Ocak ayında da çalışacağım diyenler

cnm gündaşım sen daha adet olmadın demi.
ben bu ay erken kırmızı kart yedim.

günaydın herkese....
cnm ben daha olmadım ara ara sancı giriyo ama çok fazla akıntım var şeffaf da değil kahvede değil ama bilmiyorum bakalım yarında olmazsam inşallah hep birlikte hayırlı bi haber alırız. zincirleride kırmış olurum da devamından herkes gelir...

Son düzenleme:
BENİM ABLAMDADA YUMURTA TEMBELLİĞİ VARDI.EŞİNİN HIZLI SPERMİ HİÇ YOKTU.SADECE YERİNDE HAREKETLİ VARDI.4 SENE DENEDİLER OLMADI GERÇİ BURDA DÜZGÜN Bİ DR YOKTU O YÜZDEN DE OLMADI.NEYSE GECEN TEMMUZDA İSTANBULA GİTTİLER.LATİF KÜPELİOĞLUYDU DRU BİRAZ FİYATI TUZLUYDU AMA DEĞDİ AŞILAMA YAPTI ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ YEDİ AYLIK HAMİLEBİ OĞLUŞUMUZ OLCAK MARTTA İNSALLAH.YANİ ALLAHIN DEDİĞİ OLUR KİMSE CANINI SIKMASIN ÖYLE YADA BÖYLE BEBİŞİMİZ OLCAK DARISI ÖNCE SİZİN SONRADA BENİM BAŞIMA

Son düzenleme:

ne kadar hızlı olacak jale prezervatifimi mi delecek
buna çok takılma güveniyorsan devam et ama gerçekten bunu demek istemişse doktorun bence bi sorun var
haddime olmayabilir ilmine saygım var ama mantıksız geldi bana

öncelikle ablanı tebrik ederim canım beklemişler ama beklediğine değmiş gözleri aydın olsun
inşallah sende bir an önce bebeğine kavuşursun
bu olaylarda doktor gerçekten önemli ama dahada önemlisi vakit zaman allahın taktiri galiba

insallah hepimiz kavuşuruz ben daha 7 aylık evliyim ama pko beni korkutuyo önce allah uzun zaman bekleyenlere versin sonra bana

kaç aydır kk dayım böyle liste görmedimmmmmmmm

Kızlar adetim 4 gün gecikti.tık yok.yarın sabah test yapacam.Bakalım hayırlısı.ama yok ya zannetmiyom ben kolay gebe olamam.medicalin dediği gibi neyim kolay olduki bu olsun.HAYIRLISI..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…