Ocak ayında da çalışacağım diyenler

günaydın kızlar asıl ağlaması gereken benim heralde
bebek çalışmalarıda 4. ayımız
1 yıldan fazla evliyiz
ben biraz pimpirikli biriyimdir bu kez işe yaradı galiba aceleci olmam
bebek olmayınca eğer bir sorun varsa erkenden tedavi olalım diye doktora gittik
ben bebk yapmaya karar verince gitmiştim normaldi herşey ( gerçi rahim filmi yumurta takibi vs yapılmadı sadece jinekolojik muayene )
düde eşim için gitti sperm testi yaptırdık sperm sayımız 65bin onda sorun yok ama sperm hızı düşük çıktı ilaç verdi doktor çoooooooook üzüldüm ama belli etmemeyede dikkat ediyorum
ilaçları kullanınca düzelirmi acaba
birde tüp bebek vs o işlerle uğraşmasak offffffffffffff yaaaaaaaaaa

aynı sıkıntı bende de var cnm ya..
Bende doktora gittim doktorum sende bir sıkıntı yok çabuk hamile kalırsın dedi.tamam düzenli denediğimde hemen hamile kaldım ama o da düştü.bende eşimi doktora götürmek istiyorum eşimde diyoki biz doğru düzgün denemiyoruz ki ayda 3-4 kere yapınca bebekmi olur diyo Ay ne bileyim ya adamda haklı.off kafam çok karışık ama bu bebek meselesi iyice moralimi bozmaya başladı.

canım dur üzülme bak iyiki gitmişsiniz daha fazla zaman kaybetmeden tedavisine baktıracaksınız
bir sürü ilaç var sonra kürler var keçiboynuzu falan iyi geliyor hızlandırma konusunda...
kullansın bakalım eşin inşallah faydasını görecektir.

senin yine olmuş bebeğin düşşe bile olduğunu biliyosun olur inş. en kısa zamnda ama yinede eşinde gitsin bi doktora
bizde öle değilki
spermlerin ileri hareket hızı azmı dolayısıyla yumurtalara kadar gidemeden ölüyolar

Günaydın kızlar bende aranıza yeni katıldımbende 7 aylık evliyim bende pko olduğu için hiç korunmadık tabi olmadı5.ayda dr gittik yum tembelliği varmış geçen ay serohene ye başladım günde 2 tane ama olmadı yum 12 mm de kaldı tekrar bu ay kullanmaya başladım günde 3 tane ama hiç ağrım olmadı heralde buda işe yaramadı dr bugün yumrtlara bakcak 2 de kntrolüm var inşallah bu ay olur yoksa iğne tedavisine geçicez neyse baya uzattım allah bizi evlat hasratiyle imtihan etmesin.........

inş. öle olur canım doktor bitkisel kürleri pek tavsiye etmiyor yararı olacakken zararı oluyor coğu şeyin dedi doktor. keçi boynuzundan bişi olmazda
birde dediki eğer geri çekilme ve prezervatif yoluyla korunduysanız bir yıl o korunma sayılmaz %30 gebelik şanşınız vardı o dönemdede dedi en iyisi evlenir evlenmez gideceksin doktora herşeyi kontrol edeceksin

inş. öle olur canım doktor bitkisel kürleri pek tavsiye etmiyor yararı olacakken zararı oluyor coğu şeyin dedi doktor.

bu konuda doktoruna katılmıyorum canım
en nihayetinde kürleri bize neren de bir doktor üstelik profesör
sanmıyorum ki kendine ait bi keçiboynuzu üretim çiftliği olsun

anlamadım cnm ben..
neyle korunulursa korunma sayılıyomuş..off ya..çok canımı sıkıyo bu bebek işi.kimseyede birşey diyemiyorum.dün akşam üst kat komşumun yeni bebeği oldu bebek ağlıyodu öle bir cnm sıkıldıki anlatamam.hiç ben bu kadar bekleyeceğimi düşünmemiştim

ah be mistral ben de hamile kalsam 9 ay nasıl bekleyecem onu düşünüyorum hamile kalır kalmaz pırt diye gelsin istiyorum bebeğim:44::44:

sadece doğum kontrol hapı ile galiba birde belki kondomu baştan takarsa geri çekilme korunma değilmiş
yani o dönemde aslında çocuğumuzun olmadığı dönemmiş ben bilmiyordum bize bunları söyleyende tüp bebek merkezinde profesör
bende öel sandım hemn olacak sandım ama olmadı işte bilmiyorum offf duygularım cok karışık moralim bozuk arkadasların bebeklerini görünce üzülüyorum kıskanmıyorum ama bende istiyorum
aileler sorup duruyor zormuş bu işler

iyi de güzelim yumurta içeri sperm girmezse nasıl döllenecek...

prezervatifi bıraktığı 1. 2. ay hamile kalanlar noolcak
tesadüfe bak mı dicez
çok mantıksız geldi bana

Son düzenleme:

"birde tüp bebek vs o işlerle uğraşmasak offffffffffffff yaaaaaaaaaa"
bence biraz cümlelerimizi seçip, insanları üzecek mi diye düşünüp yazmalıyız.
o işlerle yaaaaa dediğiniz şeyi deneyen ben dahil bir çok arkadaşım var burada !

doğal yollardan olması tabiki daha kolay ve stressiz
tüp bebek olayı hem maddi hem manevi olarak yorucu uzun bir dönem tedaviler süreçler
bunda kötü ne varki alınacak yapanlara kötü bişeymi dedim
o işler dediğim aşılamalar testler minik bir bebeğe sahip olmak için verilen emekler
beim normal yollardan olmazsa bende yapacağım tüp bebek
zaten moralim sıfır arkadasım alınacak bişe yok bunda ...........

iyi de güzelim yumurta içeri sperm girmezse nasıl döllenecek...

prezervatifi bıraktığı 1. 2. ay hamile kalanlar noolcak
tesadüfe bak mı dicez
çok mantıksız geldi bana

ben bilmiyorum valla canım artık hiçbişe kafam iyice karıştı doktor ne dediyse ben onu söyledim
ayrıca sperm hızımızn düşük olduğunu dün öğrendik öncesinde bilmiyordukki belki hızlı olsalardı o dönemdede hamile kalırdım

size neden "alınacağım" anlamadım
kötü bişey demek istemeyebilirsin ama
yaaaaaaaaaa lı cümleler hiç hoş görünmez, ben görmem
neyse üzerine yorum yapıp uzatmazsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…