aldım hamıleymısım.sızlerle paylasmak ıstedım.cunku ben cok ıstıyordum.beklemek cok zorlu bı sürectı.kısa zamanda olsa.egerkı sızlerden bırıne bıle azcık faydam olursa ne mutlu bana...
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınada nasip etsin inş seelaaaaaaaaaaaamm nasılsınız benim şeker arkadaşlarım
hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsın inşallah
amin canım inşallahhhhh
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
Kızlar dün evimizin parasını ödedik.
Noterden kağıdımızı aldık.
Allahım utandırmasın inşallah yüz akıyla öder bitiririz borçları.
Birde bebiş gelicek masraflar artıcak.Bakalım girdik bir işe.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın
canım ben senden çok umutluyum bu ay nedense inş hamilesindir yani öle hissetmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?