Ocak ayında da çalışacağım diyenler

kız olur mu öle şey nie zararlı olsun
bil başındayız hep biz bişi olmaz
wiraless zararlı biraz o kadan
kablolu bağlan yani
tamam kanda görünce lililililiiiiii.ama içimde kalıyo yaws acıcıcık çekebilirbiyim lililiiiiiiiii.seninkide iyiyimiş.hadi ilk önce sen cekersin işaalh saonra ben

sen okumuomusun geçmişi deli kız
regl oldum 3 gün gecikmeli 1
tüp yapçem ben 2 :)
muck

ayy yavruzz ,wireless var evde ailecek internet bağımlısıyız zaten.doktor saç boyamayı bile yasakladı ,yaw bu doktorlarda elleine fırsat geçince midir nedir herşeyi yasakladı..hamile olmana gerek yok kucağına alma bil kadınların yumurtalıklarına zararlı dedi.
crafty aşılamayı denemeden mi hemen tüp yaptıracan kuzu??

kızlaar ben gidiyorum yemekler yetişmicek valla..gece gelirim gene..
öpüyorum hepinizi..
katre cim maşallah canım Allah nazarlardan saklasın..geliyo arkadaşları inşallah yoldalardır duamız o yönde..
görüşürüz tatlişkolar iyi bakın kendinize...

Allah razı olsun canım,inşallah güle güle..

abowww benimde kablosuz bende kucağıma alıyorum ama arada kocaman minder var kisti bu pcmi yaptı acep:26:

olsun.tüp daha iyi bebişin daha saglıklı olur.benim abiminkide tüp.ama çokk tatlıı.sende bukez tuturacan gör bak.........

aşılama önermedi şekerim dr tüp dedi
lab. teknıkeri:94::94::94::94:

aynı yerde mi hemdeeee
ay ne sinir bozucu
aynı stres evde iki kişide
Allah yardım etsin

abowww benimde kablosuz bende kucağıma alıyorum ama arada kocaman minder var kisti bu pcmi yaptı acep:26:

yok kuzum merak etme ondan değildir inşallah,kucağına alırsan minder koy dedi zaten.. gene de kadın olmak ne zor yahu,çok hassasız herşeyden etkileniyoruz..dikkatli ol gene de canım..

yok kuzum merak etme ondan değildir inşallah,kucağına alırsan minder koy dedi zaten.. gene de kadın olmak ne zor yahu,çok hassasız herşeyden etkileniyoruz..dikkatli ol gene de canım..

evet ya kadın olmak çok zor gerçekten herşeye dikkat etmek zorundayız dikkat ettikçe inadına bişeyler oluyo sakınan göze çöp batar misali

evet ya kadın olmak çok zor gerçekten herşeye dikkat etmek zorundayız dikkat ettikçe inadına bişeyler oluyo sakınan göze çöp batar misali

aynen aynen yaa...hani hep derler ya ninelerimiz bahçeye gitmiş doğurmuş gelmiş diye annem ,biz de mi sorun var onlar mı süperdi. ne zor herşey yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…