Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ah yavruşumm Allah kolaylık versinn, inş. hiç bulantıların olmaz çok sakin güzel bir hamilelik geçiririsn. bebişin nekadarlık şuanda nasıl öğrendin ay ben kaçırıdm o detaylarıı:)

geldi benim kırmızılarrrrrrrrrrrr

offfff offff. ben ne zaman kocama süpriz hbr verecem ne zaman gebe kalacağım ne zaman karnım burnuma değecek,ne zaman aşerecem,ne zaman ne zamannnnnn

her ay her ay aynı hayal kırıklıkları...

Şubat topici açalım da ben de bu ocak psikolojisnden hemen uzaklaşayım ...

üzülmee sağlık olsun inş. annesi birdhaki aya gelir bıdığın, biliyorum beklemk çok zor bende bunalıyorum ama elden bişi gelmiyor sabredeceğizzz

Geçmiş olsun üzülme elbet o günlerde gelicek.
Açmayın Şubat topiği yaw ywtişemiyorum artık her tarafımız topik oldu bi oraya bi buraya

Hadi ya bekar olsaydım küçük kaynın varmı diye sorardım.
Yaw bir an önce hamiş kalda bebeleri kertek

annem dogumdan çıkmış yatakhanedeki diğer
dogum yapan kadınların yanında yatıyomuş bi tane kadın yanaşmış anneme
demişki hele bacım kızmı bu demiş annemde evet kızım oldu demiş
kadında bizimde oglan oldu hele bi beşiklerini kertek demiş bak kızına agırlıgınca altın takarız ev araba ne isteseniz demiş biz mardinde yaşıyoruz altına bogarız demiş annemde yok ben yapamam
kızım büyüsün evlenecegi adamı kendi secer demiş ne değerliymişim o zamanlarrrr

Vay cano
bı kıyak yaparsın artık

Ne anlatımki bacım bak işte Cano ve Crafty yiyo benim canım çekiyo.
İşte hamilelik böle bişeyyyyyyy
Ama bencil bunlar bencil öğğğğğğ ağlarım ama bak zati hormonlarım tavan yapmış.

anaaaaamm yawrummm kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Anammmmmm ne vahşetim bende 2 tane kanata sattım bebeyi

hele bi dogsun aklı erecek yaşa gelssin neler sölicem neler

Bunalıma strese soooon :) bu konunun üstüne gittikçe bebek ters tepiyor bacımmm... düşünme oluruna bırak... stresle kendi kendi hormonlarını dengesizleştiriyorsun kuzum.. sakin ol

ahhh canım yaa hayırlısı olsun üzülmeeee hemen açmayın subat topiğini bee boşuna üzülüyonuz hele bi ocak bitsinnn

Geçmiş olsun üzülme elbet o günlerde gelicek.
Açmayın Şubat topiği yaw ywtişemiyorum artık her tarafımız topik oldu bi oraya bi buraya

Sağol cnm ama artık gerççekten sabır tükeniyo.Haşa isyan etmiyorum ama çok bunaldım.17 aydır hüsranla sonuçlanıyorum...Hem de hiç bir sebebi yokken bu bekleyiş...
Derdim yokki dermanım olsun...

Sağol cnm ama artık gerççekten sabır tükeniyo.Haşa isyan etmiyorum ama çok bunaldım.17 aydır hüsranla sonuçlanıyorum...Hem de hiç bir sebebi yokken bu bekleyiş...

canım doktora gidin eşinle bi kontrolden geçin belki minicik sorun vardır canım

bebiş
dr amcam der ki
çiftlerin %10 unda sebepsiz infertilite var.
17 ay uzun bi süre
maddi manevi imkanın varsa aşılama&tüp e başla istersen
yaş kaç bu arada?

ahhh canım yaa hayırlısı olsun üzülmeeee hemen açmayın subat topiğini bee boşuna üzülüyonuz hele bi ocak bitsinnn

Doğru söylüyosunuz kızlar daha ocak yeni başladı.
ben yeni yıla pek iyi başlamadım.Hastalıklar üzüntüler...
İşte de çok gerginim...
Kafamı dağıtmam sonra da bi güzel toparlanmam lazım ...

Koptum şuan çünkü

ah yavruşumm Allah kolaylık versinn, inş. hiç bulantıların olmaz çok sakin güzel bir hamilelik geçiririsn. bebişin nekadarlık şuanda nasıl öğrendin ay ben kaçırıdm o detaylarıı:)

Canım;
Ben ayın 31 Aralıkta regli olacaktım tabi regli belirtilerim var her ayki gibi.
Herhangi değişik bişiy yoktu.
He bu arada biz bebek olayını 1 yıl askıya almaya karar vermiştik nedeni ev aldık.
Neyse ben regli oldum diye gittim lavaboya baktım yok gelmemiş,bu arada çantamda 1 tane test var
bende nasıl olsa bir daha işime yaramayacak diye yapıverdim
Ve şokkkkkkk

bebiş
dr amcam der ki
çiftlerin %10 unda sebepsiz infertilite var.
17 ay uzun bi süre
maddi manevi imkanın varsa aşılama&tüp e başla istersen
yaş kaç bu arada?

26 yaşındayım cnm.Doktor aşılama aşamasına geldik dedi zaten.ama onda da hüsran olursa bu sefer pek toparlanamam gibi geliyo.Aşılamaya rahat girmem lazım her türlü sonuca hazır olmam lazım.Yoksa iyice dağılıcam.Onun için bi kaç ay doktora ara vermiştim.Bu ay rahim filmi çekilicem artık bi sorun çıksa diye dua edicem nerdeyse...Böyle sebepsizlik çoook kötüü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…