Ocak ayında da çalışacağım diyenler

2 erkek 3 dişi aldık balıkçı öyle dedi ama yavrulmayla ilgili bişe demedi, biz zaten belli gene beceremiyecez bu işi ama heves işte
yem vermeyi bile unutuyoruz

yem olayını da abartma zaten... bunlar aç olup olmadıklarının da farkında değil sen bir sabah bir de akşam azar azar ver.. yoksa artanı suda acaip koku yapıyor..

yem olayını da abartma zaten... bunlar aç olup olmadıklarının da farkında değil sen bir sabah bir de akşam azar azar ver.. yoksa artanı suda acaip koku yapıyor..

geçen yaz komşumuz tatile giderken balığını bize bıraktı
şu turuncu balıklardan... akşam odada pattt diye bi ses :83:
bi baktık balık kendini fanusundan dışarı atmış debeleniyo
ben de debeleniyorum tabi ilk defa gördüm böyle bişey eşim aldı attı yine fanusun içine,
tülbent bağladık fanusa da rahat ettik hava geçer balık geçmez

benimde nokta şeklinde lekelenmem olmuştu adet günümden önce ama kist çıktı

iyi düşünmek lazım koprina,belkide yerleşme kanamasıdır belki geç döllenme olmuştur...

ben daha hiç tedavi görmeden tüp bebek hikayelerini okumaya başladın crafty
ben tüm forumlara bakıyorum ara ara ama dikkat ettim yüzde 99 bebek eninde sonunda geliyor, herşeye rağmen olamyan gerçekten çok az tıp o kadar ilerliyorki artık, yeterki insanların maddi manevi imkanı olsun

ne kadar büyük hatalarımız var hayatta
oturup tüp bebek hikayelerini okudum
hemde başarısızları
ağla dur şimdi
mazoşist gördüm kendimi

craftcim ağlamak stres yok olcak inş iyi düşüncez iyi olcak dimi sen güzel hikayeleri oku bacım ben okadar çok gördüm ki bizzat şahitim ailemden bebek olmsı imkansız kişilerin bile oldu allahın izniyle yeterki rabbim ol desin

koca koca soru işaretleri aklımda doktor civanım
bilmiorum napsam netsem
okuorum bende neyle karşılaşacağımı bilmek belkide amaç

ne kadar büyük hatalarımız var hayatta
oturup tüp bebek hikayelerini okudum
hemde başarısızları
ağla dur şimdi
mazoşist gördüm kendimi

evet öylesin...o kadar güzel örnekler duruken gittin başarısızları mı okudun
halbuki öyle güzel okunacak şeyler varki benim sana gönderdiğim link gibi mesela
güzel olacak güzel güzel yumurtaların olacak
döllenecekler hatta görebileceksin bebeğinin ilk halini
negatif düşünceyi bi at kafandan!!! yoksa ben sökecem

aman Allah'ım
o kadın güzel ötesi gamzesi fln
hele o bebekler
öldüm öldüm
o dudaklara falannnnnnnnnnn
taam baarma bana

koca koca soru işaretleri aklımda doktor civanım
bilmiorum napsam netsem
okuorum bende neyle karşılaşacağımı bilmek belkide amaç

sana bi başarısız tüp bebek hikayesi anlatayım o zaman ben
benim kuzenim evlendi... 2 yıl geçti bebek yok... doktora gittiler eşinin canlı spermi olmadığı için bebek olmadığı ortaya çıktı! tüp bebek zorunlu tabi eniştemin testislerinden ancak 4 adet canlı sperm buldular milletin 70 milyon varken onda sedece 4 tü, ve onların sadece 1 tanesi dölleyebildi tüp bebek yaptıranlarım minimum 10 tane döllenirken onların sadece 1 tane...tutmadı
tutmadıysa vardır kocaman bi sebebi

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum arkadaş aşure yapmış gidim yasini şerifini okuyum birazda yardım ediyim akşama gelirim yine öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…