Ocak ayında da çalışacağım diyenler

merhaba kızlar nerelerdesiniz benim kaç gündür sancım devam ediyor.Bişey var bende de sanırım ayın 17 sini bekliyorum adet günüm ondan sonra düzene girmezse doktora gideceğim.Kaç gündür o kadar moralim bozuk ki anlatamam

CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
eray=20 Yasin
mevr=2 Yasin
eslem=1Yasin
dosthane=2 yasin
haykolik=1 Yasin
medical secreter=3ayetel kürsi
Koprina87=2
mistral=1
toplam=32 yasini şerif
KALAN=9

Yasinler neredee bakimmm son 9 taneee :)))

hepinizi özledimm amaa 1 hafta daha yokum tokattayım hepinizi seviyorumm sankii topikte yaşıyor gibi bir hayat kurmuşumm bir yanım eksikkk zannediyorum okuyup yazamayınca

Kızlar çok merak ediorum ben yine sabırsızlanmaya başladım.İşe konsantre olamıyorum..adete son hafta kala hep böyle oluyor.Aklımdan çıkmıyor bebeiş var mı yok mu?Yarın 26. günüm daha 4 günüm var test yapsam mı acaba çıkar mı kızlar ?

Selamlar herkeşe...
öncelikle kaçırmış olduğum bir haber var ..
Elmam tebrik ederim tatlım..
Allah sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat nasip etsin.. çok sevindim :)

Başka haaamişşş yok mudur?

geçmişi okumadım ama son okudum senin yazın :)
test için acele etmeye luzum yok... ilk belirti nedir hamilelikte.. ADET GECİKMESİ!... o yüzden sakin ol ve beklee.. bu işler çok sabır ister.. sonradan hayal kırıklığına uğrama.. üzüntüsü çok kötü gerçekten..
en az 5 gün gecikmesini bekle.. ama çok sabırsızım diyorsan da.. en az 1 gün gecikmesini bekle ve kan testi yaptır.. okadar erken herkeste idrarda belli olmaz..

arkadaşlar benim bugün adet günüm fakat olmadım sabahta ateşimi ölçmüştüm 36.8 cıktı ara ara da sağ kasığımda ağrılar oluyor eşim dışarda gelirken test geitirecek bakalım ayy cok heyecanlıyım inşallah pozitif cıkar

elmammmmmmmmmmm canim tebrikelrrr yaa bak kist mist bahne bebek sahaneeee

41 kerre

Son düzenleme:
kizlar benim sizden ricam var,gerci ocak topigi biraz dagilir gibi oldu ama,olsun görenler birbirine söylesin artik,cok sevdigim arkadasim benim icin 500 yasin toplamaya baslamis,su an icin 200 yasin olmus,dün aksam telefon etti,duygulandirdi beni,seninde tanidiklarin varsa topla diye,bir kisi bir yasin okumasi lazim fazlasi olmuyo,yasin okumak istermisiniz benim iicin,okumak isteyenler bana özelden mesaj atabilirler,cünkü yazmam lazim kim ne okudu diye,simdiden hepinize tesekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…