Ocak ayında da çalışacağım diyenler

byle olman cok gusel bende gelemem haksızlıga ama yıne de pek sesımı cıkaramam herhalde ben gıdıcem hemsıreye dıcem kı eldıvenını deıstırdın mı oda deıstırmese bıle evet deıstırdım dıcekk sonra da ben gıttıkten sonra arkamdan pis pis gulucekk

beyin bedava da akillim
sezeryanın sonrası var
ah anam çekeydim sancıları dersin
gelcem 15 dk ya

gel anam gel beklıoozzz sonrası var hakket ablam sezaryendn bı cıktı kii uff tanıyamadım kızı pardon kadınınarkozdan dolayı habıre sayıklıooo bebegı almadılarr hala içimde dioo cok acıooo diye bagırıoo peh peh dogurmucam asla dedım ama pişman oldum dediğime ben bebikk istiommmmmmmmmmmmmm

beyin bedava da akillim
sezeryanın sonrası var
ah anam çekeydim sancıları dersin
gelcem 15 dk ya

genel olara öle tabii allah yaradılışımıza vermiş doğurmayı neden olmasın... bnm günüm geçmişti sancım yoktu açılma yoktu sezeryan oldum ama kodonun dolanmış olduğunu fark ettiler amelyatta iide sezeryan oldun dmşti dr. ve sancm okadar olmamıştı.. rahattım açıkçası.. ama tabii yinede önermiyorum üşütünce edinmce sızlıyo hemen dikişler...

banyo yaptım bacılarım şimcikkk
gidem koca süt yapmış bana :)
öperim sizi en bolundan
yarın görüşürük :)

günaydın kızlar. gazeteden vi video isledim. sizinlede paylaşayım istedim. bebişlerin nasıl olduğunu anlatmışlar animasyonlu olarak. allahım nasıl bir mucize bu gerçekten inanılmaz. tüylerim ürperdi izlerken. bir kez daha anne olmak istedim. kırmızılara son 4 kaldı ama karın ağrım oluyo aralarda hala. belirti veriyo yani

Bebekler böyle dünyaya geliyor - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV

sağol kelebeklikuzu süper bi animasyonmuş
o kadar yolu nasıl alıyo şiperler
offf ya alamazlarsa gerçekten hamile kalmak ne zormuş yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…