Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ay o bişeymiiiiiiii hemşire koluma bandı taktı sonası yok bende bi uyandım doktorla başımda 10 dk gözlerim açık kalmış şuururum gitmiş boş boş bakıyomuşum

Allah sizi napmasın emi
la siz nasıl doğuracaksınız :)
ben kan alınırken bööle diker gözümü bakarım bile :)

bende tek gıtmıstım eşim calısıo memur öle her ıstedıgınde cıkamıo maleseff bende her gunum gectıgınde bazen gecmedıgınde kan testı yaptırıodumm

kızlar bende çıkıyorum sabah erken kalkıcam allaha emanet olun rabbim hepimiz için hayırlısını versin inşallah

Allah sizi napmasın emi

bebek varda biz dogurmuozz sankı craftyy bı olsunn onun içinde toplanır kafa patlatır sıkıntı yaparız dimi ama ee hamiş te olunca ne sıkıntımız kalıcak

hatırlat bakem beybi
ben bınadım bu ara
iş , muhabbet yok bende
varsın lpg gitsin sperm o kadan :)

cnm bnm inş.h erşey yolunda gidecek.... çok düşünme düşündüğüyle kalıyo insan bende sayfalarca okudum endoyu her şeyini öğrendim.. öğrendimde noldu bilince daha kötü tüm detaylarıyla biliosun... bnm ilk bebişte biz anlamadık... oldu çok şükür... ama bu 1 senedir olmuyo baştan kist vardı derken endometriosiz ileri derece de çıktı.. yapışıklıklar var 4 . şiddetli evresi.... kist tekrarladı... bu şekilde olması da mümkün tabii.. o yüzden beklioruz... ama eğer olmazsa tüp dedi dr. çünkü bi tarafım tamamen tüp tıkalı... bende istiyorum 2. yii.... bakalım kısmet

arkadaşlar ay nı şeylerden teakrar tekrar bahsettiğim için kusura bakmayın konu konuyu açınca açıklamak icab ediyo bazen affola....

Allah sizi napmasın emi

bende kan aldırıken..herşey temiz ve yenimi diye bakarım..hatta hemşireye eldiven değiştirmiştim..Allah koruusn kan yolu ile hastalık bulaşır..gerisi acısı önemisz...

bende kan aldırıken..herşey temiz ve yenimi diye bakarım..hatta hemşireye eldiven değiştirmiştim..Allah koruusn kan yolu ile hastalık bulaşır..gerisi acısı önemisz...

devlete gıttıgın zaman kapıda bı suru sıraaa her gelen kısıye ayrı eldıven hıııcc sanmıorum ama dedıgın de haklıısn ama burası turkıyee

gurbet ablaaammmm... sen test yapmadın mı hala. hadi ver bi müjde

valla canim benim 4 gun sadece dedim yaa kagida sildim geldi adet kani onun disinda birsey yok supruz yapabulurun herhal bu sekilde de test yapmak istemiyorum mide bulantim omazdi neye yoram ben bilemiyorum bekliycemmm

ya ellı kere cevaplaya basmısım pardonn bu sekılde duzenleyımmesajıı

Son düzenleme:

haklısın cnm aslında ayy alah korusun.... bende çok korkardım salya sümük kan aldırıdım ama ilk bebişimde alıştım onun için yapılan kan testlerinde napıyım dedim onun için....

sezeryan die bişey var bebeğim
sancı yokken gidiyosun...
yatıyosun aldırıyosun..
beyin bedava

yaaa dme öleee... sonda takıyorlar iğne yapıorlar sonrasın da serum dikişler.... oda zor ... herşeyin normali inş. olurda normal doğurursunuz haa bnm gibi gününz geçerde bebek gelmezse ayrı konu...

devlete gıttıgın zaman kapıda bı suru sıraaa her gelen kısıye ayrı eldıven hıııcc sanmıorum ama dedıgın de haklıısn ama burası turkıyee

öyle ama bi yerde hata varsa görmezden gelemem, devlet hastanesi bile olsa bi başhekimi var çıkarım vallahi...Normalde çok sakin ve ılımlı biriyimddir ama biyerde bi haksızlık olsun ben bile korkarım kendimden:))))))

byle olman cok gusel bende gelemem haksızlıga ama yıne de pek sesımı cıkaramam herhalde ben gıdıcem hemsıreye dıcem kı eldıvenını deıstırdın mı oda deıstırmese bıle evet deıstırdım dıcekk sonra da ben gıttıkten sonra arkamdan pis pis gulucekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…