Ocak ayında da çalışacağım diyenler

günaydın kızlar
yaa ben ne yapayım şimdi off bu seferde erken oldu adetim daha 25.günde
bi umutlanıp test bile yapamadım bu ay
öğleden sonra gidecem dr.uma klomen isteyecem artık.
böyle şaşkın adetlerle kendiliğinden olacağı yok,
bir ay 50 günde 1 ay 25 günde olunurmu yaa

ayyy canim ya senin durumunda zor,senin adetinin bi düzene girmesi lazim ilk önce,yada yumurta takibi yaptirarak bi dene

kız açlıktan deil gün içindede bulanıyo heralde üşüttüm :84:eltim iyidir sizden iyi olmasın ama bende onun herzaman yanındayım yani 3tane küçük çocuğu var her işine yardımcı oluyorum

hemen ümit kesmek yok,kirmizilari görene kadar ümit var,ayakkabilar dursun canim,insallah buay olmazsa bidahakine lazim olur,ama bu ay olur insallah

İnşallah poticim.Bu ay fazlaca ümitlendim...Gözlerimin altı morardı yine eşim geliyor seninkiler diyor ama. Bu arada yasinini okudum cnm.Allah dualarımızı kabul etsin inş.

Ben bi de adak adadım kendime bu ay hamişe kalırsam 3 gün oruç tutacam diye..:93::93:

sagol canim,allah razi olsun hepinizden,rabbim hepimizin gönlüne göre versin

oy kuzum seninki de başka bir dert.. prolaktin ve pcos vardı dimi sende.. doktorlar nekadar rahatlar ya.. bi ilaç yazıyorlar ondan sonra bakalım ne olcak diye bekliyorlar.. resmen deney yapılıyor insanların üzerinde.. tamam anlıyorum her ilaç herkese farklı etki ediyorda.. bizimki de can beaaa

kocalar önce kendine baksın göbeklerini eritsinler onlar iki üç kilo fazlamız olunca hemencik şişko diyolar hiiiiiçççç moralini bozma canım

nerdeydin sen semt olarak bacım
de bidaha
ona göre önerek dr

Kızlar c.tesi gittim fenerıumdan bebek ayakkabısı aldım,sonra test aldım.Ama negatif çıktı.Ayakkabılar kaldı tabi.Bugün 28. günüm henüz regl olmadım hala umudum var...

ümidini kırma hemen canım bu ay olmazsa bidaki ay olur allah hayırlı zamanda versin inş bi gün gelcek ayakkabıları giycek inş annesi

kocalar önce kendine baksın göbeklerini eritsinler onlar iki üç kilo fazlamız olunca hemencik şişko diyolar hiiiiiçççç moralini bozma canım

ay benim kocişimin kilo fıstık gibi de ben fazla kiloluyum onun yanında bunun da farkındayım da... veremiyorum şu kiloyu ya..
ya 1-2 ay eşimdem uzak kalmam gerekiyor.. yani ona yemek hazırlarken sen ye ben kenarda bakayım olmuyor ki.. az yesem de ekmek yemesem de işe yaramıyor memlekete gittim 2 haftalığına 4 kilo verdim geldim de.. geri aldım yine.. demek yaşam tarzımda bi sıkıntı var

ayıptır sorması kaç kilosun canım ben 1 75 boy 69 kiloyum

senin kocan fazla zayif anacim onun icin öyle duruyosunuz ,yoksa senin abartilacak kadar degil kilon,sen bence kocana kilo aldir:86:

işin kötü yanı kocamda boy pos endam herley sağlam bende bazen kompleks yapıorum yanına yakışmıyorum die ama bun ufark ettiği zaman çok moral veriyo sağ olsun sonradan bozmasa ii de...
nerdeydin sen semt olarak bacım
de bidaha
ona göre önerek dr

cnm ev büyükçekmecede iş yeni bosnada avrupa yakası her yer olur sonuçta ayda bi gidilcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…