Ocak ayında da çalışacağım diyenler

kızlar merhaba ben 1 aydır girmiyordum foruma bu ara tek tük girmeye başladım napıyorsunuz görüşmeyeli varmı güzel haberleri olan elmakurdunun güzel haberlerini aldım darısı bizlere olsun inş.

pişttt
ben de KFC yedim kanat hemide
yağından midem bulandı
varın siz hesaplayın nasıl yediğimi :)

:) abow neettin bacı sen.. ayıptır sölemesi bende bugün tabumu kırdım.. kellogsu bırakalı 1 ay olcak nerdeyse (bundan dolayı kabızlığa devam)
sadece süt içiyordum sabahları, bugün ne ettim yemicem dedim.. eşim de mal almaya gitmişti.. sade poğaça almış gelirken.. görümcişim de sağ olsun domates salatalık piinir göndermiş :) poğaçadan sandwich yaptım kendime 1 tane yedim içini de doldurdum.. mideme oturdu... amma da özledim yaz mevsimini...
şu anda da siyah tuzsuz çekirdek çitliyorum
şu KFC ye eşimi götüremiyorum yaw yabancı markalı yiyeceklere karşı alerjisi var çocuğun... pizza bile yerken ben dominos.. hut falan derim.. tadım der o..
geçende kfc dedim... ramiz ustanın tavukları neyine yetmiyor dedi

:76::76::76::76::76:
pişttt
ben de kfc yedim kanat hemide
yağından midem bulandı
varın siz hesaplayın nasıl yediğimi :)

kfc bayılırım ama her yeyısımden sonra parama acıyorum evde kendım daha guzelını yapabılırdım daha ucuzza diyorum kocam et yemedıgı ıcın vıcdan aabı duyuyorum galıba ama yıne canımı cektırdin..
Neyse memur olursam ayda ıkı kere kfc sefası yapacam

Son düzenleme:
abowww içinizdeki en sanslı gacıyım o zaman
eşim pizza hut büyük abisi kfc küçük abisi burger de müdürlük yapıyolar
heç birine paa vermiyom beleşcimi oldum neee

abowww içinizdeki en sanslı gacıyım o zaman
eşim pizza hut büyük abisi kfc küçük abisi burger de müdürlük yapıyolar
heç birine paa vermiyom beleşcimi oldum neee

way beleşçi seni way :) hani bizeeeeeeee.. haniii? gıda sektöründe ne güzel böle kayınlarının olması :) gerçi eminim onlara gına gelmiştir bu yiyecekleri görmekten

elmacım merhaba canım nasılsın bakim nasıl gidiyor hamilelik ay anlatsana birazcık

Ne anlatımki bacım bak işte Cano ve Crafty yiyo benim canım çekiyo.
İşte hamilelik böle bişeyyyyyyy
Ama bencil bunlar bencil öğğğğğğ ağlarım ama bak zati hormonlarım tavan yapmış.

Şaka bir yana pek bişiy yok canım be
İşte halsiz ve duygusalım bu gün
Kendimi eve ve yatağıma atmak için dakikaları bile sayıyorum
Çok yorgun oluyorum uykuya doyamıyorum
Aş erme bulantı tiksinti başlamadı henüz öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…