- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #3.181
hamiş hala yok kueuduk ya kuruduk yemın ederım
Biliyormusun?ben aralık ayında bebek işinden vazgeçtim.1 yıl erteleme kararı aldık çünki ev aldık ve borç ödeyecektik
Tamda ondan sonra hamiş olduğumu öğrendim yani umursamayınca,vazgeçince
hamiş hala yok kueuduk ya kuruduk yemın ederım
bu ay liste yapmamış mıydınız kızlar?
ben mi anlamadım yoksa?
elmakurdum çok tebrik ederim canım benim, bende 2011 eylül annesi olacaktım ya kısmet değilmiş
hersey nasip kismet meselesi gecmis olsun guzelim benim yaa hamis haberi beklerken kayip haberi aldim yaa hakkindan hayirli olani mevlam yassin sana guzelimmm
kizlar benim de henuz adetim 10 gun oldu biteli yine kanamam oldu yaaa resmen adet sancisi cektim adet oldum sebeb sizce nedir ki daha adetime 15 gun vardi eylulden beridir bebek istiyorum nasip olmadi onceden cocuk sahibi olmama ragmen ben de ters giden birseyler mi var acabaaa
gurbet ablam ara kanaman ne kadar sürdü:26: sen şu kürlerdenherhangi birini içmiş miydin bu ay? onlar da erken adet olmasına sebep olabiliyor:44: ya da yumurtlama kanamasıdır ha ? inşallah kötü birşey yoktur kardeşim ayda iki kez bie adet oluyordu bazen 20-23 yaşlarında bekar kardeşim:97:
niye fistigim giiiiiicanıım sıkılıyoor....
günaydınlar herkese...ben çok uzun zamandır takip ediyorum ama daha yeni yazıyorum...gerçi nereye dahil olucamı bilemedim :82: beklenmeyen gün 25 ocak.dokuz aydır bebek istiyorum ama olmadı.inşallah bu ay daha bi umutlu bekliyorum...
sağol ablacım teşekkür ederim dualarını bekliyorum.hersey nasip kismet meselesi gecmis olsun guzelim benim yaa hamis haberi beklerken kayip haberi aldim yaa hakkindan hayirli olani mevlam yassin sana guzelimmm
kizlar benim de henuz adetim 10 gun oldu biteli yine kanamam oldu yaaa resmen adet sancisi cektim adet oldum sebeb sizce nedir ki daha adetime 15 gun vardi eylulden beridir bebek istiyorum nasip olmadi onceden cocuk sahibi olmama ragmen ben de ters giden birseyler mi var acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?