- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.221
onu ister doktor bütün tahlillere bakar ona göre tedavi uygular sen cumaya randevu al bence
yarınn gıtsemm
yarınn gıtsemm
istersen git kendini rahat hissedeceksen ertesi gün gelmen gerektiğini söylerse gene gidersin
istersen git kendini rahat hissedeceksen ertesi gün gelmen gerektiğini söylerse gene gidersin
rahim filmi ne zaman cekılıo adetlıyken mı
bana doktor adetin 10. gününe kadar en son olur demişti adetin bitince hemen çektirebilirsin
heee sen buyutcen anladik bebguuuuuu
Canlarım benim
Testi tekrarlamadım
Kan vermedim
Doktora gitmedim
Hiçbir değişiklik yok durum sabit
Hamilelik hissetmiyorum hatta çoğu zaman unutuyorum
Öyle nette gezinip doktor arıyorum hala bulamadım
Belkide gitmek istemiyorumdur
Allah hayirli etsin bebk kismetiylen geliiiiKızlar dün evimizin parasını ödedik.
Noterden kağıdımızı aldık.
Allahım utandırmasın inşallah yüz akıyla öder bitiririz borçları.
Birde bebiş gelicek masraflar artıcak.Bakalım girdik bir işe.
ghadi gozun aydin olsunnnyaklasık 1 hafta 10 gun önce aralık ayı topıgınde yorum yapmıstım adetten 10-15 gun önce adet belırtısı gıbı olan degısıklıklerle ılgılı.cunku suzaman akadar yasamamıstım böyle bı durum.ınanılmaz gögus agrısı kasıklarda batma oldu .akıntım hıc olmadı.adetımden 1 gun gectı ve kan testı yaptırdım.eve geldım dayanamadım ıdrar da yaptım silik cıktı ıkıncı cızgı.bugun kan testı sonucunu aldım hamıleymısım.sızlerle paylasmak ıstedım.cunku ben cok ıstıyordum.beklemek cok zorlu bı sürectı.kısa zamanda olsa.egerkı sızlerden bırıne bıle azcık faydam olursa ne mutlu bana...
aynen al benden deo kadar herkes hamis yawwwww kendimii degusuk hisseduyommya bu ay sanki inat etrafımdaki herkesten hamile haberi alıyorum.Hayır yani bende hamile kalcam diye korkmaya başladım.Aynı anda olunca insanlar yarıştırıyo bu sefer ...Aynı anda evlendiklerim hamile kalınca çevresel baskı arttı bana şimdi .ama ben onlarla aynı anda kalmak istemiyorum.
slm gacılar kan testi yaptırdım sonucu aldım hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
değilim aynı izmirlizuzu gibi oldu bendede idarda çıktı kanda 0.295 sonucu aldım okudum
yırtıp parçalayıp çöpe attım zaten olsun diye beklemiyodum ama insan bi an umutlanıyooo
2 ay sonra denicez o zaman inş bebikim gelcek üzüldümmü diye sorarsanız evet çünkü
beklemediğim anda geldi sevindim ama olmamasınada sevindim biraz çünkü rahmim çok hasar görmüştü dinlenmek onunda hakkı allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim
sende de tutarsa artık bizim topic büyülü die para alcam valla yeni gelenden
buraya her geleni her bizim kadar detay bilmeyen hamile olup gidio :)
bugun ıtıbarıyle kırmızıları gormus bulunmaktayım tamda test yapsam mı acaba dıye dusunurken wc ye bı gııttım kırmızıı lanett kırmızı artıkkk isyan edecek duruma geldımm rabbım mukayet ol aklımaa gıttıkce cok koyuyaa solugu sızın yanınızda alıorum esım pervanee uzulmeım dıye ama nereye kadarr içim acıoo cok agladımm hala da öle yarın esım yıne spermıyogram yaptırıcakk acaba bısı mı var dıye 2 ay once yaptırmıstı hersey normaldıı bende ne var o zaman daha ne var ne aşama kaldı ben sımdı napımm hangı aşamayı takıp edeyım yıne mı klomen istemiorumm artıkk bebek de istemiomm rahim filmi mi cektıreyımm Zübeyde hanım dogum evıne gıdıcektım çok övdulerr aradım itinnn biri cıktıı telefonla randevu alınmıomuss kart cekecekmısızz devlete baglı mı orası dedım suratıma kapadıı aradım bı daha bısı sordumm hemen kapatıosun bu ne nezaketsızlık dedım ben senın ozel sekreterın deılım dedı ayrıca burası devlete baglı dedı... bellı oluo dedım kapadım oraya gıtmıcem bahar hastanesıne gıdıcem bu arada bursalıyım bursalılar bilirr napimm ne edimm ağlamaktan baska bişi yapmıorum suann
