Ocak ayında da çalışacağım diyenler

öncelikle önemsediğin ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.İlk defa basıma gelıyor düşüğümün 2.ayı inşallah bir daha yaşamam

geçmiş olsun cnm..umarım birşey yoktur..
hemen aklına kötü şeyler getirme.. düşükten sonra 40gün lohusalık olurmuş biliyormusun.o yüzden şu an senin vücudun karmaşık şeyler yaşıyor olabilir.geçecek bugünlerde

kızalarrr günaydın sabah test yaptım 2.çizgi silik çıktı çok heyecanlıyım hastaneye gidiyorum kan vermeye dua edinnn
Allahım ne olur olsun ne oluuuuuuuuuurrrr

günaydın güzel anne adayları
canım çok sevindim hadi hayırlısı benim de silik çıkmıştı..
hayırlı bir haberle dönmen için dua edicez

ben de aralık ayı topiğine girdim de Allah Allah saat 10 olmuş kimse yok diyorum

Ay cok heyecanlandım kız zuzu
cok ta sevındım vallaaaaa
oh yandan
bu aksam kutlamanın hasını sen yaparsın artık
aç müziği son sese
ver coşkuyu valla:90::90::90

ooh ohhh yandaaaaannn....

izmirlizuzu çok sevimdim en kısa zamanda bizlere inş

darısı hepinizin başına canlarımm....

inşallah doktorcum... kormuyorum desem yalan olur çünkü ya sonuç yanlışsa diyee saat 4,30 olurmu bugün yaaaa...
sabah uyandım testimi yaptımm... dişlerimi fırçalarken sonucu bekliyorum gözüm testtee bi baktım ikinci çizgiiiii... ağzımdan sabunlar akıyor bi yandan binyandan ağlıyorum kocam geldi ciddimisin yaa dedi ben ağzımdaki sabunu unuttum konuşmaya çalışıyorumm çok heyecanlandım predictor testin markası en kalitelisinden inşallah yanlış değildirr...

Allah'ın zuzuusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ÇOK ÇOK ÇOK sevindim HADİ İNŞALLAH arkadaşımm
ayyy
ben bile kıpır kıpır oldum
geçer mi o kadar saattt
ayrıca 4,5 ne yahu
1 saatte verilmio mu şu gebelik testi sonucu

Bütün kızlar toplandık demek yine

Yeni yıl hepimiz için hayırlı ve uğurlu bir yıl olsun şekerler...

1 verip 2 almasın, mutlu haberler duyalım hepbirlikte...

Zuzu ya çok sevindim inşallah hamiş haberini alırız yeni yıla coşkuyla gireriz kızlar

veriliyi de işte uyuzlugunamı yapıyolar ne
ben burda yarım saatte cıkıyo
gonderıyorum acilden
acil olum benım işim çalısın su kanı
catlatmayın benı dıyorum :)

beyser ARAMIZA HOSGELDIN KENDINDEN BAHSEDERMISIN BIZLERE
şekerim nerden başlasam2,5 yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz:26::26:şu an için her şey normal gibi. adetim bitince rahim filmi çekilcek, hormonlarım normal çıktı bugün eşimin sperm test sonucunu alcaz bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

inşallah doktorcum... kormuyorum desem yalan olur çünkü ya sonuç yanlışsa diyee saat 4,30 olurmu bugün yaaaa...
sabah uyandım testimi yaptımm... dişlerimi fırçalarken sonucu bekliyorum gözüm testtee bi baktım ikinci çizgiiiii... ağzımdan sabunlar akıyor bi yandan binyandan ağlıyorum kocam geldi ciddimisin yaa dedi ben ağzımdaki sabunu unuttum konuşmaya çalışıyorumm çok heyecanlandım predictor testin markası en kalitelisinden inşallah yanlış değildirr...[/QUOTE]
BENCE YANLIŞ DEĞİLDİR CANIM
AĞZINDAN KÖPÜK ÇIKARKEN AYNI ANDA AĞLAMMIŞSIN
KOCAN DEMEDIMI KARICIM KUDURDUUU

hayırlı olsun canım yolunda başarılarr:87:

medi şimdi ben anlamadım sen sat neydi ve yumurtlama gününden beri mi yapıyorsun ovulasyon testini:26:

bak şimdi gülüm ben başının belası olaraktan su soruyu cevaplıyım:26:
Benım sat :9 aralık
14. Gun test yaptım
negatif cıktı
arada calıstım tabı ..
17. Guun yaptım silikti
18.-19 netti
20. Gün silikti
bende 21. Gun de yaptım calısmak ıstemıyodum dedım eger negatifse boşa calısmıyım
anam bı baktım pozitif
22. Gun de pozitif
durum böyle

canımm benim...
teşekkür ederim inan ne diyeceğimi bilmiyorum ama sizlerin desteği varlığı benim için çok şey ifade ediyor...
kız aradım ilk önce kan vercem sonuç kaçta çıkar diye dediki öğlen iyi gittiimm danışmada tekrar sordum öğlen dedi yine... kan verirken hemşire demez mi pazartesi saat 11de çıkacak... kızıda tanıyorum her ay kan verdiğimden dolayı yalvardım ne olursun yaa bişiler yap bugün çıksın dedim... oda tamam kız seni mi kıracam dedi
aradı labratuarı ordan birine söyledi oda 16,30 da çıkar anca dedi sonunda

21. gün mecbur çalıştın mı

sabah uyandım testimi yaptımm... dişlerimi fırçalarken sonucu bekliyorum gözüm testtee bi baktım ikinci çizgiiiii... ağzımdan sabunlar akıyor bi yandan binyandan ağlıyorum kocam geldi ciddimisin yaa dedi ben ağzımdaki sabunu unuttum konuşmaya çalışıyorumm çok heyecanlandım predictor testin markası en kalitelisinden inşallah yanlış değildirr...[/QUOTE]

bende tam testin markasını soracaktım
bende bi tane aptal test var 2 kez pozitif çıkardı, kan testi negatif çıktı, ucuz uyduruk bişeymiş
ama predictor iyi güvenebilirsin

aferım zuzum
heryerde bi kankin olucak
yaptım olucakulennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…