Ocak ayında da çalışacağım diyenler

tannselcigim mesaj kutun doluymus sana ozel msj gitmiyor...msjlarini silmen gerekiyormus
gonderemedim...buradan bildirmek istedim tatlim:81:

bugün akşam tiyatroya gittim hani şu mahşeri cümbüş diye bi grup varya FOX da program yapıyorlar..eğlenceliydi gösterileri..

ayyy ne diyeyim..görümcen adına sevindim ama yumurtlama dönemleride bizim için çok önemli seni çok iyi anlıyorum..canımcım senin gitme durumun yokmuydu..gece çalışma şansınız olurdu

astım suratımı sanki adamcağızın bi suçu varmış gibi
yolcu bile etmedim bi de onun pişmanlığı var
offf ya offf

ayyy ne diyeyim..görümcen adına sevindim ama yumurtlama dönemleride bizim için çok önemli seni çok iyi anlıyorum..canımcım senin gitme durumun yokmuydu..gece çalışma şansınız olurdu

malesef iş yerinden izin almak gibi bi lüksüm yok,
kendi doğumum olsaydı belkiydi

hem de nasıl tannselim yaa..!
sen nasılsın nasıl gidiyor?
tüp bebiş tedavi durumları nasıl

canım tedavinin daha başındayım şu an doğum kontrol ilacı kullnaıyorum, adet olunca asıl ilaca başlayacağım..inşallah herşey yolunda giderse ayın 20 si gibi adet olurum..sonra asıl ilaçlara başlayacağım..canım korku ve endişe var ya...kafamda hep bu konu var...

tahimn edebiliyorum canım, korku ve endişe hepimizde var oldu mu olmadı mı diye ama tüp bebekde bu normalden daha kolay biliyorsun,
yani laboratuvar şartlarında döllendiği için o konu tamam geriye de sadece sana tutunabilmesi kalıyo
ki sen kimyasal gebelik geçirmiş birisin olmayan şey bile tutunduysa artık 5 günlük embriyo yapışır yapışır evvelallah

ahhh akılıbıdıkım ahhh ne güzel dedin.inşallah tutunur canım ve hamile kalırım..Allahım kimseyi umutsuz bırakmasın ne diyeyim...

canım sen kaç aydır deniyordun çok olmadı daha demi..bide yaşın kaçtı..

yaa medim stres yapmış galiba..bu ovuladyon testi ile gebelik takibi onu strese soktu..

medicim gel sen bekleriz..

aminn canım,
ben bilinçli bi şekilde 2 aydır deniyorum ama 4 aydır korunmuyoruz.
bu ay adet olursam- Allah korusun diyeyim tabi önce- 5. olacak
yaşım 27 eşimin 29..
daha önce pko teşhisi koydu bi doktor diane verdi 1 ay kullandım
1 ayın sonunda bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bi doktora gittim
meslektaşım yanlış görmüş sanırım pko yok dedi onun dışında belirlenmiş bi problem yok

geçen ay sorun var mı diye tekrar gitmiştim, bir sorun yok dedi doktor ama eşimin şiperlerine baktırmadık henüz

inşallah canım hamile kalırsın daha yeni başlamışsın denemeye..canımcım inşallh olucak buna inanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…