Ocak ayında da çalışacağım diyenler

bende buradayım
ekim,kasım,aralık gitti, ve ocak topiği son olur inşallahhhh
umarımoyle olur hayatım.

doğru yola yöneltme bu ne kışkırtması :)
tablo bile yok bu topicdeeeeeee
ne kadar ayıp şeyler söylüyorsun
hiç yakıştıramadım
topicimizde bu tip şeyler olmamalı
rica ediyorum

amin cnm

merhaba kızlar;

bizde bu ayın 22 sinde başlıycaz çalışmalara inşallahhhhhh Rabbim verir de bende hayırlı haberleri veririm size.
garanti olsun diye ovulasyon testi almaya gittim 2 eczaneye sordum sankı ilk defa duyuyo gibiydiler bi iki yere daha sorucam bakalım. şansımız artar belki :101:

Wowwww... bende devam ederim ocakta :) hayırlı uğurlu olsun hepimize topişimiz.. bol bebişli olur inşallah yılın ilk ayı!.. İlkay.. güzelmiş.. :)

internetten alıyorm ben cnm
dıger kızlr da heryerde bulunmuyor

Wowwww... bende devam ederim ocakta :) hayırlı uğurlu olsun hepimize topişimiz.. bol bebişli olur inşallah yılın ilk ayı!.. İlkay.. güzelmiş.. :)
:13:

ocak topiği açılmış bana şubat topiği lazım ben ocakta başlayacam çalışmalara:))

ok farketmez baby takıl bize

basla bacim,faydasi olur insallah

inş. olur.bi de ateşimi de ölçmem gerekiyormuş!
anam bizim analarımızda ne ovulasyon testi ne de soğan kürü,keçi boynuzu varmış.
hemen hamile kalıyorlarmış.
bu ne yawh?
bi çocuk için amuda kalkmadığımız kalıyor.olacağını bilsem onu da yaparım.

yaramazcım hayırlı olsun
ilk defa kullanacaksan gercekten belırleyıcı oluyor
bırkac kullanımdan sonra zaten anlıyorsun ve testsız de bilebiliyosun yumurtladıgını
ılıskıye de gun asırı gırdıgın için
bişey kacırmıs olmuyorsun
yolunda başarılar

yap onuda yap,onunda faydasi olur,ben cok yaptim zamaninda,simdi yapmiyorum ama,olacaksa olsun diyorum belimin altina yastik koydum bende bu ay bakalim,bizim hatin kizlar öyle yapiyolarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…