Ocak ayında da çalışacağım diyenler

sana yapabileceğim bişi yok o zaman :)
gün aşırı ilişki, yumurta takip, dr önemli olan.
yapmam diosan
takmayacaksın tak açacaksın :) (taam taam iğrenç yaaa)

"dip not içimdeki his 2 aya hamile kalırsın diyor" Anlar eskiler :)

Son düzenleme:

o testler ne craft benim doktor içeri bi baktı
prolaktin ve tsh istedi bi de smear yaptı o kadar
başka ne istemesi gerekiyodu da istemedi bizim tonton

ya ben çok panikli bir insanım
çok kafaya takarım
birazz manyağım yani :))))
ayyy ağzından bal damlıyo inşallah kalırım canım ya 2 aya
ayy varya önceden istemiyordum korkuyodum eşim çok istiyodu yok yok diye başının etini yedim erken dedim
yavaş yavaş alıştım bu fikre istemeye başladım ,şimdide olmuycak diye korkuyorum
:18:

sende de tutarsa artık bizim topic büyülü die para alcam valla yeni gelenden
buraya her geleni her bizim kadar detay bilmeyen hamile olup gidio :)

Benim eşimde seninki gibi yapalım yapalım dedi hemen olmazsa dedi,bende ya hemen olursa diye erteledim hep 1 senedir bekliyorum şimdi.Bebek isteyen herkes eğer düzenli regl oluyorsa 1 yıl beklemeli bence .Ne kadar geç gidersen doktora stres o kadar geç başlar cnm.

düzenli canım kendimi bildim bileli adetlerim çok düzenlidir
bakalım kısmet canım inşallah çok beklemeden gelir

ya bu ay sanki inat etrafımdaki herkesten hamile haberi alıyorum.Hayır yani bende hamile kalcam diye korkmaya başladım.Aynı anda olunca insanlar yarıştırıyo bu sefer ...Aynı anda evlendiklerim hamile kalınca çevresel baskı arttı bana şimdi .ama ben onlarla aynı anda kalmak istemiyorum.

bugun ıtıbarıyle kırmızıları gormus bulunmaktayım tamda test yapsam mı acaba dıye dusunurken wc ye bı gııttım kırmızıı lanett kırmızı artıkkk isyan edecek duruma geldımm rabbım mukayet ol aklımaa gıttıkce cok koyuyaa solugu sızın yanınızda alıorum esım pervanee uzulmeım dıye ama nereye kadarr içim acıoo cok agladımm hala da öle yarın esım yıne spermıyogram yaptırıcakk acaba bısı mı var dıye 2 ay once yaptırmıstı hersey normaldıı bende ne var o zaman daha ne var ne aşama kaldı ben sımdı napımm hangı aşamayı takıp edeyım yıne mı klomen istemiorumm artıkk bebek de istemiomm rahim filmi mi cektıreyımm Zübeyde hanım dogum evıne gıdıcektım çok övdulerr aradım itinnn biri cıktıı telefonla randevu alınmıomuss kart cekecekmısızz devlete baglı mı orası dedım suratıma kapadıı aradım bı daha bısı sordumm hemen kapatıosun bu ne nezaketsızlık dedım ben senın ozel sekreterın deılım dedı ayrıca burası devlete baglı dedı... bellı oluo dedım kapadım oraya gıtmıcem bahar hastanesıne gıdıcem bu arada bursalıyım bursalılar bilirr napimm ne edimm ağlamaktan baska bişi yapmıorum suann

Son düzenleme:

canım üzülme yazdıklarını okuyunca sanki beni anlatmış gibisin aynı durumları yaşıyorum bende ayın 1de kırmızıları gördüm 18. denemeydi olmadı hiçbir sorun olmadığı halde Rabbim büyüktür biz sabredelim hayırlı zamanda gelir inşallah

sabıırr evettt her gun ıstedıgım sey o allahtan hayırlı zamaan bu zaman deılse de sabır ver dıorum ama zorlasıyo oda zor oluyo artık sımdı bu aksam regl oldum yarın gıdeyım mı doktora ne dıcem reglken bakar mııı

evet ben 3. günü gittim tekrar bir konturol etti takibe başladık bu ay için sende git bakalım en son nezaman gittin doktora

evet ben 3. günü gittim tekrar bir konturol etti takibe başladık bu ay için sende git bakalım en son nezaman gittin doktora

her ay gıdıorummm gecen ay gıttım klomen kullandım ama öle tedavıyle falan deıl hee olmuyoo dıyee o zaman klomene baslayalım dedı devlet ya senınle mı ugrascakk ahh susa susa bu hale geldık zatennn ama durrr yarın deıstırıorum doktoruu vercem parayıı acccam agzımııı yarın gıttıgım doktora da dıcemm bana bakk doktorrrrr neym var neyım yok hepsınee bakkkk klomen kullandım her aşmamı anlatıcamm bu arada psikolojimde bouldu dicemm bıde kızlar bugun 6 da adet oldum yarın ıkıncı gun sayılır mı ki oburgun gıt demeyın nolur bu psikolojiyle cumayı bekleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…