Ocak ayında da çalışacağım diyenler

çok değil peçeteyle silince seffaf bi akıntı adetten önce olurmuki daha önce olmazdı sankiiii

keşke daha duzenlu korunsaydınız benım bıldıgım cevremden yanı bı dusukten sonra en az 5 aykorunma gerekıoo kı sen 3 ayda ıkı dusuk yaptınn hakkında hayırlısı varsada rabbım koruusun

Son düzenleme:
benim 4 gun surdu pet kullanmadim wc ye otudukca peceteye geldiii midem cok fean bulaniyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayi yemk uzereyimm halsizlik varrrrrr
ahanda gördüm seniiiiiiiiiiii

kızlar dolma sardım pogaca yaptım hepsini ben yicem tıkınıcam işteeeeeeeeeeee
afiyet bal seker olsun cayi demle geliyom
fistigim hosgeldin biraktigin gubuyukkkkk
selam milletttttttttttttt
nasılsınızzzzzz
nasil oallim mide bulantisindan ölüyomm craycimmm yaaa halsizlik var ne edecem bennn
canım 3 ayda 2 düşügüm oldu biraz ara verdik bebek için pofff tamda istemezken olurmu olursa buda ölmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hakkinda hayirlisi olsun Rabbim dilerse olacak önune gecilmez be gulum
crafty naber canım nasılsın?ne zaman başlıyorsun memorialda?

kiz fistik hosgeldin sefa geldin sen ne haberrr:13:

kahverengi akıntı yarım saat önce geldi ama yumurtlama gününden sonra akıntı oldu ama az çok değil...

Son düzenleme:
iyi geceler CANLAAAAAAARR
craftycimmm canımm çılgınımm iyidir sen nasılsın... valla hamiş olsam bu koşuşturmaya zaten düşerdi öyle bi iş yoğunluğu varki giremedim hiç nete.

sizde ne var ne yok bakemmm.... canom bence korkma kahveler ve akıntı bende hep adet belirtisi olmuştur inş. gönlünce olurr...

e yani durum ne durummm
regl oldun mu sen

yaa bu arada ben hala sigara içiyorum hamile olmadığımı hissediyorum ondan tüttürüyorum bişey yokken hamile kalamadım kistle ve rahimde yaraylamı kalcam Allah bilir yinede

pff bu aksam cok sıkıcıydıı osman da oynamadıı ve zaaman cabucak gectııı kocam uyur sımdııı:2:

yaa bu arada ben hala sigara içiyorum hamile olmadığımı hissediyorum ondan tüttürüyorum bişey yokken hamile kalamadım kistle ve rahimde yaraylamı kalcam Allah bilir yinede

zıkkımın kökünü içelim ne diim
bende içiom hala
yuh bize yazık bize
iradesiz insanlarız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…