- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.781
benimde öyle akıntım yapışkan ama çamaşırıma değdiğinde iz bırakıyo benim adetten önce oluyodu akıntım
çok değil peçeteyle silince seffaf bi akıntı adetten önce olurmuki daha önce olmazdı sankiiii
crafty naber canım nasılsın?ne zaman başlıyorsun memorialda?
çok değil peçeteyle silince seffaf bi akıntı adetten önce olurmuki daha önce olmazdı sankiiii
benim 4 gun surdu pet kullanmadim wc ye otudukca peceteye geldiii midem cok fean bulaniyorrrrrrrrrrrrrrrrrr kafayi yemk uzereyimm halsizlik varrrrrrnekadan para gidiyor bu şeyler için yaw :) bazen diyorlar ben 3 gün adet görüyorum kıskandığım da oluyorbenim ki upuzun 5-6 günnnn
nörecem ben böleee...
hı bu arada akşama cyclo-pregynova'mı başlıyorum kızlar... bakalım düzenli olacak mı adetim.. yatmadan 1 saat önce içmeye karar verdim.. b u tür ilaçlar çok iştah açıcı oluyormuş..
oburiks olmayım iyice hamile kalmadan
ocak, şubat, mart :) peh.. 3 ay ilaç..
afiyet bal seker olsun cayi demle geliyomahanda gördüm seniiiiiiiiiiii
kızlar dolma sardım pogaca yaptım hepsini ben yicem tıkınıcam işteeeeeeeeeeee
fistigim hosgeldin biraktigin gubuyukkkkkkızlar slm,napıyosunuz ne zamandır giremedim buraya,bebek fikrini erteledik gibi Eşim bi bunalım geçiriyor bebek falan hiçbişey düşünemiyorum dua edin bana hakkımızda hayırlısı
bu arada elma ya çok sevndm darısı isteyen herkese inş
nasil oallim mide bulantisindan ölüyomm craycimmm yaaa halsizlik var ne edecem bennnselam milletttttttttttttt
nasılsınızzzzzz
hakkinda hayirlisi olsun Rabbim dilerse olacak önune gecilmez be gulumcanım 3 ayda 2 düşügüm oldu biraz ara verdik bebek için pofff tamda istemezken olurmu olursa buda ölmesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
crafty naber canım nasılsın?ne zaman başlıyorsun memorialda?
yok canım benim o kadar değil yarın bi test alıp yapayım....:26:
iyi geceler CANLAAAAAAARR
craftycimmm canımm çılgınımmiyidir sen nasılsın... valla hamiş olsam bu koşuşturmaya zaten düşerdi öyle bi iş yoğunluğu varki giremedim hiç nete.
sizde ne var ne yok bakemmm.... canom bence korkma kahveler ve akıntı bende hep adet belirtisi olmuştur inş. gönlünce olurr...
bebişim regl bekliorum 2. günü gideceğim
25 Ocak fln heralde
yaa bu arada ben hala sigara içiyorum hamile olmadığımı hissediyorum ondan tüttürüyorum bişey yokken hamile kalamadım kistle ve rahimde yaraylamı kalcam Allah bilir yinede
hadi bakalım canım hayırlısıyla inşallah minik lpg gelsin göbüşüne:))25 ocak ta benim bir sonraki beklenmeyen tarihim:)
e yani durum ne durummm
regl oldun mu sen
:) ben gelsin sen gelmesin die dua edelim o zaman :)
zıkkımın kökünü içelim ne diim
bende içiom hala
yuh bize yazık bize
iradesiz insanlarız biz
zıkkımın kökünü içelim ne diim
bende içiom hala
yuh bize yazık bize
iradesiz insanlarız biz
bencede yuh ama ben sıkılınca daha çok içiyorum enteresan olanda içerken midem kalkıyo hala içiyorum :95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?