- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.101
Caanim benim kizlar iyi bunaldilarr hak vermek gerekiiyor valla
Deseydin kiz biz bize lafliyoh iste
Yemede yaninda yat 1 su bar. Sut,1 su bar. Yogurt,1 su bar.2 parmak eksik sivi yag,125 gr tereyag,1 kabartma tozu, bir maya ,3 yumurta beyazi, 1 yumurta sarisi, kalan diger 2 yumurta sarisi hamurun uzerine surulecek, aldigi kadar un yumusak hamur olacak mayalanmaya birak iki kat olunca hamur yumurta biraz buyuk hamur al eline icine peymir patates zeeytin koy sirala sarilari sur corek otu susam serp istune ver firna 200(+ pisir
Caanim benim kizlar iyi bunaldilarr hak vermek gerekiiyor valla
Deseydin kiz biz bize lafliyoh iste
Yemede yaninda yat 1 su bar. Sut,1 su bar. Yogurt,1 su bar.2 parmak eksik sivi yag,125 gr tereyag,1 kabartma tozu, bir maya ,3 yumurta beyazi, 1 yumurta sarisi, kalan diger 2 yumurta sarisi hamurun uzerine surulecek, aldigi kadar un yumusak hamur olacak mayalanmaya birak iki kat olunca hamur yumurta biraz buyuk hamur al eline icine peymir patates zeeytin koy sirala sarilari sur corek otu susam serp istune ver firna 200(+ pisir
söleme desem sölemicen sanki
soruo bide yahu
deli
SÖLE bari :)
Hayirli si olsun canim yaiyi geceler hatunlar.Adetim gecikmişti 8 inde olmam gerekiyodu.eve gelince dayanmadım test yaptım.Malesef tek çizgi.Ayyy sıkıldım artık ya.....
Yarasin valla ye kpkuypr emme cok yararliiyiyim abla kocam balık almış yine sözümü tutamadım balık yaptım evde sonra mutfağı temizle et sonra kendimi balık kokusundan arındırdım geldim.. sen napıosun cancağızım...
Allah tependen baksın diorum başkada bişi demiorum
test yap git kanda da baktır
sevinirsen paylaşırım sonsuz mutlulukla
ama hele bi üzül o zaman gör beni !!!!!!!
ben ev poğaçası sevmiom hiç yaaaa
ama arkadaş yaptırdı normal poğaça hamuruna bol dereoru
içine de peynir
mis olmuştu missssss[/QUOT
hamurunamı koymuş onları ilginç olabilr denemek lazım
eeee yazdım abla crafty e rağmen hala bişey demediniz...
günaydın kimsecikler
şebooo iyi haberlerle gell de şenlensin topicc
dondurma yiyommm
çekirdek yedim
tüp çikolata yedim
ayıyım ayıııııı
mikroplar nolcak akşam ölün ölün diyodum kendi kendime kocacım da uyuyakalmış koltukta ben bagırınca adam sıçradı pislikler kocamı bile korkuttularnerimanla Caroline i kafa kafaya vurasım var
ay hayvanlarrrrrrrrrrr
günaydın kızlar..
Kızlar slm bilgisi olan lütfeen cevaplasın dün dr kontrolüne giittik benim yumurtalarım 11 12 13 mm de kalmışlarBu arada serephone kullandım günde 3 tane.dr yetersiz dedi persembe bidaha bakalım dedi 19 18 mm olurlarsa iğne vurcaz dedi böyle bişey yasayan varsa paylasabilirmi Persembeye kadar 19 mm olurlarmı acaba:26:
cümleten bi karar verin
ya burası ye diğer yer
dağıldı herkesss!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?