- Konu Sahibi medicalsecreter
-
kızalarrr günaydın sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edinnn
Allahım ne olur olsun ne oluuuuuuuuuurrrr
kızalarrr günaydın sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edinnn
yok canım ağrım yoktu çok şükür ama çok kafaya takıyorum psikolojim bozuldu beenim çocuğum olmayacakmı diye istem dışı ağlıyorum yatakta bende uyuyamadım benim yüzümden kocamda uyuyamadı
Benim için bir tahminde bulun bakimayyy süperrrr
cok svındım
sen ıcıme doğmustun dimi
saçmalama canım
tek tipi tıkalı olan ve bir yumurtalıgını aldırmıs olan bı tanıdıgımınm ıkı bebişi var
sen mera etme
yeterkı erkekte çok çok buyuk sorun olmasın hersey kolay gunumuzde üzülme kızarım bak sana
doğru söylüyosun bende farkındayım halledilebilecek şeyler olduğunu allah beterinden korusun ama insan ister istemez üzülüyo bi süre eee benim adetim gelmezse test yapamıcammı ben şimdi
allahım ne olur olsun ne oluuuuuuuuuurrrr
elbette yapacaksın ne olur ne olmaz
tamam belki az ihtimal ama kistle hamile kalan birsürü kadın var
belki sen de onlardan birisin, test yapacan hamile değilsen doktora gidicen,
muhtemelen sana adet söktürücü verir onu kullanırsın , adetin 3. günü de hormon tahlili için kan verirsin
bence...
günaydınlar buraya geçmişsiniz aralık ayı topiğine ilk defa ovulasyon dönemimde kanamam olduğunu yazmıştım bu beni korkutmaya başladı düşükten sonra benimle aynı durumu yaşayan oldumu?bir hafta önce adetim bitti dünden beri tekrar kanamam başladı
ya benim akıllı kocişim bu akşam misafir kabul etmiş yaaaaaaaaaa kızdım ona benim kıpırdamaya halim yok sen misafir kabul edyosun dedim
ya benim akıllı kocişim bu akşam misafir kabul etmiş yaaaaaaaaaa kızdım ona benim kıpırdamaya halim yok sen misafir kabul edyosun dedim
günaydın kızlar yeni topiğimiz hayırlı olsun
vay yavrummm
kımler gelıyomuş pekı arkadas fılansa sorun diil de
akraba fılansa
yandınnnnnnn
bnm kocamda organizasyonu iptal edip benden habersiz misafir kabul etmiş öldürecem onu şu yılbaşı bi geçsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?