Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canım rahminde yaramı var?? benimde vardı yaktırdım sonraki ay hamile kalmıştım doktorun yakalım demedimi??bi anlatsana

evet canım aslında ben kurbandan önce yara şüphesiyle smear yaptırdım bişey çıkmadı başka bi doktordu testi yapan yara görünümü var diye şüphelenip istemişti testi ama temiz çıktı geçen hafta gittiğim doktor sadece ultrasonla baktı kist ve yara var dedi yakalım donduralım falan bişey demedi iki tane ilaç verdi biri fitil zaten onlarıda adetten sonra kullanmaya başla dedi bide adetin 3. günü gel bakalım kiste atılmışmı dedi o kadar başka bişey demedi

üst komşum anlattı bugün kistle hamile kalmış 2. bebeğine hemde birden fazlaymış kistleri ilk hamileliğindede kanda çıkmamış nasıl iş bu yaa

sen şimdi burayıaçtın benle alakasız oldu ben tüp ebik döneminde değilim ani beniiii burada bırakıp gitceniz öylemi görürsün sen crafty (craftye inat )die bi sayfa açacam bende

aç len
ilk ben abone olcam :)
burdayım burda
biyere gittiğim yok deli
sizsiz olur mu
sadece yeni, güzel hikayeler duymaya ihtiyacım var ondan

kızlar tüp bebekle ilgili bi topik açtık..güzel ve umut dolu hikayeler duymaya çok ihtiyacımız var...biz yine buradayız..

hamile kalanlara çok tebrik ederim ALLAHım hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
bizlerede tez vakitte nasip etsin ALLAHım hayırlısıyla
offf ama ben çok korkuyorum ya bebeğim olmuycak diye
bu ayda olmuycak sanırım :26:
4 ay oldu ocak ayıyla 5 ay olcak
korkuyorum çok mu karamsarım

test yaptın mı
dr a gittin mi
eşin kabakulak geçirmiş mi
söle heman ben aydınlatayım :)

hiçbişi yaptırmadım
doktorada gitmedim
temmuzun ortasında evlendim
3ay hap kullanarak korundum
ondan sonra bıraktık korunmayı
öle işte canım

o zamannn
dr a gidiosunnn
1 senedir denedim diosun (1 sene olmadan bişi yapmıolar)
bir güzel testlerini yaptırıosun
akşam kocişine de soruosun kabakulak geçirmiş mi
geçirmişse hemen, geçirmemişse senin testlerden sonra
hemen spermiyogram yaptırıosun
bir bak bakalım sorun var mı?
yoksa denersin
yumurtlama takibi vs yapıo musun peki?

doktora gidesim yok ki
korkuyorum işte birşey çıkar diye
öle takip falan yapmıyorum
zaten gün aşırı ilişkide bulunuyoruz
bazen diyorum daha erken hemen pat diye olacak değil diyorum
bazende içime bir korku giriyo
offf bilmiyorum
şimdimi gitmeliyim gerçekten 1 seneden sonra mı gidiilmeli doktora doktorların dediği gibi
eşimle hiç konuşmadık öle olmuyo niye olmuyo falan diye ben kendi kendime düşünüyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…