- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.761
bekleme kuşum kist olayın ne oldu? gittinmi doktora...
inşallah canım hamile kalırsın daha yeni başlamışsın denemeye..canımcım inşallh olucak buna inanıyorum..
ahh canım adet olamadım ki gideyim kurudum kaldım yaaa napcam bilmiyorum doktoru aradım 1 hafta daha bekle olmazsa bakarız dedi
ahh canım adet olamadım ki gideyim kurudum kaldım yaaa napcam bilmiyorum doktoru aradım 1 hafta daha bekle olmazsa bakarız dedi
canım strese girmemeye çalış..bak çok etkiliyor..
canım strese girmemeye çalış..bak çok etkiliyor..
canım benim de 2 yıl önce 1 hafta gecikmişti,
o zamanlar korunmamıza rağmen doktor her ihtimale karşı progestan diye bi ilaç verdi
eğer hamileysem bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyormuş, hamile değilsem de ilaç bitiminden 5 gün içinde adet oluyormuşum
ben 5 gün sonra adet olmuştum
keşke öyle bi ilaç falan önerseydi en azından hamileysen sorun olmazdı değilsen de adet olmanı sağlardı
evet ya bi ilaç verseydi iyi olurdu ben alışık değilim böyle gecikmelere ortadan çatlıcam bekle dedi bekliyorum başka çarem yok
kız yoksa senin KK daki nickini biliyo da gönderme mi yapıyo
ben çıkıyorum kafam bozuk zaten yatim uyuyim bari
ii ceceler
slm kızlar ya benim yarın adet olmam gerekiyo korunmasız ilişki olmuştu hamile olamam değilmi çok tedirginim düşükten sonraki 2.adetim olacaktı akıntım var bide hamile kaldıgımda ben çok su içerim yarı damacana bitti biri bana bişi desin
bide kahverengi akıntı gelmiş benden offfffffff inş adet olurummmmmmmmmmm
slm kızlar ya benim yarın adet olmam gerekiyo korunmasız ilişki olmuştu hamile olamam değilmi çok tedirginim düşükten sonraki 2.adetim olacaktı akıntım var bide hamile kaldıgımda ben çok su içerim yarı damacana bitti biri bana bişi desin
bide kahverengi akıntı gelmiş benden offfffffff inş adet olurummmmmmmmmmm
slm kızlarrrrrrr
nıye hamış olmak ıstemıosunn canomm ve madem ıstemıon neden korunmasız ilişkide bulundunuzz
ve bıde kahverengı de gelmıs see sanırım senın bibek yerleşioo
canom nasıl bi akıntı bendede çok akıntı var çünkü ondan sordum
çok değil peçeteyle silince seffaf bi akıntı adetten önce olurmuki daha önce olmazdı sankiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?