Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canımcım.. gayet kaliteli bi marka olan idrar tessti ile sabah uyanınca yaptım... barizz çift çizgi 2.cisi biraz daha silik ama görmemek için kör olmak lazım okadar yani... işte aynı gün kan testi yaptım ondada değer 0,3 çıktı... biraz daha bekliyip tekrarlıcam diyordum ama bugün kahverengilerde geldi... artık test bozukmuydu neydi bende anlamadım canım:26:

öyle düşünme dua ve tevbe kapıları herkese açık,
hem bir vesile olur bu namaz kılman için düşünsene, ne kadar güzel bi sebep
mal mülk para pul değil çok başka çok ulvi bi sebep...
namaz ise çok önemli dinin direği, önce inanmak sonra namaz, o denli önemli yani
tam bir meditasyon... Rabbinin rızası için birşey yapmanın ferahlığı ve rahatlığı...
İstediğin şeyi gerçekleştirecek olan, asıl merciden istemek kadar etkili ve güzel bişey var mı...
rahat ol bence içinden geleni yap

canım nohut ile bulguru yanyana yapmaaa dogalgaz kaçagı olur benden demesiiiiipilav yap bide domates çorbası şehriyelii

pirinç pilavınıda yeni yaptımdı kıı..yapçak bişey yok artık gaz maskesi falan ayarlıcaz ozaman.. mercimek ağır olabilr oyüzden tarhana ile domates çorbası arasın da kaldım bayadır domates çorbası yapmadığımdan onu seçtim..mersi şekerler yaaa..
her derde devasınız valla

olsun zuzum bi de bana bak yanlış da olsa bi türlü çift çizgiyi göremedim

bende bugün akşam hafif yemek istiyorum..domates çorbam var onu içip , meyve yerim..

ımmmm... benimde yemeğim var yanına çorba ve salata yapıcaktım. domates çorbası süper bi fikirrr evet evet domates çorbası yapim...
yemeğimdeeee etli karnıbahaaar şöööyle garnitürlü miss miss.

bende dün kuru fasülye yapmıştım nası sıkıştırıyo varyaa ondan dedim

ımmmm... benimde yemeğim var yanına çorba ve salata yapıcaktım. domates çorbası süper bi fikirrr evet evet domates çorbası yapim...

kızım siz deli misinizzzzzzz
ağır yemek yanı domatesss
anammm
mideniz fesatlanır bak diim size
tarhana yapın domates yakar mideyiiiiii
yada içmeyin çorba
yap cacık yanına

ooh ne güzel menüler tamam
benim dolap tam tıkır kuru bakır, önce bi market yapıcam sonra da doooru mutfağaa

anladım tatlım yaa..rabbim hayırla sağlıkla versin.inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana unutturur bu günleri..artık testte çıkan çift çizgiyede inanmıcaz demekki.ama herkese söylememekle en iyisini yapmışsın..bende kalp sesini duyana kadar eşim hariç kimseye söylemiyeyim diyorum..
tabii sizler hariç..

olsun zuzum bi de bana bak yanlış da olsa bi türlü çift çizgiyi göremedim

öyle deme gıııı... bende hep diyodum yanlışda olsa bi kere görsem şu çift çizgi nasıl oluyormuş diye ama inan tek çizgiden daha kötü böylesii
ayyyy bide ben Allahım affetsin düşük yapanlara en azından hamile kalmışın kötü bile olsa bende hamile kalmak istiyorum düşse bile en azından oluyomuş onu görürüm diyodumm... artık tövbe vallaha dememm bi yanlış teste o kadar üzüldüm dşük olsa ne olurmuşumm...
Allahım herşeyin hayırlısını versin canımcımm

evveeeet işte böle olmalıyız

anammm
yada içmeyin çorba
yap cacık yanına

tamam tamam tarhana yapcam
ben artık salatalık domates almıyom hormannu diye..
domates çorbasını da salça ve sütle yapıyom çok lezzetli oluyo..yerken üzerine kaşar rendeside oluncaa yemede yanında yat yani..

anammm
yada içmeyin çorba
yap cacık yanına

aaa tamam craftycim kızmaaa tarhana yaparız... hatta içine bi tane domates rendelerim domatesli tarhana çorbası olurrr

selam kızlar...
2011 yılınada koşturmaca ile başladım valla.
bu hafta kısmet olursa ağrıya kardeşimin yemin törenine gidicem
o yüzden baya bir yoğunum.

zuzum cnm benim sıkma canını..üzme kendini..dediğin gibi hep biz büyütüyoruz ve sonra üzülen yine biz oluyoruz..rabbim zamanı gelince verecek ama biz acele ediyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…