- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.821
işin kötü yanı kocamda boy pos endam herley sağlam bende bazen kompleks yapıorum yanına yakışmıyorum die ama bun ufark ettiği zaman çok moral veriyo sağ olsun sonradan bozmasa ii de...
cnm ev büyükçekmecede iş yeni bosnada avrupa yakası her yer olur sonuçta ayda bi gidilcek...
selam kızlar nihayet 9 gün gecikmeden sonra adet oldum ctesi günü yarın kontrole gidicem inşallah kist gitmiştir sizler nasılsınız
şafak hastanesi Ali Osman dedimdi dinlemedin di
sen bilin :)
gel seni galata da sen jorn var oraya götürem
Vartanuş die bi dr varmış çok övüolar
Geçmiş olsun balım.
Üzme kendini sakın
Sağlık bu şakaya gelmez önce sağlık sonra bebek.
ayıptır sorması kaç kilosun canım ben 1 75 boy 69 kiloyum
saol canım benim öyle valla önce sağlık bu ay inşallah ilaçlarla tedavi olup bi sorun çıkmazsa bidahaki ay tekrar çalışırım inşallah umutlarım bahara kaldısen nasılsın bebiş nasıl
slm kızlar bişe sorcam. benm dün son adet günümdü adetim gelmedi. 28 günde bir adet olan birisi olarak ayın 7sinde gelmesi gerekirdi. 4 gün geçmiş oldu haliyle. şimdi test alıp yapayımmı yoksa bekleyeyimmi bir iki gün daha. çünkü bazen geç gelebiliyo. ve ben öncelerdede çok hayal kırıklığı yaşamıştım. aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum o yüzden çok korkuyorum test yapmaya açıkcası. ne yapayım hanımlar ya fikir verebilirmisiniz?
slm kızlar bişe sorcam. benm dün son adet günümdü adetim gelmedi. 28 günde bir adet olan birisi olarak ayın 7sinde gelmesi gerekirdi. 4 gün geçmiş oldu haliyle. şimdi test alıp yapayımmı yoksa bekleyeyimmi bir iki gün daha. çünkü bazen geç gelebiliyo. ve ben öncelerdede çok hayal kırıklığı yaşamıştım. aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum o yüzden çok korkuyorum test yapmaya açıkcası. ne yapayım hanımlar ya fikir verebilirmisiniz?
Biz iyiyiz canım şimdilik iyi gidiyor.
Yanlızca duygusal açıdan biraz kötüyüm 2 gündür
Hamilelik ve hormonlar dolayısı ile sürekli bir karamsarlık aşırı tepki ve ağlama nöbeti geliyor
Oysa çok güzeldi herşey
şafak hastanesine gidebilirim ama bana öyle bi hast lazımki hafta içi 6 dan sonra gidebileyim...
şafak ama hangi şafak.. :))))))))))
bide bişey sorcam bu hastanede sgk geçiyomu ücretleri nasıl muayene tahlil falan.. bide okumadın saırım bana hafta içi 6 dan sonra gidecek hastane doktor lazım ona göre bilgi ver bi...
bide bişey sorcam bu hastanede sgk geçiyomu ücretleri nasıl muayene tahlil falan.. bide okumadın saırım bana hafta içi 6 dan sonra gidecek hastane doktor lazım ona göre bilgi ver bi...
500 evler şafak
6 dan sona orda mı bilmem ama
ara bi sor
ssk geçio
DENEYIM
Dr. Lütfi Kyrdar Egitim ve Arastirma Hastanesi
Özel Istanbul Safak Hastanesi 500 Evler
EGITIM
Istanbul Üniversitesi Tip Fakültesi
KISISEL BILGILER
ADI: ALI OSMAN
SOYADI: KOYUNCUOGLU
DOGUM YERI: ISTANBUL
MEDENI HALI: Evli
YABANCI DIL: Ingilizce
E-MAIL ADRESI: ali.koyuncuoglu@istanbulsafak.com
TELEFON : (0212 614 56 56 dahili:1010)
amaaannn üzüldüğün şeye bak yaaa hamile olsamda duygusallaşsam keşke olsun olsun iyidir boşverbu aradasendede kist çıkmış galiba demekki kistle hamile kalınıyomuş yeterki Rabbim istesin
Evet tatlım kist çıktı,ama dediğin gibi gebe kalmama engel olmamış.
Fakat biraz riskli işte sancı ve kanama oldu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?