- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.001
günaydınlar
Günaydın kızlar
günaydın kızlar asıl ağlaması gereken benim heralde
Bebek çalışmalarıda 4. Ayımız
1 yıldan fazla evliyiz
ben biraz pimpirikli biriyimdir bu kez işe yaradı galiba aceleci olmam
bebek olmayınca eğer bir sorun varsa erkenden tedavi olalım diye doktora gittik
ben bebk yapmaya karar verince gitmiştim normaldi herşey ( gerçi rahim filmi yumurta takibi vs yapılmadı sadece jinekolojik muayene )
düde eşim için gitti sperm testi yaptırdık sperm sayımız 65bin onda sorun yok ama sperm hızı düşük çıktı ilaç verdi doktor çoooooooook üzüldüm ama belli etmemeyede dikkat ediyorum
ilaçları kullanınca düzelirmi acaba
birde tüp bebek vs o işlerle uğraşmasak offffffffffffff yaaaaaaaaaa
bebek çalışmalarıda 4. ayımız
1 yıldan fazla evliyiz
ben bebk yapmaya karar verince gitmiştim normaldi herşey ( gerçi rahim filmi yumurta takibi vs yapılmadı sadece jinekolojik muayene )
düde eşim için gitti sperm testi yaptırdık sperm sayımız 65bin onda sorun yok ama sperm hızı düşük çıktı ilaç verdi doktor çoooooooook üzüldüm ama belli etmemeyede dikkat ediyorum
canım dur üzülme bak iyiki gitmişsiniz daha fazla zaman kaybetmeden tedavisine baktıracaksınız
bir sürü ilaç var sonra kürler var keçiboynuzu falan iyi geliyor hızlandırma konusunda...
kullansın bakalım eşin inşallah faydasını görecektir.
inş. öle olur canım doktor bitkisel kürleri pek tavsiye etmiyor yararı olacakken zararı oluyor coğu şeyin dedi doktor.
inş. öle olur canım doktor bitkisel kürleri pek tavsiye etmiyor yararı olacakken zararı oluyor coğu şeyin dedi doktor. keçi boynuzundan bişi olmazda
birde dediki eğer geri çekilme ve prezervatif yoluyla korunduysanız bir yıl o korunma sayılmaz %30 gebelik şanşınız vardı o dönemdede dedi en iyisi evlenir evlenmez gideceksin doktora herşeyi kontrol edeceksin
anlamadım cnm ben..
neyle korunulursa korunma sayılıyomuş..off ya..çok canımı sıkıyo bu bebek işi.kimseyede birşey diyemiyorum.dün akşam üst kat komşumun yeni bebeği oldu bebek ağlıyodu öle bir cnm sıkıldıki anlatamam.hiç ben bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim
anlamadım cnm ben..
neyle korunulursa korunma sayılıyomuş..off ya..çok canımı sıkıyo bu bebek işi.kimseyede birşey diyemiyorum.dün akşam üst kat komşumun yeni bebeği oldu bebek ağlıyodu öle bir cnm sıkıldıki anlatamam.hiç ben bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim
sadece doğum kontrol hapı ile galiba birde belki kondomu baştan takarsa geri çekilme korunma değilmiş
yani o dönemde aslında çocuğumuzun olmadığı dönemmiş ben bilmiyordum bize bunları söyleyende tüp bebek merkezinde profesör
bende öel sandım hemn olacak sandım ama olmadı işte bilmiyorum offf duygularım cok karışık moralim bozuk arkadasların bebeklerini görünce üzülüyorum kıskanmıyorum ama bende istiyorum
aileler sorup duruyor zormuş bu işler
bebek çalışmalarıda 4. ayımız
1 yıldan fazla evliyiz
"birde tüp bebek vs o işlerle uğraşmasak offffffffffffff yaaaaaaaaaa"
bence biraz cümlelerimizi seçip, insanları üzecek mi diye düşünüp yazmalıyız.
o işlerle yaaaaa dediğiniz şeyi deneyen ben dahil bir çok arkadaşım var burada !
iyi de güzelim yumurta içeri sperm girmezse nasıl döllenecek...
prezervatifi bıraktığı 1. 2. ay hamile kalanlar noolcak
tesadüfe bak mı dicez
çok mantıksız geldi bana
doğal yollardan olması tabiki daha kolay ve stressiz
tüp bebek olayı hem maddi hem manevi olarak yorucu uzun bir dönem tedaviler süreçler
bunda kötü ne varki alınacak yapanlara kötü bişeymi dedim
o işler dediğim aşılamalar testler minik bir bebeğe sahip olmak için verilen emekler
beim normal yollardan olmazsa bende yapacağım tüp bebek
zaten moralim sıfır arkadasım alınacak bişe yok bunda ...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?