- Konu Sahibi medicalsecreter
-
katre ovulasyon testı cnm bu
sıklusumun 24.günü
tanselcim... beniim kan verdiğim yer küçük bi poliklinikti bende diyorum 1 kaç gün geçsin yine önce idarar testi yapcam yine aynı olursa sonuç sonra gidip devlet hastanesinde kan testi yaptıracam....
inşallah tanselimmedim inşallah hamilesindir canım ya...
ayyy,medi kusura bakma canım... ben gebelik testi sandım. ama Allah ağzımdan gerçeğe çevirsin inşallahhhh,,,
inşallah canım. iyiyim bebiş büyüyor teyzesi,testini falan yaptı doktor iyi sağlıklı dedi.gelecek ay cinsiyetini öğrenecez. ben de 2 kilo aldım..inşallah tanselim
bızım delı kız
ılk gorusmesıne gıtmışşş
haydı hayırlı ola:)
nBER TANSEL SEN NELER EDIYOSN BKLM?
muhım degıl katrem ınsallah gebelık testını de boyle koyarım topısımızeee
sen nasılsın
inşallah tanselim
bızım delı kız
ılk gorusmesıne gıtmışşş
haydı hayırlı ola:)
nBER TANSEL SEN NELER EDIYOSN BKLM?
muhım degıl katrem ınsallah gebelık testını de boyle koyarım topısımızeee
sen nasılsın
medicim bugün görüştüm craftycimle görüşmeye gitmiş ve inşallah sonu hayırlı olur ikimiz içinde..canımcım bende aynı işte tedaviye başlamıştık, 1 haftadır ilaç alıyorum ama doğum kontrol hapı benzeri bir ilaç..aaaadet olunca asıl ilaçlara başlıyacağım..zor günler beni bekliyor, ama inaşşalah allahın verdiği güçle üstesinden gelirim..annem gelecek 1 hafta sonra, 3 hafta felan yanımda kalıcak..
müstecep e gittim
şirin bi adam
hoş ve memorial adını hak eden bir merkez.
Adet bitimi olduğundan bişi yapmıyor. Adetin 2 günü tetler alınacak ve ilaçlara başlanacak.
Kısa protokol yapmak istedi. Kısa ve uzun protokol başarı yüzdeleri aynı dedi. Kısa protokolde daha az ilaç veriyoruz bu da embriyonun tutunma oranını yükseltiyor dedi.
Durum bu :)
merhaba arkadaşlar... Tannsel medi ve crafty bu yıl müjdeli hbrlrinizi bekliorum.. Ben çok ümitliyim sizden.. Ama kendimden deil.. Her ay ki psikolojiye girdim yine beklenmeyen güne azkaldı günler geçmio bni stres sardı yaaaa.... Geçen hafta dr gittiğimde de bişi demedi.. Hastayım ilaç falan içemiyorum tam stres topuyum yani.. Bide bu çtlmsyumurta bebek olursa bundan beslenecek dedi... Ne demek bu şimdi . Bu ay böle bişi dedileril kez :s
medicik... Sen bide gebelik testi yapsaba canımm yaaa...
cn merhaba
umarım umutların bosa cıkmaz bızden yana
bızde senden ıyı haber alırız
nası yanı yumurta catlarsa bebek ondan beslenır ne demek anlasılmadı orası
merhaba arkadaşlar... tannsel medi ve crafty bu yıl müjdeli hbrlrinizi bekliorum.. ben çok ümitliyim sizden.. ama kendimden deil.. her ay ki psikolojiye girdim yine beklenmeyen güne azkaldı günler geçmio bni stres sardı yaaaa.... geçen hafta dr gittiğimde de bişi demedi.. hastayım ilaç falan içemiyorum tam stres topuyum yani.. bide bu çtlmsyumurta bebek olursa bundan beslenecek dedi... ne demek bu şimdi . bu ay böle bişi dedileril kez :s
bende bilmiyorum ki anlamadım hiç bişi..... öle bişi gösterdi kist gibi ve böle söledi... Ctlamıs yumurta mı dedi kalıntısımı yalan olmasın hatırlayamadım şiödi..
kızlarr kameram iyi olmadığı halde bile 2.çizgi yşnede çıktı bakınsanızaaa
kist degıldır catlamıs yumurta demekkı o
hadı hayırlısı canım
ölemiş ama bide kistim var yine ... Hayırlısı tabii.. Ay sıkıntı bastı yine nesse... Ee yılbaşını nasıl geçirdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?