Ocak ayında da çalışacağım diyenler

Biliyormusun?ben aralık ayında bebek işinden vazgeçtim.1 yıl erteleme kararı aldık çünki ev aldık ve borç ödeyecektik
Tamda ondan sonra hamiş olduğumu öğrendim yani umursamayınca,vazgeçince

hep öyle oluyor ama burda çok okudum ben. mesela tüp bebek yapıyorlar olmuyor tam ümidi kesiyorlar boşveriyorlar, kendiliğinden oluyor. çok var öyle. eviniz hayırlı olsun güle güle oturun bebiişinizle canım benim.

Kızlar bende umudu kestim artık..Daha doğrusu artık doktor doktor gezmyecem.Biraz da beklemek ve sabretmek lazım galiba .Yani hiçbir sorun yok diyorlar şu ana kadar. o zaman neden acele ediyorum dedim kendi kendime.sene sonuna kadar gitmicem doktora kendi haline bırakıcam.

Ama arada girer sizi takip ederim tabi...

bu ay liste yapmamış mıydınız kızlar?
ben mi anlamadım yoksa?
elmakurdum çok tebrik ederim canım benim, bende 2011 eylül annesi olacaktım ya kısmet değilmiş

hersey nasip kismet meselesi gecmis olsun guzelim benim yaa hamis haberi beklerken kayip haberi aldim yaa hakkindan hayirli olani mevlam yassin sana guzelimmm

kizlar benim de henuz adetim 10 gun oldu biteli yine kanamam oldu yaaa resmen adet sancisi cektim adet oldum sebeb sizce nedir ki daha adetime 15 gun vardi eylulden beridir bebek istiyorum nasip olmadi onceden cocuk sahibi olmama ragmen ben de ters giden birseyler mi var acabaaa

gurbet ablam ara kanaman ne kadar sürdü:26: sen şu kürlerdenherhangi birini içmiş miydin bu ay? onlar da erken adet olmasına sebep olabiliyor:44: ya da yumurtlama kanamasıdır ha ? inşallah kötü birşey yoktur kardeşim ayda iki kez bie adet oluyordu bazen 20-23 yaşlarında bekar kardeşim:97:

günaydınlar herkese...ben çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha yeni yazıyorum...gerçi nereye dahil olucamı bilemedim :82: beklenmeyen gün 25 ocak.dokuz aydır bebek istiyorum ama olmadı.inşallah bu ay daha bi umutlu bekliyorum...

canim yaaaaben gunumde adet oldum 5 gun surdu fakat sadce wc ywe gittigimde leke vardi ped kullanmadim desem yeridir 10 gun sonra pat yine adet oldum yaklasik 5 gundur gidiyor bundada pet kullanmadim fakat wc ye gidince guzel kan rengi var afedersin diyorum bebk vardida dustumu karnim belim muthis agriyor bakalim biterse adetim en son ne zamn olacagim merak ediyorum acikcasi yok kur falan kullanmadim ben 1 yil once bu gibi sikayetten dolayi sogan kuru ictim duzeldi duzenli geliyordu adetim simdi yine senenin basi yine bole oldu kan zayinden gidicem valla yaa

canıım sıkılıyoor....
niye fistigim giiiiii

Allaqh sanada nasip eder merak etme bir yil olunca dr a git derim bennnnn

Allaqh sanada nasip eder merak etme bir yil olunca dr a git derim bennnnn[/QUOTE]

inşallah.bende öyle düşünüyorum.ama şu bi kaç aydır kimyasal gebelik yaşadım.kafamda acabalar oluştu.:18: ama yinede sabırla beklicem

yok yok bızım topiclerrr kuruooo bu nee beee ne hamiş haberıı nede gelen gıdenn pfff nerdesınız ama yaaa

sağol ablacım teşekkür ederim dualarını bekliyorum.

merhaba kızlar.bu aralar pek giremiyorum ama aklım hep burda sizi düşünüyorum...elmadan başka hamiş yokmuş üzüldüm hiç böyle olmazdı ay bitti nerdeyse.hayırlısı böyleymiş demekki rabbim tüm bekleyenleri muratlarına erdirsin...bende bu ay ilk defa hiç umursamadım hatta 1 aydır 2-3 defa ancak ilişki oldu...hiçte aklıma gelmiyo tutcakmı tutmuycakmı diye kafa yormuyorum...birkaç aydır ara vermiştim ama önümüzdeki ay tekrar başlıycam tedavime...pkoluyum nasipse olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…