Ocak ayında da çalışacağım diyenler

yap onuda yap,onunda faydasi olur,ben cok yaptim zamaninda,simdi yapmiyorum ama,olacaksa olsun diyorum belimin altina yastik koydum bende bu ay bakalim,bizim hatin kizlar öyle yapiyolarmis

he yaaa.bende onu yaptım ilk denememizde.
o hemencecik tutmuştu.
bu ay yolun yarısından başladık,yumurtlamayı kaçırdık galiba!
ocakta kesintisiz çalışma yapacağım.belime yastığıda alacağım,ovulasyonu da yapacağım,ateşimide ölçeceğim.........bebişi er ya da geç zamanda göbüşüme getireceğim Allah ın izni ile.
yılmak yok çalışmaya devam!

ovulasyon testi hakkında bilgi istiyorum...

Ovulasyon nedir? Düzensiz veya anormal yumurtlama, kısırlığı oluşturan nedenlerin yaklaşık %5-25 ini oluşturur.Normal koşullarda, her ay yumurtalıklardaki olgunlaşmamış yumurtalardan bir tanesi gelişip büyüyerek çatlar ve yumurtlama (ovulasyon) meydana gelir.
Ovulasyon testi yumurtladığından ve ne zaman yumurtladığından emin olmak için kullanılır.
Çişli olanını al ama

hmmmm... cahillik çok kötü ben ki gebelik ve hamilelik ile ilgili dünyanın şeyini araştırdım. bunuda bi araştırıyım. crafty çok sağol cnm bnm.. ama baktım gördüm ki bilmediğim bişey değilmiş adının bu olduğunu bilmiyordum sadece..

Son düzenleme:

cok bilimsel bir aciklama oldu,tebrikler bacim

bu söyledigimi sakin yanlis anlama,ben kendim icin söylüyorum canim,bazen diyorumki keske cahil olsaydim, hic bir sey bilmeseydim bu bebis konulari hakkinda,her seyi bildigim icin hamile kalamiyorum diyorum bazen kendi kendime,hic bir sey bilmeden bir cocuk dogurdum,bir tane daha doguramiyorum bak simdi

doğru ya!!!
benim anam da bana kızıyor!
çok araştırıyorsun,çok inceliyorsun.
dur hele evleneli 6.5 ay oldu sen şıp die çocuk sahibi olmak istiyorsun.
ovulasyon testi siparişi verdiğimi duysa......! :84::84::84::84::84::84: çıldırır.

Medical hanım medical hanım benide eklesene topiğe beklenmeyen
regli tarihimi veriyorum 12.12.2012
Bak eklemezsen küserim

Topiğin hayırlı olsun tüm kardeşlerime uğur getirsin

Medical hanım medical hanım benide eklesene topiğe beklenmeyen
regli tarihimi veriyorum 12.12.2012
Bak eklemezsen küserim

Topiğin hayırlı olsun tüm kardeşlerime uğur getirsin

elma hanım elma hanım huu
bu benim topicim değil herkesin topici
ayrıca liste yok yapmayı düşünmüyorum
sen gönlümdeeklisin deli kadın seni

asla yanlış anlamam poticim çok haklısın çünkü incelemek tam bi hastalığa gönüyo ben de 6 aylık evliyim ve evlenmeden önceden bu yana herşeye bakıyorum araştırıyorum okuduklarıma göre kendimi takip ediyorum bu seferde istemediğim zamanlarda korku bu ayda olduğu:2: gibi istediğimde de hüsrana dönüyor.

elma hanım elma hanım huu
bu benim topicim değil herkesin topici
ayrıca liste yok yapmayı düşünmüyorum
sen gönlümdeeklisin deli kadın seni

Seviyorum seni ulennnnnn
Boşver listeyi önemli olan bizim bir arada olmamız.
Liste işi yorucu ve kafa karıştırıcı
Gülelim eğlenelim
Bebekte olursa kaymaklı bonus olur

Seviyorum seni ulennnnnn
Boşver listeyi önemli olan bizim bir arada olmamız.
Liste işi yorucu ve kafa karıştırıcı
Gülelim eğlenelim
Bebekte olursa kaymaklı bonus olur

yes this.. tam süper olur
ya birileri çağırsa beni bu yılbaşı party havasına girdim eğlenmek istiyorum
yılbasını evde gecırmek ıstemıyom ben cok sıkılıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…