Ocak ayında da çalışacağım diyenler

tanselcim... beniim kan verdiğim yer küçük bi poliklinikti bende diyorum 1 kaç gün geçsin yine önce idarar testi yapcam yine aynı olursa sonuç sonra gidip devlet hastanesinde kan testi yaptıracam....

sabirli ol canim hamis gorunuyon valla hastane daha iyi be guzelim kan testi icn

medim inşallah hamilesindir canım ya...
inşallah tanselim
bızım delı kız
ılk gorusmesıne gıtmışşş
haydı hayırlı ola:)
nBER TANSEL SEN NELER EDIYOSN BKLM?

ayyy,medi kusura bakma canım... ben gebelik testi sandım. ama Allah ağzımdan gerçeğe çevirsin inşallahhhh,,,

muhım degıl katrem ınsallah gebelık testını de boyle koyarım topısımızeee
sen nasılsın

inşallah canım. iyiyim bebiş büyüyor teyzesi,testini falan yaptı doktor iyi sağlıklı dedi.gelecek ay cinsiyetini öğrenecez. ben de 2 kilo aldım..
tansell canım sen nasılsın?
gurbet ablam peki sen nasılsın?

medicim bugün görüştüm craftycimle görüşmeye gitmiş ve inşallah sonu hayırlı olur ikimiz içinde..canımcım bende aynı işte tedaviye başlamıştık, 1 haftadır ilaç alıyorum ama doğum kontrol hapı benzeri bir ilaç..aaaadet olunca asıl ilaçlara başlıyacağım..zor günler beni bekliyor, ama inaşşalah Allahın verdiği güçle üstesinden gelirim..Annem gelecek 1 hafta sonra, 3 hafta felan yanımda kalıcak..

anne olmak telaş ve endıse demek cnm senı cok ıyı anlıyorum
en basından sonsuza kadar yasayacagımız bı bekleyıs telaş
allah kolaylıgını versın cnm
hayırlı olsun

için rahatlamışa benzıyor canım
hersey guzel gıdecek
merak etme allahın ıznıyle

merhaba arkadaşlar... tannsel medi ve crafty bu yıl müjdeli hbrlrinizi bekliorum.. ben çok ümitliyim sizden.. ama kendimden deil.. her ay ki psikolojiye girdim yine beklenmeyen güne azkaldı günler geçmio bni stres sardı yaaaa.... geçen hafta dr gittiğimde de bişi demedi.. hastayım ilaç falan içemiyorum tam stres topuyum yani.. bide bu çtlmsyumurta bebek olursa bundan beslenecek dedi... ne demek bu şimdi . bu ay böle bişi dedileril kez :s

cn merhaba
umarım umutların bosa cıkmaz bızden yana
bızde senden ıyı haber alırız
nası yanı yumurta catlarsa bebek ondan beslenır ne demek anlasılmadı orası

cn merhaba
umarım umutların bosa cıkmaz bızden yana
bızde senden ıyı haber alırız
nası yanı yumurta catlarsa bebek ondan beslenır ne demek anlasılmadı orası

bende bilmiyorum ki anlamadım hiç bişi..... öle bişi gösterdi kist gibi ve böle söledi... ctlamıs yumurta mı dedi kalıntısımı yalan olmasın hatırlayamadım şiödi..

inşallah cazicim....Allah hepimizin yüzünü güldürsün...sen kaç aydır istiyordun beibiş bi anlatasna canım..

1 sene oluyo önümüzdeki ay.. endometriosiz çıktı iişte ilkinde yoktu böle bişi oldu.. tek tüpüm kapalı çıktı laparoskopi oldum yağışıklık çok fazla falan fln.. tekrarlamış kistim şimdide.. 4-6 ay bekleyelim olmazsa tüp dedi dr.

kızlarr kameram iyi olmadığı halde bile 2.çizgi yşnede çıktı bakınsanızaaa

slm kızlar bende ocak ayında çift çizgiyi görmek istiyorum... izmirlizuzu bende senin yaşadığın olayın aynısını yaşadım sonum hüsran oldu test yaptım ikinci çizgi silik bu güne yaptıklarımda hiç oluşmamaış bi çizgiydi bende bi heycan bi heycan kan testi yaptırdım sonuç negatif acaba yanılma payımı varmıdır yoksakullandığım ilaçlardan olbilir mi? ben pkoluyumda(

ölemiş ama bide kistim var yine ... Hayırlısı tabii.. Ay sıkıntı bastı yine nesse... Ee yılbaşını nasıl geçirdiniz...

napçaz cnm pozitif dusuncez rabbım yuzumuzu guldursun..
Yılbası yemek yedık tv ızledık cerez mesrubat
cuppa yat
içimden aglamk geldı bırden
baya bı agladım rahatladım
duygularım cok karmaşık
ve cok sinirliyim
kımsenın kahrını cekemıyorum
kapı calıyo kapıyı kımseye acmıyorum depresıfmıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…