Ocak ayında da çalışacağım diyenler

günaydın millet yılın bu son günü süper geçer inşallah ilk güzel haberi de izmirlizuzu vermiş galiba silik çizgiyi görerek inşallah kan değerleri de güzel çıkar da yeni yıl bebeği olur
galiba ben de dün yumurtladım kürtaj olalı 22 gün oluyor bugün:26: yani 14 ocak adet tarihim olabilir ondan sonra doktor izin verirse çalışmalara korunmayacağım
medi huu ateş topiğinde yazmıştım okuyup okumadığını bilmiyorum ovulasyon testini yumurtlama günlerinde yap sadece boş yere stres olup kafanı karıştırırsın sonrasında yaparsan yumurtlama günlerinde yap çift çizgiyi gör sonra silikleşmiş mi diye ertesi gün yap silikleştiyse bir daha yapma

biri amcasının oğlu severim onu kız arkadaşıyla gelecekmiş diğerleri arkadaş kafa insanlar ama ben su an keyifsizim ya kafam kaldırmıyo kimseyi

yine şükret kafa dengi arkadaşlarınız mış gelenler bnm gibi daha 1 kere gördüğün eimin arkadaşı eşi ve çocuğu geliyo sinirden kafayı yemek üzereyim...

biri amcasının oğlu severim onu kız arkadaşıyla gelecekmiş diğerleri arkadaş kafa insanlar ama ben su an keyifsizim ya kafam kaldırmıyo kimseyi
İYİ OZAMAN GEYİK YAPARSOINIZ EĞLENCELİ GEÇER KIZ DA SANA YARDIM EDER ÖKÜZ DEĞİL YA :)

ay evet ataş topişinde görmedim de
yorumunu ıyıkı buraya yazdın taf
ay ama ben boyle denemek ıvın yapıyorum heray bi tane 21 gunlerde ılk defa bu ay cıft cızgı cıktı
bu ay da olmazsa yumurta takıbı yaptırcam doktora
bakalım kaç yumurta kim kiminle nerede kaç cm

Son düzenleme:
kan verdin mi hayırlı olsun canım inşallah hakkında hayırlısı olur yeni yıla müjdeyle gireriz

ayyy süperrrr
cok svındım
sen ıcıme doğmustun dimi

evet canımm eveeeeettt.....

hayırlısı olsun güzel haberlerle dön inşallah

hayırlı olsun canım çok sevindim bol şans

ayyy çok sevindim hadi hayırlı güzel haberlerle gel:81:

günaydın kızlar..
Yeni topicimiz hayırlı olsun..
Zuzum hayırlısı olsun cnm inşallah..
Kızlar bende son yarım saattir feci bir mide bulantısı ile uğraşıyorum.

hayırlı olsun canım
hayırlı haberlerle gel inşallah.

kan verdin mi hayırlı olsun canım inşallah hakkında hayırlısı olur yeni yıla müjdeyle gireriz

ya kızlarr korkuyorum heyecanlıyım inanamıyorum sanki rüyadayım... Sonuç 4,30da çıkıcak ama ikinci çizgi vardı silikte olsa rahatça görünüyorduuu
hepinizi çok seviyorum hemdee çooooookkk

öncelikle önemsediğin ve cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.İlk defa basıma gelıyor düşüğümün 2.ayı inşallah bir daha yaşamam

kocaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı..

ben akşam çok kızdım ama kıyamıyorumda masum masum bakıyo yüzüme ben hiç bi hazırlık yapmam dedim akşam yapma ben hazır alırım dediyine kıyamadım saat 10da sarma yaptım şimdide poğaca falan yaparım yemekle hiç uğraşamam

benim akşam için hiçbir palnım yok..
belki kayınvalidem ararsa oraya gideriz dedik eşimle..aramazsada evdeyiz

ama benim midem bulanıyo dedim kimse birşey demedi

benim akşam için hiçbir palnım yok..
Belki kayınvalidem ararsa oraya gideriz dedik eşimle..aramazsada evdeyiz

Ama benim midem bulanıyo dedim kimse birşey demedi

ne oldu kuzum neden miden bulanıyo kı sıklusun kacıncı gugundesın adet gecıkmeden mıden bulanmaması lazım
yedıgın bıseymı dokundu acep

günaydın kızlar, demek ocak topiğine taşındık hadi hayırlı olsun hepimize
izmirlizuzu tebrikler canım çok sevindim
inşallah güzel sonuçları yazarsın kan sonucu çıkınca
bu topik uğurlu olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…