Ocak ayında da çalışacağım diyenler

aman sende olsun bişi olmaz
en iisi bi sorun varsa kadında çıkması
daha kolay halledilebilio
+ koca derdi çekmion
üzülür mü kırılır mı vs vs

yaa anlamadıgım sey dokgtor da baktı yum yumlara kist mist yok dedı sukurrr ne tembel yumyumlarım varrr

huuuuuuuuuuuu hanım hanımmmm calıs accık yan gelıp yatmaaa yumyum bebik istiossss

yaa anlamadıgım sey dokgtor da baktı yum yumlara kist mist yok dedı sukurrr ne tembel yumyumlarım varrr

huuuuuuuuuuuu hanım hanımmmm calıs accık yan gelıp yatmaaa yumyum bebik istiossss

senin kaç ay oldu
sebepsiz infertilite denen bişi de var cnm
sen dr kontrolüne devam et
inş yoktur öle bişi

senin kaç ay oldu
sebepsiz infertilite denen bişi de var cnm
sen dr kontrolüne devam et
inş yoktur öle bişi

vışşş oda ne ki kıss annaaammm daha neler duycazzz inş yokturrrrrr:2::2::2:

bu arada carolinn nerimann geberın emiii aliii kaptannnnn sende geberrrrrrrrrrrrrr

vışşş oda ne ki kıss annaaammm daha neler duycazzz inş yokturrrrrr:2::2::2:

bu arada carolinn nerimann geberın emiii aliii kaptannnnn sende geberrrrrrrrrrrrrr

infertilite kısırlık demek
İNŞALLAH DUYMAZSIN HİÇ
çiftlerin %10 unda olurmuş
herşey yolunda ama bebik yok
sen çalış
yumurta dönemini takip et
1 sene bekle
sona düşün böle şeyleri

osman seyredemez oldum
eski heyecanı güzellği kalmadı
acaip BEHZAT Ç. ye sardım ben
bayılıorum o diziye
pazar yanaklarım ağrıdı gülmekten

infertilite kısırlık demek
İNŞALLAH DUYMAZSIN HİÇ
çiftlerin %10 unda olurmuş
herşey yolunda ama bebik yok
sen çalış
yumurta dönemini takip et
1 sene bekle
sona düşün böle şeyleri

infertilitenin kısırlık oldugunu klomen alırken doktorun receteye yazmasıyla ogrendımm ve cok agladımmm 1 yıl oldu benım iş canım 3 aydır doktor kontrolundeyım rabbıımmmmmmmm sabırrrrrrrrr

bende bugün gittim kontrole yumurtalıklarıma baktı kist atılmış çok şükür yumurtalıkları gösterdi banada ultrasonda bak diyo biri düz biri yan dönmüş

kızlar merhabalar.. bakmıcam foruma dıorum ama dayanamadım daha fazla.. burda yazılanları görünce umutlanıp duruorum sonra kırmızıları görünce çok moralim bozuluo..

doktor hiçbir sorunum olmadığını söyledi ama sanırım rabbim henüz olmasını istemiyor
umarm hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız bigün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…