- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.381
aynı bebek yaaa
tüpe başlamak için regl bekliorum
başka bişi yok
süperde belirti falan yoksa daha bi süper
iidir katrecim
pembe patik mi alacaz
yoksa mavimi ne zaman belli olacak
artıkın belirti falan aramıyom.günüm gecince tadını çıarıyorum.amann yandan off offffff
iyiym avcım sizleri merak ediyorum,, çok giremiyorum malum hamilelilik bil zararlı diye pek giremiyorum...ama çok merak ediyorum sizi hep dua ediyorum dualarınıza da katıldım.. çok alışmışım bu topiğe yaww..
tamam kanda görünce lililililiiiiii.ama içimde kalıyo yaws acıcıcık çekebilirbiyim lililiiiiiiiii.seninkide iyiyimiş.hadi ilk önce sen cekersin işaalh saonra ben
mediii
sen eve gittin bile mi
maşallah bacımmmm
gidemedim işte gidemediiiiiiiiiiiiiiim
eşim mesaiye kalmak zorundaymış
onun yanındayım
daha cıkamadım:85::85::85:
kız olur mu öle şey nie zararlı olsun
bil başındayız hep biz bişi olmaz
wiraless zararlı biraz o kadan
kablolu bağlan yani
sen okumuomusun geçmişi deli kız
regl oldum 3 gün gecikmeli 1
tüp yapçem ben 2 :)
muck
maşallah neşen daim olsun inşallah
yalnız sen 1 gün geçince böyleysen
hamile olduğunu öğrenince zıplamaktan oynamaktan düşürme bebeciği
kızlaar ben gidiyorum yemekler yetişmicek valla..gece gelirim gene..
öpüyorum hepinizi..
katre cim maşallah canım Allah nazarlardan saklasın..geliyo arkadaşları inşallah yoldalardır duamız o yönde..
görüşürüz tatlişkolar iyi bakın kendinize...
ayy yavruzz ,wireless var evde ailecek internet bağımlısıyız zaten.doktor saç boyamayı bile yasakladı ,yaw bu doktorlarda elleine fırsat geçince midir nedir herşeyi yasakladı..hamile olmana gerek yok kucağına alma bil kadınların yumurtalıklarına zararlı dedi.
crafty aşılamayı denemeden mi hemen tüp yaptıracan kuzu??
anaaa
senin eş neci kızzz
kız olur mu öle şey nie zararlı olsun
bil başındayız hep biz bişi olmaz
wiraless zararlı biraz o kadan
kablolu bağlan yani
sen okumuomusun geçmişi deli kız
regl oldum 3 gün gecikmeli 1
tüp yapçem ben 2 :)
muck
ayy yavruzz ,wireless var evde ailecek internet bağımlısıyız zaten.doktor saç boyamayı bile yasakladı ,yaw bu doktorlarda elleine fırsat geçince midir nedir herşeyi yasakladı..hamile olmana gerek yok kucağına alma bil kadınların yumurtalıklarına zararlı dedi.
crafty aşılamayı denemeden mi hemen tüp yaptıracan kuzu??
lab. teknıkeri:94::94::94::94:
abowww benimde kablosuz bende kucağıma alıyorum ama arada kocaman minder var kisti bu pcmi yaptı acep:26:
yok kuzum merak etme ondan değildir inşallah,kucağına alırsan minder koy dedi zaten.. gene de kadın olmak ne zor yahu,çok hassasız herşeyden etkileniyoruz..dikkatli ol gene de canım..
evet ya kadın olmak çok zor gerçekten herşeye dikkat etmek zorundayız dikkat ettikçe inadına bişeyler oluyo sakınan göze çöp batar misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?