Ocak ayında da çalışacağım diyenler

slm kızlarr benıde alın aranızaa 9 aydr hamile kalamıyorumm çok üzgünüm artıkkk

hoşgeldin canım, tek şartla kabul ederük :) pesimizme yer yok burda.. hepimiz olumlu düşünüyoruz... şaka şaka.. hoşgeldin aramıza canım..
kaç yıllık evlisin.. ilaç kullandın mı hiç_? doktora gittin mi ? falan filan gibi bizi aydınlatabilirmisin :) tanıyalım seni

hoşbulduk arkadaşlar 1.5 senelik evliyim 9 aydr korunmuoruz 2 ay önce dktora gttim tahlıller falan yapıldı hiç bişi yok dediler ama kalamıyorum benden snra kaç arkadasım kaldı ve biri dün doğm yaptı neden ben die düşünüorum 9 aydr sizleri takip edıordum aranıza kattılmaya karar verdimm derdimin paylaştıkça azalacağını umut ediyorummm

peki canım sen kaç yaşındasın... eşinin tahlilleri yapıldı mı?

koprina ya katılıorum cnm
eşin spermiyogram yaptırdı mı ?
9 ay uzun bir süre çünkü

:92: haha :) yidim kırmızı kartııı..
ayol az önce bi kadın geldi allahım yarabbim pişman oluyorum bu mahallede dükkan açtığıma.. müzük yapılııdırr.. (aksanlı) cd mi istiyorsun diyorum.. kutuya kutuya diyor :) meğer bilgisayara müzik istiyormuş :)

ahahhahaha
bacım nerde tükkan aksarayda mı hatunlar caroline mi :)

ahahhahaha
bacım nerde tükkan aksarayda mı hatunlar caroline mi :)

haha.. ak diil beyazsaray dermişim yaw mahallede elektrikçi yok hiç biz de öyle bişi yapalım dedik.. ufak tefek çıksın yeter.. dışarıda çok iş var eşimi koşturuyorum ha bire :) e tabi bi yandan da işime geliyor KK ya rahat giriyorum :) ama okadar tuhaf insanlarla uğraşıyorum ki anlatamam.. :) derdini anlatamayana derman arıyoruz, müneccim olacam bu gidişle :)

mediş bak yakalıyok seni... okuyup okuyup kaçıyon bacım.. yapma etme .. seviyok seni.. :)

anaaammm saat öğlenin 3 ü ve topicte kimse yok!!!

ivit.. malesef azıcık öyle.. medikocan artık girmicem foruma diyince herkes yas tutmaya başladı :s bende üzüldüm ona.. kız da haklı.. aklını biraz dağıtmaya ihtiyacı var.. işleri de sanırım ters gidiyor bu aralar.. allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…