Ocak ayında da çalışacağım diyenler

yok canım ağrım yoktu çok şükür ama çok kafaya takıyorum psikolojim bozuldu beenim çocuğum olmayacakmı diye istem dışı ağlıyorum yatakta bende uyuyamadım benim yüzümden kocamda uyuyamadı

saçmalama canım
tek tipi tıkalı olan ve bir yumurtalıgını aldırmıs olan bı tanıdıgımınm ıkı bebişi var
sen mera etme
yeterkı erkekte çok çok buyuk sorun olmasın hersey kolay gunumuzde üzülme kızarım bak sana

doğru söylüyosun bende farkındayım halledilebilecek şeyler olduğunu allah beterinden korusun ama insan ister istemez üzülüyo bi süre eee benim adetim gelmezse test yapamıcammı ben şimdi

osmanı izleyememiştim patron yokken izleyim dedim
ay o ne güzel ağlayıştır yarabbim
ağlatacan osmanı geçecen karşısına izleyecen

doğru söylüyosun bende farkındayım halledilebilecek şeyler olduğunu allah beterinden korusun ama insan ister istemez üzülüyo bi süre eee benim adetim gelmezse test yapamıcammı ben şimdi

elbette yapacaksın ne olur ne olmaz
tamam belki az ihtimal ama kistle hamile kalan birsürü kadın var
belki sen de onlardan birisin, test yapacan hamile değilsen doktora gidicen,
muhtemelen sana adet söktürücü verir onu kullanırsın , adetin 3. günü de hormon tahlili için kan verirsin
bence...

kızalarrr günaydın sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edinnn
allahım ne olur olsun ne oluuuuuuuuuurrrr

günaydın kızlar..
Yeni topicimiz hayırlı olsun..
Zuzum hayırlısı olsun cnm inşallah..
Kızlar bende son yarım saattir feci bir mide bulantısı ile uğraşıyorum.

günaydınlar buraya geçmişsiniz aralık ayı topiğine ilk defa ovulasyon dönemimde kanamam olduğunu yazmıştım bu beni korkutmaya başladı düşükten sonra benimle aynı durumu yaşayan oldumu?bir hafta önce adetim bitti dünden beri tekrar kanamam başladı

dün komşuma söyledim kist varmış diye hamile kal sen diyo hamile kalınca gidiyomuş dio kalabilsem kalcamda ondada varmış miyom ama hamile kalmış 7 aylık kızı var şimdi adeti yine gecikmiş bi kaç gün daha olmazsan test yapcam dio

canım bildiğim kadarıyla ona çekilme kanaması deniyo,
yumurtlama döneminde lh tavan yapıyo sonra seviyesi düşüp yerinin progesterona bırakıyo
işte lh hızla düşüp de progesteron yükselmekte gecikirse ara kanama dediğimiz şey oluyor.
benim de yılda 1-2 kez olur doktor normal olduğunu söylemişti,
saat değil tıkır tıkır çalışsın demişti, sadece sürekli olmasın bu sorun yeter

ya benim akıllı kocişim bu akşam misafir kabul etmiş yaaaaaaaaaa kızdım ona benim kıpırdamaya halim yok sen misafir kabul edyosun dedim

vay yavrummm
kımler gelıyomuş pekı arkadas fılansa sorun diil de
akraba fılansa
yandınnnnnnn

bnm kocamda organizasyonu iptal edip benden habersiz misafir kabul etmiş öldürecem onu şu yılbaşı bi geçsin...

biri amcasının oğlu severim onu kız arkadaşıyla gelecekmiş diğerleri arkadaş kafa insanlar ama ben su an keyifsizim ya kafam kaldırmıyo kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…