- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.161
merhaba bazılarınız bilirsiniz beni ekim ve kasım topiğinden.
2 ay çok çabalamıştık ama olmamıştı, sonra erteledik bu işi.
o 2 ay boyunca kahveler, saatlerce altına yastık koyup beklemeler vs ile uğraştık.
yok yumurta takibi, en az 2 günlük sperm, belirti için kendini dinlemeler falan...
kızlar inanın bana hepsi boşmuş, hiç düşünmediğimiz ayda tek korunmasız ilişkiyle(hemen koşup yıkamama rağmen) hamile kaldım. büyük bir süpriz oldu. ama ctesi günü bebeğimi kaybettim
moralim çok çok bozuk uzun uzadıya yazasım yok..
sizlere tek tavsiyem çocuk fikrini kafanızdan atın. hep böyle derlerdi nasıl olacak ki derdim ama yemin ederim doğruymuş. gerekirse erteleyin ne bileyim sizi çok oyalayacak şeyler yapın ama düşünmeyin. ilişkiye aşkla, istekle girin, bebek için bir görev gibi değil. bir de 1 sene bilinmez bi şekilde deneyip doktora gideceğinize hemen gidin ki bir problem varsa vakit ve moral kaybı olmasın. ona göre tedavi olunur, önlem alınır. sperm testi, hormon testi, yumurtalıklara ultrason.. eğer sorun çıkmazsa kafanızdan bebek düşüncesini atarak hemen hamile kalırsınız. benden söylemesi.
bu topicte güzel arkadaşlıklarım olmuştu, beni merak edenlere niçin bıraktığımı yazmıştım. belirti sayıp beni devamlı geren kişiler vardı. şimdi beni merak edenlere yol göstermek istedim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
merhaba bazılarınız bilirsiniz beni ekim ve kasım topiğinden.
2 ay çok çabalamıştık ama olmamıştı, sonra erteledik bu işi.
o 2 ay boyunca kahveler, saatlerce altına yastık koyup beklemeler vs ile uğraştık.
yok yumurta takibi, en az 2 günlük sperm, belirti için kendini dinlemeler falan...
kızlar inanın bana hepsi boşmuş, hiç düşünmediğimiz ayda tek korunmasız ilişkiyle(hemen koşup yıkamama rağmen) hamile kaldım. büyük bir süpriz oldu. ama ctesi günü bebeğimi kaybettim
moralim çok çok bozuk uzun uzadıya yazasım yok..
sizlere tek tavsiyem çocuk fikrini kafanızdan atın. hep böyle derlerdi nasıl olacak ki derdim ama yemin ederim doğruymuş. gerekirse erteleyin ne bileyim sizi çok oyalayacak şeyler yapın ama düşünmeyin. ilişkiye aşkla, istekle girin, bebek için bir görev gibi değil. bir de 1 sene bilinmez bi şekilde deneyip doktora gideceğinize hemen gidin ki bir problem varsa vakit ve moral kaybı olmasın. ona göre tedavi olunur, önlem alınır. sperm testi, hormon testi, yumurtalıklara ultrason.. eğer sorun çıkmazsa kafanızdan bebek düşüncesini atarak hemen hamile kalırsınız. benden söylemesi.
bu topicte güzel arkadaşlıklarım olmuştu, beni merak edenlere niçin bıraktığımı yazmıştım. belirti sayıp beni devamlı geren kişiler vardı. şimdi beni merak edenlere yol göstermek istedim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
bişey danışmak istiyorum çok arada kaldım...
benim adet tarihim 20-21 ocak ama 1 hafta öncesinden karnımda ağrılar belirmeye başlardı..
g...slerde hassasiyet falan da 5-6 gün önceden başlardı ama şuan hiçbişey yok ne ağrı ne bişey
erken gebelik testi yapsam mı acaba diyorum ama cesaret edemiyorum negatifse erkenden görmek istemiyorum
son 2 gün adet tarihim 19 ocak
ama hiçbir belirti yok
bu ay da tık yok
topiki kapatıp nereye gidiyorsunuz?
yeni topikin adresini verin...
topiki kapatıp nereye gidiyorsunuz?
yeni topikin adresini verin...
sağol canım inşallah hepimiz..geçmiş olsun canım
hayırlısı böyleymiş,
yine kalırsın insallah sağlıklı hayırlı evlatların olur
tatlım sen hiç kontrole gittin mi, eşin gitti mi?selam kahvekolikciğim
Allah yakın zamanda saglıklısını versın cnm.
Bende de hala tık yok:)
pınarcım vallahi bak hep derlerdi nasıl olur derdim ama öyleymiş. bi strateji belirlemek lazım beyninizi kandırın isterseniz bişekilde atın aklınızdan. inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.Geçmiş olsun cnm...Kolay değil yaşadığın ama ne yapacaksın sağlıksız bebekler düşük olurmuş..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Dediğin o kadar doğru ki..Herşey beyinde bitiyor.Düşünceler ele geçriyor bizi...
Sen en azından hamile kalabildiğini biliyorsun artık...Rabbim herkesin duasını kabul eylesin.
keramoscum ekim topiğinde ilk senin komik yazılarını okuyup topiğe bağlanmıştım hatırlıyorum.aralık ayıda cok bereketli değildi.
umutlar sevgülüler gününeeee...
kahvekolike katılıyorum.
bizde eşimle uğrastık uğrastık bebeğimiz olmadı ama kasım ayında eşimde ben de çok yoğun bir iş hayatı gecirdik.
o ay yorgunluktan sızıp kalıyorduk.
ve bu yoğun tempoda sadece bir ayda 3 kes birlikte olduk.
ve bebeğimiz geldi.
bebek için çalışma yapmayın...
akışına bırakmak en iisi.
ister istemez takıntı oluyor...
bu ay liste yapmamış mıydınız kızlar?
ben mi anlamadım yoksa?
elmakurdum çok tebrik ederim canım benim, bende 2011 eylül annesi olacaktım ya kısmet değilmiş
kızlar eskiden bu topic dolar taşardı, size ne oldu böyle, neden başka topiğe geçtiniz?
merak ettim doğrusu.
progesteran mı kullanıyosun canım? inşallah tutunur sana bebeğin.Canım üzülme sakın...
Rabbim yardımcımız olsun benimde kananmam vardı ilaç kullanıyorum
elden başka birşey gelmez tutunursa benimdir tutunamazsa Allah yanımızda olsun
progesteran mı kullanıyosun canım?
üzülmemek elimde değil.. hatta sizin topiğe bakıyodum çaktırmadan eylül annelerine, kalp atışlarını duyunca bende varım diyecektim. ama duyamadık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?