Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ay netim çok yavaş yaaa.... merhabalar ben geldim...bugün müjde vermek kısmet olmadı test yaptım şu prodiktr mdr nedr gerçi üstünde tam gününde yapın dio ama dün dolanırken baktım yapanlar var..heves ettim ama hiç bişi yok... birileri müjde versin yaa moralim bozukkk....

napıonuss kızlarrrr gecmısı okudum beklemedee bence hemen bı doktora gıt durumu solee kisttten dolayı gecıkme yapıo bu kırmızılarr

Son düzenleme:
şu bebik testlerine verdiğim parayı 1 senedir tüp bebek için biriktirseydim şimdiye kadar.... ama yarın yine yapcam kırmızılar gelene kadar yapıcam ...

kan testi daha ucuz ya 25 tl prdktör 20 tl kan testi... ama kan testi daha çok üzüyo beni... kimse yok mu konuşmuyomusunuz

şu bebik testlerine verdiğim parayı 1 senedir tüp bebek için biriktirseydim şimdiye kadar.... ama yarın yine yapcam kırmızılar gelene kadar yapıcam ...

yaapmaa sacmalama gecıksın bı daha dur... gunun gelmeden yapılan her test gorduugun her tek cızgı canını daha cok yakıcak sınırını daha cok bozacakk

amanın dosthanem hoşgeldin...canım sen çalışıyormuydun..gündüz pek göremiyoruz...

Evet canım çalışıyorum.kamuda.işyerinden pek katılamıyorum sizlere.eve gelince okuyorum geçmişi.akşamları daha rahat girebiliyorum.işyerim pek müsait olmuyo canım ya.

Sen nasılsın canım .Bugün topiğimiz pek sessizmiş.moraller pek ii değilmiş okuduğum kadarıyla.Böle olunca etkileniyom çok ben ya.Heepgülelim arkadaşlar moralimiz yüksek olsun hepimizin.Sabır sabır edelim bakem...

yaapmaa sacmalama gecıksın bı daha dur... gunun gelmeden yapılan her test gorduugun her tek cızgı canını daha cok yakıcak sınırını daha cok bozacakk

saçmalamak diil bu artık manyaklık bnm yaptığım... valla sıyırdım... farkındayımda yapmıycam almıycam diorum ama dayanamıyorum cnm yaa... testler benle kafabuluyo geçenlerdeyaptım iş olsun die işte cuma günü. akşam yaptım bişi yok sabah yamuk yumuk bi çizgi dedim test yanlış.. bi tane daha yaptım yarım saat sora anam silikte olsa bi çizgi.. sakladım eşime göstercem acaba ben çizgi görmeye mi başladım die ... çizgi mizgi yok :) garipten çizgiler görüyorum artık

doğru sölüyosun cnm burda kendimizi daha da strese sokmayalım...kafamızı dağatalım ......
tannsel sen ne zmn dr gidiodun nasıl gelişiyo durumlar...

napıonuss kızlarrrr gecmısı okudum beklemedee bence hemen bı doktora gıt durumu solee kisttten dolayı gecıkme yapıo bu kırmızılarr

evet canım bende öyle düşünüyodum ama bi umut yaptım işte test ve hala akıllanmadım kan tahlili yaptırsammı diye düşünüyorum bir iki gün daha gelmezse gidicem doktora

ben hamileyim canım ama bu topicteki arkadaşların muhabbetini sevdiğimden dolayı ayrılmadım..

yaa ne kadar güzel... nekadarlık bebiş.. sağlığınız sıhatiniz iyidir inş.. bnm de 2 gün var bekliorum sıkıntıdan testler yapıorum falan 2. olcak olursa inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…