Ocak ayında da çalışacağım diyenler

şafak hastanesi Ali Osman dedimdi dinlemedin di
sen bilin :)
gel seni galata da sen jorn var oraya götürem
Vartanuş die bi dr varmış çok övüolar

selam kızlar nihayet 9 gün gecikmeden sonra adet oldum ctesi günü yarın kontrole gidicem inşallah kist gitmiştir sizler nasılsınız

şafak hastanesi Ali Osman dedimdi dinlemedin di
sen bilin :)
gel seni galata da sen jorn var oraya götürem
Vartanuş die bi dr varmış çok övüolar

şafak hastanesine gidebilirim ama bana öyle bi hast lazımki hafta içi 6 dan sonra gidebileyim...

şafak ama hangi şafak.. :))))))))))

Son düzenleme:
ayıptır sorması kaç kilosun canım ben 1 75 boy 69 kiloyum

tatlım bizde biraz boy farkı acaip olduğundan kilo farkı da batıyor :) eşim 180boy kilosu da 73-75.. sanırım bu ara 76ya dayandı.. ben ise 155-156 gibi bişiyim :) kilom da 68-69... boy kısa olunca kilo daha çok belli oluyor.. edi ile büdü gibiyiz

bide bişey sorcam bu hastanede sgk geçiyomu ücretleri nasıl muayene tahlil falan.. bide okumadın saırım bana hafta içi 6 dan sonra gidecek hastane doktor lazım ona göre bilgi ver bi...

saol canım benim öyle valla önce sağlık bu ay inşallah ilaçlarla tedavi olup bi sorun çıkmazsa bidahaki ay tekrar çalışırım inşallah umutlarım bahara kaldı sen nasılsın bebiş nasıl

Biz iyiyiz canım şimdilik iyi gidiyor.
Yanlızca duygusal açıdan biraz kötüyüm 2 gündür
Hamilelik ve hormonlar dolayısı ile sürekli bir karamsarlık aşırı tepki ve ağlama nöbeti geliyor
Oysa çok güzeldi herşey

slm kızlar bişe sorcam. benm dün son adet günümdü adetim gelmedi. 28 günde bir adet olan birisi olarak ayın 7sinde gelmesi gerekirdi. 4 gün geçmiş oldu haliyle. şimdi test alıp yapayımmı yoksa bekleyeyimmi bir iki gün daha. çünkü bazen geç gelebiliyo. ve ben öncelerdede çok hayal kırıklığı yaşamıştım. aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum o yüzden çok korkuyorum test yapmaya açıkcası. ne yapayım hanımlar ya fikir verebilirmisiniz?

tatlım sen en iyisimi 2-3 gün daha bekle.. baktın bişi yok idrar testi değil de kan testi yaptır.. o idrar testlerine hiç güvenmiyorum artık... hele bir de burda okadar yanlış çıkıpta ümidi kırılanları gördükten sonra kesinlikle kan testi yapmanı öneriyorum

yap bence aklına takılıp günlerin zehir olacağına en azından öğrenir yoluna bakarsın...

amaaannn üzüldüğün şeye bak yaaa hamile olsamda duygusallaşsam keşke olsun olsun iyidir boşver bu aradasendede kist çıkmış galiba demekki kistle hamile kalınıyomuş yeterki Rabbim istesin

şafak hastanesine gidebilirim ama bana öyle bi hast lazımki hafta içi 6 dan sonra gidebileyim...

şafak ama hangi şafak.. :))))))))))

bide bişey sorcam bu hastanede sgk geçiyomu ücretleri nasıl muayene tahlil falan.. bide okumadın saırım bana hafta içi 6 dan sonra gidecek hastane doktor lazım ona göre bilgi ver bi...

500 evler şafak
6 dan sona orda mı bilmem ama
ara bi sor
ssk geçio
DENEYIM
Dr. Lütfi Kyrdar Egitim ve Arastirma Hastanesi
Özel Istanbul Safak Hastanesi 500 Evler

EGITIM
Istanbul Üniversitesi Tip Fakültesi

KISISEL BILGILER

ADI: ALI OSMAN
SOYADI: KOYUNCUOGLU
DOGUM YERI: ISTANBUL
MEDENI HALI: Evli
YABANCI DIL: Ingilizce
E-MAIL ADRESI: ali.koyuncuoglu@istanbulsafak.com
TELEFON : (0212 614 56 56 dahili:1010)

ayrıca 118 Carfty miyim la ben "na göre bilgi ver bi..." deli bozuğu
gel okmeydanına metrobüsle
rehat 9 a kadan çalışıo 20-25 mi ne muayenesi

galiba dayanamıcam dediğiniz gibi yarın ilk idrarla testimi yapayım pozitif çıkarsa hemen kan testi veririm. sonra inşallah sizlere mutlu haberlerimi iletirim :97:

ivit... ben bu hastane ile çalıştım :) satıcı olarak.. lütfi kırdarla da :) hatlarına bağlanmak bazen zor olsa da.. istediğin kişiye değil de başkasını bağladıkları zaman çatır çatır çatlıyordum :)

amaaannn üzüldüğün şeye bak yaaa hamile olsamda duygusallaşsam keşke olsun olsun iyidir boşver bu aradasendede kist çıkmış galiba demekki kistle hamile kalınıyomuş yeterki Rabbim istesin

Evet tatlım kist çıktı,ama dediğin gibi gebe kalmama engel olmamış.
Fakat biraz riskli işte sancı ve kanama oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…