- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.801
günaydın kızlar
yaa ben ne yapayım şimdi off bu seferde erken oldu adetim daha 25.günde
bi umutlanıp test bile yapamadım bu ay
öğleden sonra gidecem dr.uma klomen isteyecem artık.
böyle şaşkın adetlerle kendiliğinden olacağı yok,
bir ay 50 günde 1 ay 25 günde olunurmu yaa
kız eltiini seveyim :) nasıl bir insan o oyle yaaa.. bizde neden yok öyle bir elti..
hem senin miden açlıktan bulanıyordur.. demedi deme. :) belirtileri kendimiz kuruyoruz bişi olduğundan değil.. gem bak butik aççan.. bebiş neyine :) biraz kazan ondan sonra devam et.. demedi deme
hemen ümit kesmek yok,kirmizilari görene kadar ümit var,ayakkabilar dursun canim,insallah buay olmazsa bidahakine lazim olur,ama bu ay olur insallah
masallah allah muhabbetinizi arttirsin,gecen gün mantiya cagirdi,bugün kahvalti,böyle elti dostlar basina
ayyy canim ya senin durumunda zor,senin adetinin bi düzene girmesi lazim ilk önce,yada yumurta takibi yaptirarak bi dene
İnşallah poticim.Bu ay fazlaca ümitlendim...Gözlerimin altı morardı yine eşim geliyor seninkiler diyor ama. Bu arada yasinini okudum cnm.Allah dualarımızı kabul etsin inş.
Ben bi de adak adadım kendime bu ay hamişe kalırsam 3 gün oruç tutacam diye..:93::93:
günaydın kızlar
yaa ben ne yapayım şimdi off bu seferde erken oldu adetim daha 25.günde
bi umutlanıp test bile yapamadım bu ay
öğleden sonra gidecem dr.uma klomen isteyecem artık.
böyle şaşkın adetlerle kendiliğinden olacağı yok,
bir ay 50 günde 1 ay 25 günde olunurmu yaa
ya bakalım cnm yaaa geçen kocamkiloma taktı onun ailesinde bi kadının yumurtalılarını yağ bağladığından çocuğu olmuyomuş ban diyoki sen kilo almaya devam et ondan sonra neden çocuğumuz olmuyo dersin dedi bende sinirlendim sen sapa sağlamsın herhalde nedense kendinden hiç şüphelenmiyorsun dedim... madem bnm kusurlu gidelim bnm korkum yok ama sen gitmezsin dedim giderim dedi bakalım bu gazla bu adetten sonra giderim.. bide adetin 2. mi 3. mü günü ne testi yapılıyodu cnm yaaa..
amin canım eltimin hiçkimsesi ypok annesi kardeşi vefat etti burda bi tek ben varım canyoldaşı diye bacı gibiyizdir
doktor önerin bana yaaa.... :26::26::26::26:
bnm de çok kötü bi huyum var biri üzerime kilo ile ilgili geldiği zaman inadına yemeğe düşüyorum bunu bilmesine rağmen konuşup duruyo...
ya görmüş ya birinde sanki he kilolu öyle bnm teyzem kırkından sonra neredeyse 100 kiloda 6. çocuğunu doğurdu hemide normal...
Kızlar c.tesi gittim fenerıumdan bebek ayakkabısı aldım,sonra test aldım.Ama negatif çıktı.Ayakkabılar kaldı tabi.Bugün 28. günüm henüz regl olmadım hala umudum var...
kocalar önce kendine baksın göbeklerini eritsinler onlar iki üç kilo fazlamız olunca hemencik şişko diyolar hiiiiiçççç moralini bozma canım
kocalar önce kendine baksın göbeklerini eritsinler onlar iki üç kilo fazlamız olunca hemencik şişko diyolar hiiiiiçççç moralini bozma canım
bizde 3 eltiyiz,iyi anlasiriz,cevreden kiskanirlar,bazen ufak tefek sorunlar oluyo,amasaygi cercevesinde asiyoruz
ayy canım hiç kafana takma. onlar önce kendilerine baksınlar: hiç üzme kendini
ay benim kocişimin kilo fıstık gibi de ben fazla kiloluyum onun yanında bunun da farkındayım da... veremiyorum şu kiloyu ya..
ya 1-2 ay eşimdem uzak kalmam gerekiyor.. yani ona yemek hazırlarken sen ye ben kenarda bakayım olmuyor ki.. az yesem de ekmek yemesem de işe yaramıyormemlekete gittim 2 haftalığına 4 kilo verdim geldim de.. geri aldım yine.. demek yaşam tarzımda bi sıkıntı var
ay benim kocişimin kilo fıstık gibi de ben fazla kiloluyum onun yanında bunun da farkındayım da... veremiyorum şu kiloyu ya..
ya 1-2 ay eşimdem uzak kalmam gerekiyor.. yani ona yemek hazırlarken sen ye ben kenarda bakayım olmuyor ki.. az yesem de ekmek yemesem de işe yaramıyormemlekete gittim 2 haftalığına 4 kilo verdim geldim de.. geri aldım yine.. demek yaşam tarzımda bi sıkıntı var
nerdeydin sen semt olarak bacım
de bidaha
ona göre önerek dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?