- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.021
cnm gündaşım sen daha adet olmadın demi.
ben bu ay erken kırmızı kart yedim.
ben bilmiyorum valla canım artık hiçbişe kafam iyice karıştı doktor ne dediyse ben onu söyledim
ayrıca sperm hızımızn düşük olduğunu dün öğrendik öncesinde bilmiyordukki belki hızlı olsalardı o dönemdede hamile kalırdım
BENİM ABLAMDADA YUMURTA TEMBELLİĞİ VARDI.EŞİNİN HIZLI SPERMİ HİÇ YOKTU.SADECE YERİNDE HAREKETLİ VARDI.4 SENE DENEDİLER OLMADI GERÇİ BURDA DÜZGÜN Bİ DR YOKTU O YÜZDEN DE OLMADI.NEYSE GECEN TEMMUZDA İSTANBULA GİTTİLER.LATİF KÜPELİOĞLUYDU DRU BİRAZ FİYATI TUZLUYDU AMA DEĞDİ AŞILAMA YAPTI ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ YEDİ AYLIK HAMİLEBİ OĞLUŞUMUZ OLCAK MARTTA İNSALLAH.YANİ ALLAHIN DEDİĞİ OLUR KİMSE CANINI SIKMASIN ÖYLE YADA BÖYLE BEBİŞİMİZ OLCAK DARISI ÖNCE SİZİN SONRADA BENİM BAŞIMA
öncelikle ablanı tebrik ederim canım beklemişler ama beklediğine değmiş gözleri aydın olsun
inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun
bu olaylarda doktor gerçekten önemli ama dahada önemlisi vakit zaman allahın taktiri galiba
Ocak ayında da çalışacağım diyenler
Hoşgeldiniz
Huzurla ve mutlulukla
nice paylaşımlara ...
BU AYKİ LİSTEMİZE SADECE HAMİLE OLAN ARKADAŞLARI YAZALIM İSTEDİM..
KIRMIZI BAYRAKLARI GÖRE GÖRE MORALİMİZ BOZULMASIN MAVİLERİ GÖRÜP UMUTLARIMIZ DAHA DA YEŞERSİN ARKADAŞLAR :)
31 ARALIK --------- ELMAKURDUMUSUNelmam HAMİŞTİRRRRRR hamiş kalacak
1 OCAK
2 OCAK
3 OCAK
4 OCAK
5 OCAK
6 OCAK
7 OCAK
8 OCAK
9 OCAK
10 OCAK
11 OCAK
12 OCAK
13 OCAK
14 OCAK
15 OCAK
16 OCAK
17OCAK
18 OCAK
19 OCAK
20 OCAK
21 OCAK
22 OCAK
23 OCAK
24 OCAK
25 OCAK
26 OCAK
27 OCAK
28 OCAK
29 OCAK
30 OCAK
31 OCAK
kaç aydır kk dayım böyle liste görmedimmmmmmmm
darısıda bize bize olacakk :)
umarım canım ben sıramı sana ve dıger ısteyenlere verıyorum
aaaaa niçünnnnnn sıranı veriyorsun şeker aramı verdin yoksaaa
evet ya ben bı ay ara verıorum bu işe
Kızlar adetim 4 gün gecikti.tık yok.yarın sabah test yapacam.Bakalım hayırlısı.ama yok ya zannetmiyom ben kolay gebe olamam.medicalin dediği gibi neyim kolay olduki bu olsun.HAYIRLISI..
belli mi olur güzelim
güzel haberlerini bekliyoruz zaten kısır bi ay umut ol bize
Kızlar adetim 4 gün gecikti.tık yok.yarın sabah test yapacam.Bakalım hayırlısı.ama yok ya zannetmiyom ben kolay gebe olamam.medicalin dediği gibi neyim kolay olduki bu olsun.HAYIRLISI..
evet ya ben bı ay ara verıorum bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?