Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

Kızlar merhaba benim bat 12 ocaktı bugün yani adet oldummm

Allahım büyük Rabbim hepimize eşlerimizle ailelerimizle büyütrceğimiz güzel günler göreceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin Aminn :2:

narmikcğm hadi bakalım İnşallah test sonucun doğrulanır. çift çizgiyi adetten sonrada görürsün. benimde bat 21 ocak bende yapsam çıkarmı acaba. :26:

Allahım büyük Rabbim hepimize eşlerimizle ailelerimizle büyütrceğimiz güzel günler göreceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin Aminn :2:

Rabbim hepimize nasip etsin. İnşallah anne olmak isteyen bu özlemle tutuşan kadınlara evlat hasreti çektirmesin. tez zamanda onlara bebiş versin.
sende üzülme canım bizimde kırmızıları görmeyeceğimiz garanti değil. her ay yeni bir umut bizim için.

Kızlar 6,5 aylık evliyim.

Normalde her ay adet sancısından yerlerde yatardım çok aşırı ağrılarım olurdu.

Hatta öyle bir konuda açmıştım.

Ama dün kanamam başladı.

Ve hiç ama hiç ağrım olmadı.

O kadar rahat geçiyor ki.

Ve sürekli wc ye gidiyorum.

Sizce neden böyle oldum.

Test yap ya da kan testi yaptır yarın istersen..Benim de ilk hamileliğimde çok ağrısız bir adet geçirmiştim..karnım hiç şişmemişti ayrıca..Normalde adet dönemlerinde karnım gaz varmışçasına şişer..İdrar testine göre hamileydim...Kanamanın kesilmesi için doktor iğne vermişti...Kanama nasıl çok mu ?

Çok aşırı bir kanamam yok. Ama normal.

Yarın eczaneye gidebilirsem bir test alayım.

Saol canım.

Ve şunuda ekleyeyim.

Benimde karnım çok şişerdi adet yaklaşınca ve olunca.Davul gibi şişerdi.

Şimdi öyle birşeyde yok.

hayırlısı olsun..denemeye devam...umudumuzu yitirmiyoruuzzz....

hadş hayırlısı canımm inşllah mujdenı burada hepberaber yasarız...rabbım bu mutlulugu bıze de yasatsın hayırlısıyla ınsallah...yarın bende gıdıcem doktora inşallah o testlerden bana da yapar soylucem doktora..

yaa ben henuz cesaret edemedım teste eger doktor bırsey yapmazsa hastane donusu alsammıki???umutlandırdın bak beni çıkarmı acaba?

maşallah lıstemızee her gecen gun daha bı cogalıyorinşallah hepımız guzel haberler verırz...

yaa ben henuz cesaret edemedım teste eger doktor bırsey yapmazsa hastane donusu alsammıki???umutlandırdın bak beni çıkarmı acaba?

Canım testlerde sorun olabilir..Netten ısmarlamıştım..Bir testte de hiç bir şey çıkmadı iyi mi :) kontrol çizgisi bile çıkmadı yani...Aslında buraya yazmamam gerekirdi emin olmadan..Adetin geçmesini bekleyelim bence..Ben de yapmayacağım test falan...

ayy evet bende sen yazdıktan sonra okudum herkezde bı umut olmusama bence paylasman guzel bırşey oyle dusunme...bılmıyorum yarın alabılırım test yınede

ahminelask ; canım dun ıdrar testı yaptım adet gecımmesının 10.gunuydu..baariz negatıf cıktı ama haaaala adet olmadım..nıye boyle duzensızleştı doktora gıtmeye de korkuyom..!
bır daha asla dogum kontrol hapı kulllanmayacam..bıraktıgımın 3.ayı..doktor da demıstı bıraktıktan sonra ılk 3 ay duzensızlık yapabılır dıye..ama ben sinir olmaya başladım artık..
düzenım şaştı..gecen ay da 17.gunu adet oldum..göğüslerım hafıften agrımaya başladı ınşallah 2-3gune adet olurum..!
napiim arkadaşlar..bu ayın sonuna kadar adetımı beklıcem..baktım olmadı ozaman gıderım doktora napiiim ???

günaydın sabahın bu saatınde hastaneden geldım:)
buyuyen yumurtalarım ve catlayan yumurtalarım varmıs çatlayan yumurtanın sıvısı bıle akmıs doktor cok olumlu konustu senden umutluyum dedi...devam et yınede dedi,bu saatten sonra bırsey olurmu reglıme 6 gun kaldı dedım..ben 27.gun hamıle kalan hasta bılıyorum sen devam et dedi...bu 6 gun gecermi?:))

Bir bilen veya fikri olan vardır o yüzden soruyorum çeşitli topicler de

Benim son Adet tarihim 28 Kasım düzenlidir adetlerim

Dün doktora gittiğimde beta HCG 55400 küsür çıktı ultrason da keseyi gördüm 21,3mm olarak fakat kalp atışı duyarız ümidiyle gittiğimiz için hayal kırıklığı yaşadık dersek yeridir.
Acaba bu büyüklükte bir kese de fetüsü görememek normal midir ? Doktor 1 hafta sonra yeniden gelmemi söyledi. sanırım evham yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…