Ocak ayında da çalışacağım diyenler

şimdi ben bugün yarın dayanamayıp test yapıcam...Diyelim pozitif çıktı.
hayalimdeki gibi bebek patiği alıp eşime süpriz haberi vereyim mi?

Yoksa kan testi mi yaptırmayı bekleyeyim.Kan testi için en erken p.tesi yi bekleyecem,işten izin alabilirsem.
O zaman da patik almaya vaktim olmaya bilir.

Çok mu aceleci davranıyorum..

Benim ki dereyi görmeden paçaları sıvamak galiba...

Her ay aynı telaşa düşüyorum ama sonu fossssssssssssssssss çıkıyo zati.

evet kızlar sizce?????

ben ne zaman süpriz yapabilicemmmmmmmmmmmmm....

bebekten çok süpriz haberi vermeye odaklandım bennnnnnnnnnnnnnnnnn

allah seni netmesin,acik sabirli ol,kan testini görmeden kocanida heveslendirme canim,bide yoksa bos yere umutlanicak,sen patigini yine al nasilsa lazim olacak,bu ay olmazsa bidahikine,(INSALLAH BU AY OLUR)ama kesin sonuc almadan söyleme derim ben,sana kendimden örnek veriyim,her ay üc gün önceden test yapmaya basliyorum,bir kac kere silik cizgi cikmisti kocisede demistim hamileyim diye,simdi bana okonuda hicc inanmiyo,hatta dalga geciyo havadir o diye,dr dan kagit görmeyince inanmiycam diyo,onun icin kan testini bekle derim ben,ayy ne uzun yazmisim gi

hadi hayırlı olsun canım ....Gözün aydınnnn

Göğüste şişkinlik ve hassasiyet her adet dönemi oluyor .Daha farklı bir şey mi oluyor ki nasıl anlayacağız...

saol canım benim adet olucağım zaman gögüslerim şişerdi sadece bu ay ise gögüs ucunun etrafındaki bölge baya bi genişledi ve etrafında yeşil yeşil damarlar oluştu damarlar bugün dahada belli inşallah bi sorun yoktur allah isteyen herkese göstersin gerçekten nasıl bi süreç olduğunu biliyorum

Ben klomen kullanıyodum geçen ay .o zaman pozitif çıktı .kanda çıkmadan söylemedim.İalçtandır diye.Bu sefer ilaç kullanmıyorum eğer çıkarsa doğrudur diye düşünüyorum .ki o zaman ilaçla bile silik çıkmıştı bnm ki...Yani hormon iyice yükselmeden idrarda görünmüyo demekki...

Ben senin dediğin gibi alayım bugün patikimi...
Testimi de yapayım pozitif çıkarsa bi de kan testi yaptırırım sonra süprizzzz.....Bugün test yaptırabileceğim bi yer var mıdır ki?Özel hastaneler yapar mı açık mıdır laboratuarlarıııı....

Ama bu hafta kayın valide bizde olacak yaaaa nası denk geldi bak şimdiiiiii

İşte her ay son 3 gün böyle oluyorum bennn...
:18::18::18::18::18::18::18:

Kızlar bebek için hiç adak tutan var mı?

Ben eyüp sultan da şeker adamıştım...

Dün de düşündüm 3 gün oruç tutacam Allah a şükür için ...Oruç adağı olur dimi????

tatlim hastane konusunda bisey diyemiycem,ben yurtdisinda yasiyoruum cünkü,bende progesteron fitil kullaniyorum,ve benimde o yüzden testlerimde ikinci cizgi silik cikiyor,yani bende pek güvenmiyorum benim yaptigim teslere artik ilactan dolayi,sen kullanmamissin bu ay,hayirlisi olsun,yap istersen h testi,cok takma bu kadar,olduysa olmustur zaten,heycanini anlayabiliyorum ama,sabir en güzel sey inan

Kızlar bebek için hiç adak tutan var mı?

Ben eyüp sultan da şeker adamıştım...

Dün de düşündüm 3 gün oruç tutacam Allah a şükür için ...Oruç adağı olur dimi????

ayy bütün sorulara ben cevap veriyorum galibaallaha bir sey adadiysan onu mutlaka yerine getirmek zorundasin,günler zaten kisacik,hamileysem tutamam diye düsünme,mutlAKA tut

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…