yarın 2. günün sayılıo yarın git gece de olsa ogünü 1 sayıyomuşuz dr amca dimiştiher ay gıdıorummm gecen ay gıttım klomen kullandım ama öle tedavıyle falan deıl hee olmuyoo dıyee o zaman klomene baslayalım dedı devlet ya senınle mı ugrascakk ahh susa susa bu hale geldık zatennn ama durrr yarın deıstırıorum doktoruu vercem parayıı acccam agzımııı yarın gıttıgım doktora da dıcemm bana bakk doktorrrrr neym var neyım yok hepsınee bakkkk klomen kullandım her aşmamı anlatıcamm bu arada psikolojimde bouldu dicemm bıde kızlar bugun 6 da adet oldum yarın ıkıncı gun sayılır mı ki oburgun gıt demeyın nolur bu psikolojiyle cumayı bekleyemem
hayır biter bitmez, ama acılı bi iş o kafana göre yapma dr ister gerek görürse
slm gacılar kan testi yaptırdım sonucu aldım hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
değilim aynı izmirlizuzu gibi oldu bendede idarda çıktı kanda 0.295 sonucu aldım okudum
yırtıp parçalayıp çöpe attım zaten olsun diye beklemiyodum ama insan bi an umutlanıyooo
2 ay sonra denicez o zaman inş bebikim gelcek üzüldümmü diye sorarsanız evet çünkü
beklemediğim anda geldi sevindim ama olmamasınada sevindim biraz çünkü rahmim çok hasar görmüştü dinlenmek onunda hakkı allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim
HAYIRLISI KUZUMMMMMMMMMMMM
bugun ıtıbarıyle kırmızıları gormus bulunmaktayım tamda test yapsam mı acaba dıye dusunurken wc ye bı gııttım kırmızıı lanett kırmızı artıkkk isyan edecek duruma geldımm rabbım mukayet ol aklımaa gıttıkce cok koyuyaa solugu sızın yanınızda alıorum esım pervanee uzulmeım dıye ama nereye kadarr içim acıoo cok agladımm hala da öle yarın esım yıne spermıyogram yaptırıcakk acaba bısı mı var dıye 2 ay once yaptırmıstı hersey normaldıı bende ne var o zaman daha ne var ne aşama kaldı ben sımdı napımm hangı aşamayı takıp edeyım yıne mı klomen istemiorumm artıkk bebek de istemiomm rahim filmi mi cektıreyımm Zübeyde hanım dogum evıne gıdıcektım çok övdulerr aradım itinnn biri cıktıı telefonla randevu alınmıomuss kart cekecekmısızz devlete baglı mı orası dedım suratıma kapadıı aradım bı daha bısı sordumm hemen kapatıosun bu ne nezaketsızlık dedım ben senın ozel sekreterın deılım dedı ayrıca burası devlete baglı dedı... bellı oluo dedım kapadım oraya gıtmıcem bahar hastanesıne gıdıcem bu arada bursalıyım bursalılar bilirr napimm ne edimm ağlamaktan baska bişi yapmıorum suann
üzülme canım bak bende 6 gün gecikmeden sonra negatıfı gordum hemde kanda halada gelen giden yok benim durumum daha zor ben çekirge doruğa gidiyorum hatice hanım vardı orda şimdi o izindeymiş yerine feyza hanım var ama melike hanımda iyiymiş bi düşün istersen
craftyyy nerdesın sennnnn agladım agladımm sarılcak bı omuz aradım yoksunn yoktunuzzzzzrahım fılmını ben sordummm belkım doktor ıstersee dyerekten yarın ıkıncı gunum hee tamamdırr gıdıorumm yarın baska doktora gıdıcem herseyı onada anlatayım demıı
cnmmm.. üzülmee.....eşimede tahlil gereklimi dediğimde erkeklerin değerleri hmn değişeek değerler değildir sonuçta bi çocuğun var eşine teste gerek yok demişti.... ve çocuğum 5 yaşında düşün... sakin ol... bende aynı psikolojideyim.. o yüzden bebik felan istemiyorum artık dedim bu ay böle sıkıldım yaa üzülmekten... boşver gitsin.. bak gör ummadığımız anda gelkivewrecek..... ne problemin vardı bilmiyorum ama dr kontrolüne devam et derim... hayırlısı artık...
inanmıcaksınız belki ama varya testteki çizgide kaybolduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?