Ocak ayında da çalışacağım diyenler

cnm rahim filmi cektirbelki tıkanıklık filan vardır ilaçları alma o kadare bosuna rahimde sorun yoksa ilaçla tedavi olursun aman isyan etme sakınnnn.. Allah büyük elbet birgün olcakk.

heee sen buyutcen anladik bebguuuuuu Allah hayirli etsin bebk kismetiylen geliiii
ghadi gozun aydin olsunnn
aynen al benden deo kadar herkes hamis yawwwww kendimii degusuk hisseduyomm

beklemede askimm sogan kuru ic anacim yardimci olcek inann

haykolik
medicim
nassiniz gizzzz

slm gacılar kan testi yaptırdım sonucu aldım hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
değilim aynı izmirlizuzu gibi oldu bendede idarda çıktı kanda 0.295 sonucu aldım okudum
yırtıp parçalayıp çöpe attım zaten olsun diye beklemiyodum ama insan bi an umutlanıyooo
2 ay sonra denicez o zaman inş bebikim gelcek üzüldümmü diye sorarsanız evet çünkü
beklemediğim anda geldi sevindim ama olmamasınada sevindim biraz çünkü rahmim çok hasar görmüştü dinlenmek onunda hakkı allah herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim

Allah gönlüne göre vermiş o zaman canım,
ama ben yine de üzüldüm, 0'lı değerler ve tek çizgi hep üzmüştür beni

bi ağlama deli var herşeyin çaresi
yarın 2. günün sayılıo yarın git gece de olsa ogünü 1 sayıyomuşuz dr amca dimişti

üzülme canım bak bende 6 gün gecikmeden sonra negatıfı gordum hemde kanda halada gelen giden yok benim durumum daha zor ben çekirge doruğa gidiyorum hatice hanım vardı orda şimdi o izindeymiş yerine feyza hanım var ama melike hanımda iyiymiş bi düşün istersen

craftyyy nerdesın sennnnn agladım agladımm sarılcak bı omuz aradım yoksunn yoktunuzzzzzrahım fılmını ben sordummm belkım doktor ıstersee dyerekten yarın ıkıncı gunum hee tamamdırr gıdıorumm yarın baska doktora gıdıcem herseyı onada anlatayım demıı

ne kadar verıosun ucretı nedır muayene ucretı bahar nasıl ya ıyı deıl mı cok kararsız kaldım zubeyde de zubeyde illaaa oraya gıt dedıler aynı bı psıkolog gıbı ılgılenıolar dedıler aradım telle hiç begenmedım klasık devlett hastanesıı

cnmmm.. üzülmee.....eşimede tahlil gereklimi dediğimde erkeklerin değerleri hmn değişeek değerler değildir sonuçta bi çocuğun var eşine teste gerek yok demişti.... ve çocuğum 5 yaşında düşün... sakin ol... bende aynı psikolojideyim.. o yüzden bebik felan istemiyorum artık dedim bu ay böle sıkıldım yaa üzülmekten... boşver gitsin.. bak gör ummadığımız anda gelkivewrecek..... ne problemin vardı bilmiyorum ama dr kontrolüne devam et derim... hayırlısı artık...

kız anama gittim :)
özlemişim
anamın yimeeni yedim geldim yettimmmm :)
anlat herşeyi ama özelden de çok çok umutlanma
lanet olası dr ların azından zorla laf alıosun
yarın 2. günü ama dr lar 3. günü çaarırlar genelde haberin olsun

caziim sorry de saçmalamış senin dr
spermler de elbetteki değişir, bozulur cnm

inanmıcaksınız belki ama varya testteki çizgide kaybolduuu

piskopat test seninki :)
neyse bi test parası sıkışmış diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…