Ocak ayında da çalışacağım diyenler

aramıza yeni geldiysen
kesin hamilesin
:)
demedi demeyin

eltim kavaltıya çağırdı gidim çayımı içim net açık birazdan galcem yine

kız eltiini seveyim :) nasıl bir insan o oyle yaaa.. bizde neden yok öyle bir elti..
hem senin miden açlıktan bulanıyordur.. demedi deme. :) belirtileri kendimiz kuruyoruz bişi olduğundan değil.. gem bak butik aççan.. bebiş neyine :) biraz kazan ondan sonra devam et.. demedi deme

kesin ben bugün yarın adet olurum anaam sinyaller yoğunlaştı kasıklarım belim çok kötü ağrıyo...

aman olsun :) boşver.. önümüzdeki maçlara yoğunlaşırsın
hem benim bu ay adet belirtim bile yoktu yine de ümitlenmedim, adet olduktan sonra ağrılarım başladı.. moralini yüksek tut

1-2 ay bekle sen
devam et ovulasyon dönemi çalışmalarına
baktın olmuo
spermiyograma bi gidin bacım
uzatmanın manası yok bence

ya bakalım cnm yaaa geçen kocamkiloma taktı onun ailesinde bi kadının yumurtalılarını yağ bağladığından çocuğu olmuyomuş ban diyoki sen kilo almaya devam et ondan sonra neden çocuğumuz olmuyo dersin dedi bende sinirlendim sen sapa sağlamsın herhalde nedense kendinden hiç şüphelenmiyorsun dedim... madem bnm kusurlu gidelim bnm korkum yok ama sen gitmezsin dedim giderim dedi bakalım bu gazla bu adetten sonra giderim.. bide adetin 2. mi 3. mü günü ne testi yapılıyodu cnm yaaa..

senin testlerin reglin 3.günü cnm
aç git dr a sabahtan al randevuyu
eşinin ise 4 gün cinsel perhiz sonrası spermiyogram vermesi gerekli
ayrıcada yuh + çüş diyorum kocana
öle sölenirmi bi kadına YAZIK !
senin yerinde olsam inat eder, bebeği askıya alır kilo verir fıstık gibi olurum
yeni evlisin daha zaten

halt etmis senin kocis,benim arkadasim nerdeyse 100 kiloya yakin hamile kaldi,tabi bazen kiloda engel olabiliyo,ama bu tamamen bünye meselesi,hem senin kilon asiri degilki hayatim,

Kızlar c.tesi gittim fenerıumdan bebek ayakkabısı aldım,sonra test aldım.Ama negatif çıktı.Ayakkabılar kaldı tabi.Bugün 28. günüm henüz regl olmadım hala umudum var...

biz eskiyiz canim,3,4 aydir birlikteyiz kizlarla,yeni gelenler hep hamile kaldi,biz hala yerimizde sayiyoruz,carafty de ondan öyle diyo,insallah sende öylesindir,

inş.canım. geçen aylar çok kafma taktım. ama bu ay o kadar çok düşünmedim bakalım hayırlısı. bide böle deneyelim:) önceden hamileliği bu kadar kafana takma diyenlere siniro luyodum.ama bi hamile kaldığı ay hiç düşnmedi olmazsa olmasın dedi ve hamile kaldı. bakalım bende onu yapmaya çalışıyorum:)

doktor önerin bana yaaa.... :26::26::26::26:
bnm de çok kötü bi huyum var biri üzerime kilo ile ilgili geldiği zaman inadına yemeğe düşüyorum bunu bilmesine rağmen konuşup duruyo...

halt etmis senin kocis,benim arkadasim nerdeyse 100 kiloya yakin hamile kaldi,tabi bazen kiloda engel olabiliyo,ama bu tamamen bünye meselesi,hem senin kilon asiri degilki hayatim,

ya görmüş ya birinde sanki he kilolu öyle bnm teyzem kırkından sonra neredeyse 100 kiloda 6. çocuğunu doğurdu hemide normal...

Kızlar c.tesi gittim fenerıumdan bebek ayakkabısı aldım,sonra test aldım.Ama negatif çıktı.Ayakkabılar kaldı tabi.Bugün 28. günüm henüz regl olmadım hala umudum var...

hemen ümit kesmek yok,kirmizilari görene kadar ümit var,ayakkabilar dursun canim,insallah buay olmazsa bidahakine lazim olur,ama bu ay olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…