Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ahh canım adet olamadım ki gideyim kurudum kaldım yaaa napcam bilmiyorum doktoru aradım 1 hafta daha bekle olmazsa bakarız dedi

canım benim de 2 yıl önce 1 hafta gecikmişti,
o zamanlar korunmamıza rağmen doktor her ihtimale karşı progestan diye bi ilaç verdi
eğer hamileysem bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyormuş, hamile değilsem de ilaç bitiminden 5 gün içinde adet oluyormuşum
ben 5 gün sonra adet olmuştum

keşke öyle bi ilaç falan önerseydi en azından hamileysen sorun olmazdı değilsen de adet olmanı sağlardı

canım strese girmemeye çalış..bak çok etkiliyor..

evet ya bi ilaç verseydi iyi olurdu ben alışık değilim böyle gecikmelere ortadan çatlıcam bekle dedi bekliyorum başka çarem yok

evet ya bi ilaç verseydi iyi olurdu ben alışık değilim böyle gecikmelere ortadan çatlıcam bekle dedi bekliyorum başka çarem yok

kız yoksa senin KK daki nickini biliyo da gönderme mi yapıyo

ben çıkıyorum kafam bozuk zaten yatim uyuyim bari
ii ceceler

Son düzenleme:
kızlar slm,napıyosunuz ne zamandır giremedim buraya,bebek fikrini erteledik gibi Eşim bi bunalım geçiriyor bebek falan hiçbişey düşünemiyorum dua edin bana hakkımızda hayırlısı
bu arada elma ya çok sevndm darısı isteyen herkese inş

slm kızlar ya benim yarın adet olmam gerekiyo korunmasız ilişki olmuştu hamile olamam değilmi çok tedirginim düşükten sonraki 2.adetim olacaktı akıntım var bide hamile kaldıgımda ben çok su içerim yarı damacana bitti biri bana bişi desin

bide kahverengi akıntı gelmiş benden offfffffff inş adet olurummmmmmmmmmm

Son düzenleme:

biri sana İNŞALLAH desin en hayırlısınden o zaman :)

slm kızlarrrrrrr

nıye hamış olmak ıstemıosunn canomm ve madem ıstemıon neden korunmasız ilişkide bulundunuzz

ve bıde kahverengı de gelmıs see sanırım senın bibek yerleşioo

Son düzenleme:

canom nasıl bi akıntı bendede çok akıntı var çünkü ondan sordum

slm kızlarrrrrrr

nıye hamış olmak ıstemıosunn canomm ve madem ıstemıon neden korunmasız ilişkide bulundunuzz

ve bıde kahverengı de gelmıs see sanırım senın bibek yerleşioo

canım 3 ayda 2 düşügüm oldu biraz ara verdik bebek için pofff tamda istemezken olurmu olursa buda ölmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…