- Konu Sahibi medicalsecreter
-
:82::82::82::82:
hojgeldin bacı
biri amcasının oğlu severim onu kız arkadaşıyla gelecekmiş diğerleri arkadaş kafa insanlar ama ben su an keyifsizim ya kafam kaldırmıyo kimseyi
İYİ OZAMAN GEYİK YAPARSOINIZ EĞLENCELİ GEÇER KIZ DA SANA YARDIM EDER ÖKÜZ DEĞİL YA :)biri amcasının oğlu severim onu kız arkadaşıyla gelecekmiş diğerleri arkadaş kafa insanlar ama ben su an keyifsizim ya kafam kaldırmıyo kimseyi
ay evet ataş topişinde görmedim degünaydın millet yılın bu son günü süper geçer inşallah ilk güzel haberi de izmirlizuzu vermiş galiba silik çizgiyi görerek inşallah kan değerleri de güzel çıkar da yeni yıl bebeği olur
Galiba ben de dün yumurtladım kürtaj olalı 22 gün oluyor bugün:26: Yani 14 ocak adet tarihim olabilir ondan sonra doktor izin verirse çalışmalara korunmayacağım
Medi huu ateş topiğinde yazmıştım okuyup okumadığını bilmiyorum ovulasyon testini yumurtlama günlerinde yap sadece boş yere stres olup kafanı karıştırırsın sonrasında yaparsanYumurtlama günlerinde yap çift çizgiyi gör sonra silikleşmiş mi diye ertesi gün yap silikleştiyse bir daha yapma
yine şükret kafa dengi arkadaşlarınız mış gelenler bnm gibi daha 1 kere gördüğün eimin arkadaşı eşi ve çocuğu geliyo sinirden kafayı yemek üzereyim...
yine şükret kafa dengi arkadaşlarınız mış gelenler bnm gibi daha 1 kere gördüğün eimin arkadaşı eşi ve çocuğu geliyo sinirden kafayı yemek üzereyim...
benim yımırta potaya girdiği için bu akşam
ne misafir gelcek ne de biyere gidicez
çalşıma var bizde
ayyy süperrrr
cok svındım
sen ıcıme doğmustun dimi
hayırlısı olsun güzel haberlerle dön inşallah
hayırlı olsun canım çok sevindim bol şans
ayyy çok sevindim hadi hayırlı güzel haberlerle gel:81:
günaydın kızlar..
Yeni topicimiz hayırlı olsun..
Zuzum hayırlısı olsun cnm inşallah..
Kızlar bende son yarım saattir feci bir mide bulantısı ile uğraşıyorum.
hayırlı olsun canım
hayırlı haberlerle gel inşallah.
kan verdin mi hayırlı olsun canım inşallah hakkında hayırlısı olur yeni yıla müjdeyle gireriz
y canım seninki daha zormuş ahh bu kocalar ahhh
canım bildiğim kadarıyla ona çekilme kanaması deniyo,
yumurtlama döneminde lh tavan yapıyo sonra seviyesi düşüp yerinin progesterona bırakıyo
işte lh hızla düşüp de progesteron yükselmekte gecikirse ara kanama dediğimiz şey oluyor.
benim de yılda 1-2 kez olur doktor normal olduğunu söylemişti,
saat değil tıkır tıkır çalışsın demişti, sadece sürekli olmasın bu sorun yeter
Ay cok heyecanlandım kız zuzu
cok ta sevındım vallaaaaa
oh yandan
bu aksam kutlamanın hasını sen yaparsın artık
aç müziği son sese
ver coşkuyu valla:90::90::90
kocaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı..
dur kız ilk günden tırsmasın bebiş
Senin çizgilerden ne haber davşanım:86:
benim akşam için hiçbir palnım yok..
Belki kayınvalidem ararsa oraya gideriz dedik eşimle..aramazsada evdeyiz
Ama benim midem bulanıyo dedim kimse birşey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?