Ocak ayında da çalışacağım diyenler

deli misin sen !
bırak sebepsiz olsun
Allah korusun ya bi sorun olsaydı ! Tüp bile yapamasaydın
biraz şükürcü olalım arkadaşım
yapma lütfen sıkma kendini

bu ne böyle toplanmışsınız buraya hani umursamamak için açmıştın o topiği crafty hiç gelmiyosunuz ki unutalım umursamıyalm kafamız dağılsın rahatlıyım..

ah her ay aynı buhranları yasıyoruz ama hersey gecıp gıdıyor pınarcım..
Umarım yasadıklarımız hakkımızda hayırlısıdır

Regli görünce de şükrettim zaten .Ben çok inançlı bir insanımdır.Hastalıktan anormal gebelikten sakat bebektense hiç nasip olmasın.Ama gerçekten zor bir sınavmış.Benim sınavımda bu olacak sanırım...

Reglime 3 gün kala hevesleniyorum testlar alıyorum hemen.Reglin ilk günü de buhranlar içindeyim.Yarın bişeyim kalmaz ama ne yapayım derdimi tek siz anlıyosunuz..:13::13::13:

pınaaaaaaaaaaaaaarrr yapma böyle lütfennn
ilerde bebegini kucagına aldıgın zaman
bu yazdıklarını hatırlayıp güleceksinnnnn

ay bızım burda bı arkadas var bebeklı hamiş tişörtlerinden giymiş
ama daha karnı küçücük
çokşeker
yaaaaaaaaa
nedense onu kıskanmadımmm yazıııııııııııııııııııııık

ah ah ne güzell maşşalah canım daırısıda kuçağına almaya inş.l sanırım bu bıdıklar en rahat olduğumuz dönemlerde istemiyorum dediğimiz dönemlerde gleiyorlar ne dersin boşmu versem bende

bende 2.hamileliğimde almıştım ya resmini bile koymuştum topiğeee
onu her görüşümde gözüm doluyooo giymek nasip olmamıştı bana bende inadına kıskanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bizideee görrr yarabbimmmm
görde bak ne haldeyiz
bir bebik ugruna hepimiz
topkteyizzzzzz tey tey teyyy

nasılll
ama hamilelere nazar değmesinnnn

ama gördüğüm her hamıleyı merak edıyorum onlarda bızım gıbı ugrasmısmıdır nasıl gebe kalmıstır fılan dıye tabı soramıyorum
meraba merabaa o kızla
samımı degılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…