Ocak ayında da çalışacağım diyenler

saol ya hiç tereyağlı poğaça yapmamıştım denicem inşallah

söleme desem sölemicen sanki
soruo bide yahu
deli
SÖLE bari :)

banyoya girdim biraz önce çıktım tam üzerimi giyinecem ne göreyim göğüsümde ilk defa acayip damarlar gördüm ki bnm belirgin damarım yoktu ayy bi damar gördüğüme bu kadar sevinebilirdim allahım inşallah hayırlısını versin ama istediğimi verir...

Son düzenleme:
iyi geceler hatunlar.Adetim gecikmişti 8 inde olmam gerekiyodu.eve gelince dayanmadım test yaptım.Malesef tek çizgi.Ayyy sıkıldım artık ya.....
Hayirli si olsun canim ya
iyiyim abla kocam balık almış yine sözümü tutamadım balık yaptım evde sonra mutfağı temizle et sonra kendimi balık kokusundan arındırdım geldim.. sen napıosun cancağızım...
Yarasin valla ye kpkuypr emme cok yararli

dondurma yiyommm
çekirdek yedim
tüp çikolata yedim
ayıyım ayıııııı

nerimanla Caroline i kafa kafaya vurasım var
ay hayvanlarrrrrrrrrrr
mikroplar nolcak akşam ölün ölün diyodum kendi kendime kocacım da uyuyakalmış koltukta ben bagırınca adam sıçradı pislikler kocamı bile korkuttular

günaydın kızlar..

günaydın bacımmmmm

craftyyy sen benim pogacamı bi ye düşer bayılırsın tarif versemde kimse benim kadan güzel yapamıyooo kendini begenmiş nolcaaaaaakkkk demeyin 4 kişiye verdim yapacakları zaman hiimeeen gibi mutfaklaındayııımmmm

Kızlar slm bilgisi olan lütfeen cevaplasın dün dr kontrolüne giittik benim yumurtalarım 11 12 13 mm de kalmışlar Bu arada serephone kullandım günde 3 tane.dr yetersiz dedi persembe bidaha bakalım dedi 19 18 mm olurlarsa iğne vurcaz dedi böyle bişey yasayan varsa paylasabilirmi Persembeye kadar 19 mm olurlarmı acaba:26:

cnm 3 ü de o boyuta ulaşmaya bilir.Bnm de öyle olmuştu bi kere .2. iğneyi vurulmuştum çatlasın diye.Korkma sorun olacak bir şey değil.

cümleten bi karar verin
ya burası ye diğer yer
dağıldı herkesss!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merhaba kızlar;
Belki biraz acı olacak ama topiklerin tadı kalmadı
herkez biryerlere dağıldı giren 2 cümle yazıyor derdini anlatmaya çalışıyor.
Cevap alıyor veya alamıyor tam manasıyla sıcak ortam kurulamıyor.
Herkez konuşmaya çekiniyor acaba yanlış birşey söyledimmi,söyleyecekmiyim
aman kim kırıldı acaba bazen sinirler geriliyor biri patlıyor ortam geriliyor
Offf derken birdaha kimse girmek istemiyor

SeLam kısLar..Naßersiniz görüşmeyeLi ?
ßayadır giremiOrum..KırmızıLArı görünce anneme gittim kaLmaya kafam dağıLsın die..
ßu arada şOktayımmmmmmmmmm €Lmakurdu hamiLeyMiş çOoOok sewindim yaaa..
He bi de başka hangi tOpice takıLıonuz ben bi tek bunu biLiom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…