- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #2.981
ayyy bende kaçak gelinimcahillik işte şimdiki aklım olsa kaçarmıydım hiççç
selam kızlar..
3. aşılamam da tumadı..
bu seferde nasip değilmiş..
öpüyorum sizleri...
anam ne kaçaklar varmış ta biz yeni öğreniyoruz :) ama benim gibi kimse kaçmamıştır :)
canım ne denir bilmiyorum.. geçmiş olsun diim bari... 3 aşılamadan sonra tüpe başlanıyor dimi? Allah kolaylık versin cnm, herşey gönlünce olur inşallah
mistral ağrıya gitmişin kardeşine hasret gidermişsiniz ne güzel allah sağ salim gelmesini nasip etsin inş tüm asker kardeşlerin onlar olmazsa biz nasıl rahat uyucaz allaha emanet olsun hepsi
anlatsana nasıl kaçtın merak ettim bu arada çok güzel bi hatunmuşsun yani resim süper
ay iltifatın için teşekkür ederim..havalandım biraz :)
benim asıl memleket Bulgaristan.. Üniversitede okurken annemin muhasebesine baktığı bir firmada çalışmaya başladım eşimde ankara şubesinde satış ve proje müdürü, tanıştık :) geldik gittik.. bir baktım 2 ay sonra aynı evde yaşamaya başlamışız ankarada.. :) 2-3 ay sonra da nikahımızı kıydık, herkes bana nasıl cesaret ettin diyor da.. ne biliyim.. içime doğmuş deyince de çok komik geliyor kulağa :) hani arasam bukadar iyi bir insanı bulamazdım desem yeridir.. eşimi çok seviyorum.. üniversitem yandı devam edemiyorum o ayrı konu.. tek onun için biraz pişmanım.. ama zaman geri dönse bile aynı şeyi tekrar yapardım sanırım eşim için :) yoksa mavi gözlerine mi aldandım ne .. dermişim :) aman tü tü tü.. nazar diiicek şimdi
*sıra sende
gerçekten büyük bir cesaret...şahsen ben yapamazdım heralde.
finalinin güzel olması tamamen kısmet işte.
hayırlısı olsun cnm..sıkma sakın canını..
aşılamaya devam edecekmisin?
hayırlısı be güzelim moral bozmak yok Allahın izniyle ulaşacağız hepimiz bebiklere
er veya geç
allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inş umudunu kaybetme olcak inş bi gün
Amiin..hepinize teşekkür ederim..
tüp bebeğe rapor verilmesi için 3 aşılama yapılmış olması gerekiyomuş..ondan zaten 3.yü yaptırdım birazda..bikaç ay bekleyip tüp bebeğe başlarım artık..
Rabbim en kısa en hayırlı yoldan versin cümlesinede banada inşallah..
evet bence de büyük cesaret
ve ben de yapamazdım sanırım
hayırlısı olsun
hakkımızda ne yazılıysa onu yaşıyoruz sanırımm
kızlar bulutum nasıl acaba?
haberiniz varmı?
günaydın arkadaşlar , iyi günler bol hamişler olsun inş.
günaydın fundacım da aralıkta hamile az diyoduk ocak daha beter çıktı yaa
henüz sadece elma var hamile olan
o da 31 aralıkta vermişti müjdeyi
bol bebişler migünaydın funda sanada bol bebişler
bol bebişler mi
önce hayırlısıyla bir tanesini tutturalım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?