- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.201
doktora gidesim yok ki
korkuyorum işte birşey çıkar diye
öle takip falan yapmıyorum
zaten gün aşırı ilişkide bulunuyoruz
bazen diyorum daha erken hemen pat diye olacak değil diyorum
bazende içime bir korku giriyo
offf bilmiyorum
şimdimi gitmeliyim gerçekten 1 seneden sonra mı gidiilmeli doktora doktorların dediği gibi
eşimle hiç konuşmadık öle olmuyo niye olmuyo falan diye ben kendi kendime düşünüyorum işte
o zamannn
dr a gidiosunnn
1 senedir denedim diosun (1 sene olmadan bişi yapmıolar)
bir güzel testlerini yaptırıosun
akşam kocişine de soruosun kabakulak geçirmiş mi
geçirmişse hemen, geçirmemişse senin testlerden sonra
hemen spermiyogram yaptırıosun
bir bak bakalım sorun var mı?
yoksa denersin
yumurtlama takibi vs yapıo musun peki?
o testler ne craft benim doktor içeri bi baktı
prolaktin ve tsh istedi bi de smear yaptı o kadar
başka ne istemesi gerekiyodu da istemedi bizim tonton
hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat versin inş bugün hep seni merak ettim acaba sonuç nasıl çıkcak diye :18:
ya ben çok panikli bir insanım
çok kafaya takarım
birazz manyağım yani :))))
ayyy ağzından bal damlıyo inşallah kalırım canım ya 2 aya
ayy varya önceden istemiyordum korkuyodum eşim çok istiyodu yok yok diye başının etini yedim erken dedim
yavaş yavaş alıştım bu fikre istemeye başladım ,şimdide olmuycak diye korkuyorum :18:
ya ben çok panikli bir insanım
çok kafaya takarım
birazz manyağım yani :))))
ayyy ağzından bal damlıyo inşallah kalırım canım ya 2 aya
ayy varya önceden istemiyordum korkuyodum eşim çok istiyodu yok yok diye başının etini yedim erken dedim
yavaş yavaş alıştım bu fikre istemeye başladım ,şimdide olmuycak diye korkuyorum :18:
düzenli canım kendimi bildim bileli adetlerim çok düzenlidir
bakalım kısmet canım inşallah çok beklemeden gelir
bugun ıtıbarıyle kırmızıları gormus bulunmaktayım tamda test yapsam mı acaba dıye dusunurken wc ye bı gııttım kırmızıı lanett kırmızı artıkkk isyan edecek duruma geldımm rabbım mukayet ol aklımaa gıttıkce cok koyuyaa solugu sızın yanınızda alıorum esım pervanee uzulmeım dıye ama nereye kadarr içim acıoo cok agladımm hala da öle yarın esım yıne spermıyogram yaptırıcakk acaba bısı mı var dıye 2 ay once yaptırmıstı hersey normaldıı bende ne var o zaman daha ne var ne aşama kaldı ben sımdı napımm hangı aşamayı takıp edeyım yıne mı klomen istemiorumm artıkk bebek de istemiomm rahim filmi mi cektıreyımm Zübeyde hanım dogum evıne gıdıcektım çok övdulerr aradım itinnn biri cıktıı telefonla randevu alınmıomuss kart cekecekmısızz devlete baglı mı orası dedım suratıma kapadıı aradım bı daha bısı sordumm hemen kapatıosun bu ne nezaketsızlık dedım ben senın ozel sekreterın deılım dedı ayrıca burası devlete baglı dedı... bellı oluo dedım kapadım oraya gıtmıcem bahar hastanesıne gıdıcem bu arada bursalıyım bursalılar bilirr napimm ne edimm ağlamaktan baska bişi yapmıorum suann
canım üzülme yazdıklarını okuyunca sanki beni anlatmış gibisin aynı durumları yaşıyorum bende ayın 1de kırmızıları gördüm 18. denemeydi olmadı hiçbir sorun olmadığı halde Rabbim büyüktür biz sabredelim hayırlı zamanda gelir inşallah
sabıırr evettt her gun ıstedıgım sey o allahtan hayırlı zamaan bu zaman deılse de sabır ver dıorum ama zorlasıyo oda zor oluyo artık sımdı bu aksam regl oldum yarın gıdeyım mı doktora ne dıcem reglken bakar mııı
evet ben 3. günü gittim tekrar bir konturol etti takibe başladık bu ay için sende git bakalım en son nezaman gittin doktora
her ay gıdıorummm gecen ay gıttım klomen kullandım ama öle tedavıyle falan deıl hee olmuyoo dıyee o zaman klomene baslayalım dedı devlet ya senınle mı ugrascakk ahh susa susa bu hale geldık zatennn ama durrr yarın deıstırıorum doktoruu vercem parayıı acccam agzımııı yarın gıttıgım doktora da dıcemm bana bakk doktorrrrr neym var neyım yok hepsınee bakkkk klomen kullandım her aşmamı anlatıcamm bu arada psikolojimde bouldu dicemm bıde kızlar bugun 6 da adet oldum yarın ıkıncı gun sayılır mı ki oburgun gıt demeyın nolur bu psikolojiyle cumayı bekleyemem[/d
evet biran önce iyi bir doktor bul kendine rahim filmi çektirmişmiydin canım
her ay gıdıorummm gecen ay gıttım klomen kullandım ama öle tedavıyle falan deıl hee olmuyoo dıyee o zaman klomene baslayalım dedı devlet ya senınle mı ugrascakk ahh susa susa bu hale geldık zatennn ama durrr yarın deıstırıorum doktoruu vercem parayıı acccam agzımııı yarın gıttıgım doktora da dıcemm bana bakk doktorrrrr neym var neyım yok hepsınee bakkkk klomen kullandım her aşmamı anlatıcamm bu arada psikolojimde bouldu dicemm bıde kızlar bugun 6 da adet oldum yarın ıkıncı gun sayılır mı ki oburgun gıt demeyın nolur bu psikolojiyle cumayı bekleyemem[/d
evet biran önce iyi bir doktor bul kendine rahim filmi çektirmişmiydin canım
cektırmedımmm bı o kaldıı
cektırmedımmm bı o kaldıı
onu ister doktor bütün tahlillere bakar ona göre tedavi uygular sen cumaya randevu al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?