- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.821
ay ben bide yalnız gitcem bayılmayayım oralarda kim kaldırırama bayılmam heralde gözümü yumarım aldırırım biz eşimle evlilik işlemleri için gitmiştik kan falan alıyolar ya sağlık raporu için ben eşime dedim evlenmiyorum vazgeçtim ben kan veremem kaçıyodum tuttu adam beni sıkı sıkı
ay o bişeymiiiiiiii hemşire koluma bandı taktı sonası yok bende bi uyandım doktorla başımda10 dk gözlerim açık kalmış şuururum gitmiş boş boş bakıyomuşum
ay ben bide yalnız gitcem bayılmayayım oralarda kim kaldırırama bayılmam heralde gözümü yumarım aldırırım biz eşimle evlilik işlemleri için gitmiştik kan falan alıyolar ya sağlık raporu için ben eşime dedim evlenmiyorum vazgeçtim ben kan veremem kaçıyodum tuttu adam beni sıkı sıkı
Allah sizi napmasın emi
la siz nasıl doğuracaksınız :)
ben kan alınırken bööle diker gözümü bakarım bile :)
Allah sizi napmasın emi
Allah sizi napmasın emi
hatırlat bakem beybi
ben bınadım bu ara
iş , muhabbet yok bende
varsın lpg gitsin sperm o kadan :)
bebek varda biz dogurmuozz sankı craftyy bı olsunn onun içinde toplanır kafa patlatır sıkıntı yaparız dimi ama ee hamiş te olunca ne sıkıntımız kalıcak
Allah sizi napmasın emi
Allah sizi napmasın emi
bende kan aldırıken..herşey temiz ve yenimi diye bakarım..hatta hemşireye eldiven değiştirmiştim..Allah koruusn kan yolu ile hastalık bulaşır..gerisi acısı önemisz...
gurbet ablaaammmm... sen test yapmadın mı hala. hadi ver bi müjde
ya ellı kere cevaplaya basmısım pardonn bu sekılde duzenleyımmesajııbende kan aldırıken..herşey temiz ve yenimi diye bakarım..hatta hemşireye eldiven değiştirmiştim..Allah koruusn kan yolu ile hastalık bulaşır..gerisi acısı önemisz...
bende kan aldırıken..herşey temiz ve yenimi diye bakarım..hatta hemşireye eldiven değiştirmiştim..Allah koruusn kan yolu ile hastalık bulaşır..gerisi acısı önemisz...
sezeryan die bişey var bebeğim
sancı yokken gidiyosun...
yatıyosun aldırıyosun..
beyin bedava
devlete gıttıgın zaman kapıda bı suru sıraaa her gelen kısıye ayrı eldıven hıııcc sanmıorum ama dedıgın de haklıısn ama burası turkıyee
öyle ama bi yerde hata varsa görmezden gelemem, devlet hastanesi bile olsa bi başhekimi var çıkarım vallahi...Normalde çok sakin ve ılımlı biriyimddir ama biyerde bi haksızlık olsun ben bile korkarım kendimden:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?