- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.681
tatlim hastane konusunda bisey diyemiycem,ben yurtdisinda yasiyoruum cünkü,bende progesteron fitil kullaniyorum,ve benimde o yüzden testlerimde ikinci cizgi silik cikiyor,yani bende pek güvenmiyorum benim yaptigim teslere artik ilactan dolayi,sen kullanmamissin bu ay,hayirlisi olsun,yap istersen h testi,cok takma bu kadar,olduysa olmustur zaten,heycanini anlayabiliyorum ama,sabir en güzel sey inan
Aslında her ay günüm geçmeden test yapmıcam diyorum .ama son günlerde dayanamıyorum işte.
Bir de bu ay çok hamile haberi aldım..Ben de bende diyorum içimdenn
ben bugün önden bi test yapayım .Çıkmazsa da günüm de reglimi beklerim artık ne yapalım
bende dün test yaptım pozitif cıktı bugünde kan testi yaptıracağım ama en belirgin belirtiyi gögüsler veriyor kızlar
kizlar benim sizden ricam var,gerci ocak topigi biraz dagilir gibi oldu ama,olsun görenler birbirine söylesin artik,cok sevdigim arkadasim benim icin 500 yasin toplamaya baslamis,su an icin 200 yasin olmus,dün aksam telefon etti,duygulandirdi beni,seninde tanidiklarin varsa topla diye,bir kisi bir yasin okumasi lazim fazlasi olmuyo,yasin okumak istermisiniz benim iicin,okumak isteyenler bana özelden mesaj atabilirler,cünkü yazmam lazim kim ne okudu diye,simdiden hepinize tesekkürler
pek ilginizi cekmedi galiba,hic sevmediniz beni
ayyy ne mutluyummm adet agrılarım başladııı ben günümü 7 ocak diye biliyodum 9 yada 10 ocakmış annem sağolsun onla izmire dönerken hastalanmışımadet gününü heyecanla bekleyen vamı benim gibiii
Kızlar bebek için hiç adak tutan var mı?
Ben eyüp sultan da şeker adamıştım...
Dün de düşündüm 3 gün oruç tutacam Allah a şükür için ...Oruç adağı olur dimi????
canım ben adet olmayı bekliyoum o yüzden cvp yazmandım
poticim söz bugün bi sana bi kendime yasin okuyacam .yaz beni listeme...pek ilginizi cekmedi galiba,hic sevmediniz beni
deli kizzz
pek ilginizi cekmedi galiba,hic sevmediniz beni
poticim söz bugün bi sana bi kendime yasin okuyacam .yaz beni listeme...
Sabah sabah sen aldın benim stresimi bnm de sana bi faydam olsun.
canım bende burda arkadaşlara söliyim net rakamı özelden atarım sana ayrıcana seni sevmeyen ölsün
potii adetim bitsin okuyum gülümmm sanaa
kızla ben çıkıyorum börek yapcam
ISPANAKLIIIIIIIIIIIII
unutursan hatirlatirim tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?