Ocak ayında da çalışacağım diyenler

Kızlar acillll cevap bekliyorummmmm...

Bugün araştırma hastanesine gittim.Daha önce 3 ay klomen kullandığımı söyledim.Eksik kalmış dedi.
Tekrar klomenle yumurta geliştikten sonra aşılama yapıcaz dedi.Bunu da 3 ay denicez .olmazsa Ondan sonra fsh iğneyle yumurta geliştiricez ve aşılama yapıcaz bunu da 2 kez denicez yine olmazsa tüp bebeke gönderiyoruz dedi.

Aranızda klomenden sonra aşılama yaptıran var mı????Kafam karıştı ben zaten 3 ay klomen kullandım ama doğal yolla olur diye bekledik

topik sessiz bugün...
medical neber??? ilk sayfadaki liste yenilenmiyor mu hiç?
yoksa elmakurdumdan başka güzel haber yok mu?

Yasin-i şeriyf 57. ayet;( 36/57)

"Lehüm fiha fakihetün velehü mayeddeûne"

---Onlara orada (cennette) çeşitli meyve var; hem onlara istedikleri her şey var...

- Bundan başka bu vefkin kerametlerinden biri de şudur ki; bir kimsenin oğlu veya kızının çocuğu olmasa yukarıdaki tarif üzere bu mübarek vefki bir çini üzerine yazıp içine bal konularak 7 gün sabahları yedirilecek olursa bununla veraber aynı vefk yazılıp evin kıble tarafına yapıştırılmış olsa üzerine her bakışta bu vefkin ayeti kerimesini 7 defa okusa iyi huylu ahlaklı memleket ve milletine hayırlı çocukları olur, vefkin sahibi de uzun ömürlü olup evladının evladını görmek nasip olur.

merhaba bazılarınız bilirsiniz beni ekim ve kasım topiğinden.
2 ay çok çabalamıştık ama olmamıştı, sonra erteledik bu işi.
o 2 ay boyunca kahveler, saatlerce altına yastık koyup beklemeler vs ile uğraştık.
yok yumurta takibi, en az 2 günlük sperm, belirti için kendini dinlemeler falan...
kızlar inanın bana hepsi boşmuş, hiç düşünmediğimiz ayda tek korunmasız ilişkiyle(hemen koşup yıkamama rağmen) hamile kaldım. büyük bir süpriz oldu. ama ctesi günü bebeğimi kaybettim
moralim çok çok bozuk uzun uzadıya yazasım yok..
sizlere tek tavsiyem çocuk fikrini kafanızdan atın. hep böyle derlerdi nasıl olacak ki derdim ama yemin ederim doğruymuş. gerekirse erteleyin ne bileyim sizi çok oyalayacak şeyler yapın ama düşünmeyin. ilişkiye aşkla, istekle girin, bebek için bir görev gibi değil. bir de 1 sene bilinmez bi şekilde deneyip doktora gideceğinize hemen gidin ki bir problem varsa vakit ve moral kaybı olmasın. ona göre tedavi olunur, önlem alınır. sperm testi, hormon testi, yumurtalıklara ultrason.. eğer sorun çıkmazsa kafanızdan bebek düşüncesini atarak hemen hamile kalırsınız. benden söylemesi.

bu topicte güzel arkadaşlıklarım olmuştu, beni merak edenlere niçin bıraktığımı yazmıştım. belirti sayıp beni devamlı geren kişiler vardı. şimdi beni merak edenlere yol göstermek istedim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
bu ay liste yapmamış mıydınız kızlar?
ben mi anlamadım yoksa?
elmakurdum çok tebrik ederim canım benim, bende 2011 eylül annesi olacaktım ya kısmet değilmiş

hayırlısı olsun canım,üzülme desem olmayacak ama en azından nasıl hamile kalabileceğini anlamışsın inş en kısa zamanda hayırlısıyla yine hamile kalırsın

geçmiş olsun canım
hayırlısı böyleymiş,
yine kalırsın insallah sağlıklı hayırlı evlatların olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…