Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canim hatirladim seni de ayni seyler bendede oldu gögus uclarim agridi belim agridi bakalim ne olcek iki gundennnn insallh hamissindirrrr

elmeee nirdesin yawwwwww

ya gurbet ablam niye böyle düşünüyorsunuz anlamıyorum..biz bunu inanacımız olarak yapmıyoruzki, yeni bir yılda bereber dostlarla yemek yiyip eğleniyoruz..bizlerde biliyoruz bunun bizim için kutsal olmadığını...ama böyle düşünüldüğünde bizler çok yanlışmışız gibi oluyor..

kendi adıma şunu söyleyeyim..bu akşam arkadaşlarla yemek yiyip eğleneceğiz..ne ben ne eşim alkol kullanmayız, ama arkadaşlarımız 1 er kadeh şarap içebilirler bu onları ilgilendirir..

biz onların bayramını kutlamıyoruz ki! yeni bir yılın gelişini kutluyoruz bu neden yanlış olsunki.ailece bir araya gelip yemek yiyoruz ve tv izliyoruz onların yaptığı birşeyleri yapmıyoruz ki.bunun nesi yanlış anlamadım ben.hıristiyanlarla ne alakası var ki.onlarınki 25 aralık zaten noelleri.çok saçma buldum sözlerinizi gerçekten !!! bu kadar kasmayın kendinizi ayrıca !!!

selam kızlar..
yılın son günü işte çok yoğun geçti..ama çok şükür erken çıktık şimdi evdeyim.
zuzum üzme kendini lütfen...belki hastane hata yapmıştır belkide gerçekten yoktur ama bu yolun sonu değilki..hadi toparla kendini yeni yıla yeni umutlarla gir.

kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum.umarım yeni yıl ailenize yeni birey kazandırır

zuzu uzulme arkadasım elbet olacak bıraz daha bekleyelım
benım salak ovulasyon testnde bugun de sılık cızgı var
ama ben umutlanmıycam baslarım bebişine deeeeeeeeeeeeee
boğazım gıcık oluyo sanırım grıp baslıyo
eyvah yandım ben eyvahhhh
kendı derdıme dustum sımdı:) bebişi bıraktım

neler neler yaşıyoruzzzzz kısacık hayattaaaaa
herşeyi bildiğimizi sandığımz anlarda öğreniyoruzzz eksik olduğumuzuuuuu
herkesin mucadelesı farklı farklı çeşit çeşit.....
birşeyleri elde etmek isterken elimizden neler kayıyor fark edebiliyormuyuz?
susamak gibi istiyoruzzzz baş koyduklarımızı
uyumak gibi derin derinnnn
uyandığımızda asıl uykudannnnnnnn
eser kalacakmı geleceği umulanlardannnn

bu da topicimizin şiiri olsun kızlar
üzüldüğümde hep ilham gelirrrrrrrr
sizleri seviyorummmm
sahıp olamadıklarımızı degıl de sahıp olduklarımızı fark edelim
ve şükredelim mevlam muhtaç etmesin diye... haydiiiii

ben kendimi neden kasayim ayol sadece bilgilendirmek amacli yazdim sonucta hristiyan bayramidir bu ben yurt disindayim herseyin nasil oldugu nu malesef sizden iyi biliyorumm

guzelim inancin olarak yapmayabilirsin baska gunlerdede ailenle toplanabilirsin bu gecenin hic bir özelligi olmadigini düsünüyorum ben
ne farkediyorki gunlerde degisiyor hatta haftalarda aylarda degisiyor neden kutlamiyoruz ben bildigimi paylasmak istedim herkes yaptigindan sorumludur canim kimsenin adinida yazip neden bole yapiyorsunuz demedim ortaya konustum.sonucta yilbasinda hristiyanlarlarda bu sekilde egleniyor bugun az sonra havai fisekler patlayacakkk ve trde tabii ben bilgilendimek istedim bilgi ve ilginize

düsünceniz ne olursa olsun sizleri seviyorummmm yeni yil hayirlara vesile olur insallahhh

bugün çok ilginç bi olay yaşadım.hastalanmama daha on gün var ama ben meraktan çatladığımdan doktora gittim özel hastaneye.gebelik hali için erken geldiğimden neredeyse beni kovmaktan beter etti.sorularıma ilgisiz kollarını bağlayarak cevap verdi.neyse sonunda kan tahlilini verdi.tabi sonuç negatif.
Acaba sonuç adet olana kadar değişir mi?

iyi seneleeer... bu yıl bizim yılımız olsuun gelsiin bebişlerimiiz öpüyorum hepinisi kendinize iyi bakıın fazla dağıtmayııın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…