Ocak ayında da çalışacağım diyenler

funda 89 seninde 5 gün kalmış sanırım nasıl belirtilerin varmı ??

evt canım az kaldı ama pek bişey hissetmiyorum, ara ara kasığıma karnıma ağrı giriyor
ama tabi belirti demiyorum ona, her şeyi ona yormak istemiyorum
eşim gelmiş dün bana diyor ki senin karnın büyümüş
dedim dur daha varsa bile hemen büyümez ki
belki senin farklıdır diyor

o zaman senin gün daha aymamış şebo:79:
maşşallah pek de güzelmişsin sölemeden geçmeyim

teşekkür ederim cnm bnm...
vallaha aymadı..

ahanda buraya yazıyorum osman sezercik misali yaramazlıklarla
2 haftaya o kadını deli eder

aynen o yizden işte..
çok etkileniyorum çok ağlıyorum ben dizilerde.
o yüzden artık eğlenceli dizileri izliyorum.
yahşi cazibe,geniş aile,çocuklar duymasın favorilerim :)

yahşiye bayılıyorum yaaa.. özellikle simge favorımm.. kocamı bişe alıştırdım onun repliklerini söyleye söyleye geziyo..

Bir araba, yaşlı Temel'e çarpar. Arabanın şoförü bağırır: -Suç sende ben 20 yıllık şoförüm! Temel karşılık verir: -Ben de 80 yıldur yüreyrum! xD

yahşiye bayılıyorum yaaa.. özellikle simge favorımm.. kocamı bişe alıştırdım onun repliklerini söyleye söyleye geziyo..

ben de singeye bayılıyorum
özellikle de mağdurum da mağdurum
geçen bi müşteri malı eksik geldiği için ben mağdurum demişti de o aklıma geldi sinirim bozuldu telefonda adamın yüzüne kahkahalarla güldüm..

anammmmmmm
eee?
ne zaman çıkacak?

heyecanlı bekleyiş başladı
ne zaman çıkcak

saat 3de çıkacak ben heyecanlı değilim sonucu biliyorum çünkü adet sancılarım daha arttı bugün bacaklarımda ağrıyo ama kanımı alan adam idrar testi yaptınmı dedi evet ama cıkmadı dedim ilk hamileliğinse çıkmasında sıkıntı olabilir dedi ikinci hamileleiklerde daha kolay çıkıyomuş dipnot düşeyim dedim

mantığı neymiş ki
ilk yada ikinci ne farkedio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…