Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ayyy bende kaçak gelinim cahillik işte şimdiki aklım olsa kaçarmıydım hiççç

anam ne kaçaklar varmış ta biz yeni öğreniyoruz :) ama benim gibi kimse kaçmamıştır :)

selam kızlar..
3. aşılamam da tumadı..
bu seferde nasip değilmiş..
öpüyorum sizleri...

canım ne denir bilmiyorum.. geçmiş olsun diim bari... 3 aşılamadan sonra tüpe başlanıyor dimi? Allah kolaylık versin cnm, herşey gönlünce olur inşallah

anlatsana nasıl kaçtın merak ettim bu arada çok güzel bi hatunmuşsun yani resim süper

mistral ağrıya gitmişin kardeşine hasret gidermişsiniz ne güzel allah sağ salim gelmesini nasip etsin inş tüm asker kardeşlerin onlar olmazsa biz nasıl rahat uyucaz allaha emanet olsun hepsi

saol cnm...çok güzel ve buruk bir duygu..rabbim hepimize yaşatsın böyle güzel duyguları...

kaçış hikayesini bende merak ettim..nasıl kaçtın kız

anlatsana nasıl kaçtın merak ettim bu arada çok güzel bi hatunmuşsun yani resim süper

ay iltifatın için teşekkür ederim.. havalandım biraz :)
benim asıl memleket Bulgaristan.. Üniversitede okurken annemin muhasebesine baktığı bir firmada çalışmaya başladım eşimde ankara şubesinde satış ve proje müdürü, tanıştık :) geldik gittik.. bir baktım 2 ay sonra aynı evde yaşamaya başlamışız ankarada.. :) 2-3 ay sonra da nikahımızı kıydık, herkes bana nasıl cesaret ettin diyor da.. ne biliyim.. içime doğmuş deyince de çok komik geliyor kulağa :) hani arasam bukadar iyi bir insanı bulamazdım desem yeridir.. eşimi çok seviyorum.. üniversitem yandı devam edemiyorum o ayrı konu.. tek onun için biraz pişmanım.. ama zaman geri dönse bile aynı şeyi tekrar yapardım sanırım eşim için :) yoksa mavi gözlerine mi aldandım ne .. dermişim :) aman tü tü tü.. nazar diiicek şimdi

*sıra sende

Son düzenleme:

gerçekten büyük bir cesaret...şahsen ben yapamazdım heralde.
finalinin güzel olması tamamen kısmet işte.

hayırlısı olsun cnm..sıkma sakın canını..
aşılamaya devam edecekmisin?

saol canım ..artık aşılama yaptırmam..tüp bebeğe geçerim..bikaç ay bekliycem ama..

hayırlısı be güzelim moral bozmak yok Allahın izniyle ulaşacağız hepimiz bebiklere
er veya geç

iyi olmaya çalışıyorum..ama umutsuzluğa kapılmıyorum desem yalan olur..nasip artık..bekliycez çare yok..

allah hayırlı zamanda hayırlısını versin inş umudunu kaybetme olcak inş bi gün

inşallah..Allah ım biliyo artık zamanını.. bize sabretmek ve dua etmek düşüyo..

evet bence de büyük cesaret
ve ben de yapamazdım sanırım
hayırlısı olsun
hakkımızda ne yazılıysa onu yaşıyoruz sanırımm

biraz da kendimiz yapıyoruz... sanki koca mı kalmadı bana :) üniversitem bitince evlenebilirdim... ama işte.. belki şu anki olgunluğum ozaman olsaydı bir şekilde idare ettirmeye çalışırdım beni beklesin diye de.. ben 19 yaşındaydım.. eşim 25 .. dedim 4 sene sonra o olacak 29.. acep beklermi.. çünkü kendisince bir düzeni vardı artık kurulu.. :) bende fırlamayım ya biraz.. :) kaçtım geldim ankaralara... şimdi de en azından açıköğretime girebileyim diye çabalıyacağım da... araştırması bile para :) diplomam için şimdiye kadar apostildir falan derken gitti 250lira falan .. şimdi bir de TR işlemleri ne kadar tutar onu araştırıyorum.. sınavı nasıl becericem aklım ermiyor

bakıorumm da 4 gundurr yoktumm ne sorann var nede merak edennnn hıhhh

klomene devam edıorum bu ay gunde 3 defa alıcam ve de bı iğne verdı o iğnyi de ne zaman yapıcagını solucem dedı haftaya tekrar gıdıcemm

kızlaar ilk defa bişey yaşadıım... acaba hamilemiyim sorusu geliyor aklıma, bugün öğleden sonra afedersiniz wcde tuvalet kağıdına kıpkırmızı 1 2 damla kan geldi ben adet olduğumu sandım ped taktım... ama hala bişey yok sizce nedir bu, böyle bişey yaşayan oldu mu ve sonuç neydii? lütfen yardımcı olur musunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…